Fastnat

Haha ja jag har fastnat i one tree hill träsket igen. Jag har sett nästan alla säsonger en gång till..eller aa..till och från..men man har fått friska upp minnet i alla fall. Och nu har jag fastnat och ser varenda avsnitt i slutet av 5e säsongen. Funderar nästan på om jag skulle se hela 6e säsongen också, hehe. Fast den har jag ju bara i datorn. I den datorn som står i det varmaste jävla rummet i lägenheten. ÄCKLIGT!! Aja, får väl se hur jag gör.

Jag får fortfarande inte i Tindra speciellt mycket mat. Men dom säger ju att huvudsaken är att hon dricker, och det gör hon. Så det är ju bra i alla fall. Imorrn ska jag göra en liten speciell middag, haha. Jag blev så himla sugen på smörgåstårta, så det ska jag göra imorn till middag! Mumsigt va? Det ska Tindra få smaka också. Kanske kan få i henne lite mer av sån mat.. Jaja, det återstår att se.

Detta var enda sättet till att få i Tindra åtminstonde liiite mat


Äta själv, det var mumsigt. Fastän hon dissade skeden totalt så fick hon faktiskt i sig skapligt mycket med händerna. Trots att det fastnade makaroner på näsan, haha! Lilla dockan!

Sen efter maten fick lillan bada lite i poolen. Det var typ 30 grader varmt det vattnet. Sen startades ett litet vattenkrig, hehe. Jesper skvätte ner Alex och jag skvätte ner alex. Självklart fick jag igen och var dyngblöt, så jag och Alex hoppade ner i poolen med kläderna på och plaskade runt tillsammans med Tindra, hehe. Och Tindra satt och plaskade som vanligt.

Kolla här!


Nä nu ska jag sluta skriva och fortsätta titta på one tree hill.
Ha en trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0