Åh herre jäklar!

Jag hade ju totalt glömt bort att lillan ska skolas in på dagis idag! FAN! Jag satt och kollade igenom min telefon och insåg att fan, klockan 10 ska vi vara på dagis, inskolning. SHIT! Nu känner jag mig stressad. Men men, det är bara att sätta fart faktiskt. Får väcka Jesper lite tidigare idag, för jag vill att han ska följa med. Och vi som hade tänkt sjunga för Tindra nästa gång hon vaknar. Men hon kommer inte hinna vila innan dagis ens en gång. Nåja, det blir nog bra. Lillan fyller ju 1 år idag med. Tänkte att jag skulle lägga in bilder och sånt från den dagen hon föddes och till 1 år. Som jag gjorde en annan gång. Men dom bilderna är i andra datorn så jag får göra det sen.

Igår gick jag ju in i vecka 15 i graviditeten än och det känns fortfarande overkligt. Magen har börjat växa rejält nu också. Ligger jag ner har jag världens kula på magen. Men har inte hunnit fota det än. Men däremot har jag fotat min mage på vanligt vis. Här har ni en dagsfärsk bild.



Hur mår jag då? Jodå..jag kunde knappt käka nått igår bara. Allt jag äter växer i munnen på mig. I alla fall all mat som är varm. Käkade på mcdonalds på hemvägen igår och jag fick i mig 3 nuggets och liiiiite pommes. Sen på kvällen ville Krewer så gärna ha pizza så vi beställde hem en familje. Jag fick inte ens i mig en liten liten pizzabit. Bara några tuggor sen tog det stopp. Det bara växte i munnen på mig. BLÄ vad äckligt det var! Så idag funderar jag på att köpa hem lite jordgubbar och grädde, hihi. Det är så mumsigt. Men vi får se sen. Ska ju hämta moppejäveln sen också.

Nä nu måste jag faktiskt hoppa in i duschen.
Återkommer under dagen!
Ha en trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Helen

Hej på dig ..

Ser att vi är lika långt gågna ...

Kul med en december bebis ? Hehee

Lite dålig planering denna gången hoppas jag på att få gå över till 1 januari heehehee

Men inte så troligt. Kommer ju få gå på extra koller då Erik kom för tidigt...

Grattis i varjefall. O GRATTIS till din 1 åring .

Ha det bra kramar från PITEÅ

2009-06-22 @ 09:33:31
Postat av: Mindy

Godmorgon..Hoppas att allt är bra med er denna måndag morgon.kram

2009-06-22 @ 10:21:54
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0