1 helt år!

Ja gud, ett helt år sen man låg på bb. 03.24 med en snutt på magen. Mys! Dock har vi inget kalas för lillan idag men hon har fått sina presenter av mig och Jesper i alla fall, hehe. Sen fick vi hem några kuvert idag med pengar från min mormor och gammelmormor. Så imorrn tänkte jag se om jag kan komma iväg till torp. Min mormor ville att jag skulle köpa någon sommarklänning till gummsan och sen ska jag se om vi hittar några skor som sitter fast bättre på fötterna, hehe. Så det blir nog bra. Här kommer några bilder från året som gått. Dock bara 3 bilder men ändå, hehe.

Här var hon bara några timmar gammal


Här är hon ett halvår och försöker äta sin gröt själv


Och denna bilden är tagen idag när hon öppnade sina paket, ett helt år gammal.


Hujja, tiden går så fort så att man blir rädd. Och nu ska hon ju få ett litet syskon också. Herre gud är allt jag kan säga. Man hinner verkligen inte med! Nu ska vi bara ha kalaset på lördag också. Ja, Tindras fadder var här förut och lämnade en present också. 2 jättefina klänningar. Får se om dom kommer bort på lördag också. Men jag kan ändå inte förstå vart tiden tar vägen? Vart gör man av den liksom? Jag vet faktiskt inte. Tiden får bara inte gå såhär fort...

Nää, jag vet inte vad mer jag kan skriva idag. Har lite dålig fantasi. Och jag orkar inte skriva mer grundligt om hur vi hade det på skara sommarland heller, hehe. Nåja, det kommer väl igång nån gång.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Michelle

Vad är det för nått märke på söta lilla Tindras ben?:)

2009-06-23 @ 00:04:13
URL: http://celinesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0