Varför?

Varför ska det vara så mulet hela tiden? Inatt snöade det yttepyttelite så man ser faktiskt att det ligger lite lite snö på backen. Men det är ju lika mulet idag så det skulle inte förvåna mig om det börjar snöa idag med. Men jag vill ju att det ska vara stjärnklart ikväll så att jag får prova fota månen nån jäkla gång, hehe. Jag vet, jag är otålig..nått såpass otålig.

Och nu försöker jag dra gubben upp ur sängen. Det är ju nästintill omöjligt, men han SKA upp nu, annars tar jag till mitt hemliga vapen..vatten! HAHA! För vi måste åka iväg och posta hans paket och sen ska vi faktiskt ut till torp innan 15. För klockan 15 är Team Erik där med sin kör. Kan ju vara rätt roligt att se faktiskt. Och dom är faktiskt grymt bra måste jag säga. Hade behövt duscha med, så det ska jag göra sen innan vi åker. Och Tindra ska få sig ett bad hon med innan vi åker. För jag orkade aldrig bada henne igårkväll med tanke på att hon hade fått på sig både pyjamasen och ren blöja precis innan jag kom på att hon skulle få bada, hehe.

Nä nu får jag gå och hoppa lite till på gubben.
Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Jennyli

OJ ligger han fortfarande och drar sig vid 11! Någon har det bra ;-) Här är alla uppe och vakna senast 9! När de små grynen blir större så ser de till att ingen får sova...

2009-01-18 @ 12:56:05
URL: http://ddb.blogg.se/
Postat av: Martina

haha du verkar ju ha lyckats med att få upp honom tillslut ialla fall;P



SV: men jag viste inte att Gry var gravid:S men jag tyckte inte klänningen var någe vidare på henne ändå.:S

2009-01-18 @ 18:21:34
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0