Så kan det vara

Ja vi var ju på föräldragrupp idag. Det var lite spännande, i alla fall för Tindra, haha. Hon skrämde skiten ur en av bebisarna som var där. Tindra är rätt högljudd om man säger så, när hon tjötar så skriker hon i princip så en av ungarna började gråta stackarn. Men det var rätt intressant det hon snackade om, den tanten som var där. Hon sa att det är viktigt att barn lär sig krypa innan dom börjar gå. Annars kan dom ha svårt att få ett kryssmönster när dom går. Det vill säga att när du sträcker fram höger ben så åker vänster arm fram och tvärt om. Annars kan dom få något som påminner om hästars passgång, d.v.s att höger arm åker med höger ben och tvärt om, om ni förstår. Aja hur som hellst så tyckte den tanten att Tindra var ett praktexemplar för att vara i hennes ålder, då blev man stolt, hihi.

Efter fg så åkte vi till biblioteket och hämtade ut Tindras första bok, skulle ha gjort det för flera månader sen, men jag har totalt glömt bort det, haha. Så kan det gå. Och nu kom jag på att jag glömde den i bilen, aja, nu har jag i alla fall hämtat ut den. Den var rätt bra faktiskt med massa ramsor, visor och rim. Efter det så åkte vi en snabbis till torp, men köpte bara mat och sen hem till en av Jespers kompisar och hämtade några tröjor. Sen hem igen. Tindra blev lite hungrig och gissa vad?! Hon åt upp nästan en hel STOR burk!! Nu går det framåt igen, äntligen efter hennes matvägran. Så nu äter hon välling till frukost, sen gröt, sen välling, sen burk/vanlig mat och till sist gröt på kvällen igen. Och hennes mage verkar tåla det än så länge, känns bra. Så småningom ska vi även ta bort vällingen till lunch. Men funderar på om vi ska ta bort kvällsgröten och köra enbart mat på dagen och välling på kvällen, men får se hur vi gör.

Sen efter Tindra har lagt sig för natten så blir det en prommis med tant Krewer, hehe. Ska ta med mig kameran och stativet, får se om man kan få några tuffa bilder ute.
Men nu ska jag kolla runt lite snabbt, sen ska jag mysa lite med dotra!
Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0