One tree hill

Ja det blev ingen film idag, hehe. Grannen kom över och vi såg 12e (som jag redan sett) och 13e avsnittet. Så jäääkla bra. Så nu vet jag nånting som inte ni veeet, haha! Gud, måtte resten komma snart! Haha! Kan man bli mer besatt eller? Tror inte det.

Imorrn blir nog en slappardag för mig. Kanske kan tvätta lite och städa undan och dammsuga i köket. Jag och Tindra kommer ju vara ensamma hemma imorrn så vi får väl mysa lite med, hehe. Vi tränade lite mer på att sitta idag och nu kan hon sitta rätt länge. Men hon vill inte riktigt, det är roligare att ligga ner, eller stå och hoppa. Men det kommer väl när hon känner för det. Jag känner ingen press, hon får utvecklas i den takt hon vill. Vissa är tidigare än andra, så är det bara. Hon vill i alla fall äta själv. Hon gapar inte om hon inte får hålla i skeden själv, haha. Och då får man typ klä av henne till blöja om man inte vill byta kläder på henne varje gång som hon äter vanlig mat. För det spelar ingen roll om hon har en "heltäckande" haklapp det smyger sig in matrester typ överallt ändå, haha. Jaa, vad ska man göra åt saken? Dom måste ju få kladda för att lära sig. Hon vill ju även hålla i pipmuggen med vatten själv, men då blir hon förbannad eftersom det inte kommer nått vatten (hon tippar den inte tillräckligt mycket). Men det lär hon sig ju också nångång.

Sen funderar jag på att klippa mig. Jag vill ju inte klippa mig kort igen. Men mitt hår ser verkligen hemskt ut. Eftersom jag klippte mig JÄÄÄÄTTEkort i mars förra året så är håret ungefär till örsnibbarna på sidan medan det är ner till skulderbladen bak, så jag skulle vilja klippa håret jämnlångt. Sen har mina toppar blivit aningen slitna. Så hade ju i alla fall behövt toppa mig. Och så har jag ännu ett dilemma vad det häller mitt hår, lugg eller inte? Jag kan ju lägga in en gammal bild på mig när jag hade lugg och en när jag inte har lugg så kan ni få hjälpa mig. Men det orkar jag inte göra idag, för jag sitter vid fel dator. Men jag slänger upp dom bilderna imorrn.

Funderar starkt på att lägga mig och sova nu innan alvedonen slutar verka och huvudvärken kommer tillbaka. Känner att den redan håller på att smyga sig tillbaka, så det kanske är en idé. Men jag ska bara kolla lite grejer först.
Men hoppas alla sover gott, natti natt!

Kommentarer
Postat av: Sofia

haha...jag vet också vad som händer! =D

Knäppt att man blir så besatt, jag är inne och laddar hem nytt avsnitt varje tisdagmorgon. =)

2009-01-09 @ 14:03:44
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0