Fy sjutton vad trist!

Vaknade nu på morgonen och det REGNAR ute. Det är mörkt och trist. Känner verkligen att man är pigg och glad idag, eller inte... Sen blev jag så ledsen när jag kollade upp vädret för skara i helgen. Ser inte ut att bli något bad för Tindra i alla fall. För det blir nog för kallt. Det ska regna och vara dåligt väder HELA helgen! Såhär ser prognosen ut.

KLICKA FÖR STÖRRE BILD!



Det är så himla trist om inte väderprognosen hinner ändras. Känns som att vi slösat pengar i onödan då. Nåja, det är ju osett än vad det blir för väder. Kanske skulle åka och köpa ett par gummistövlar till Tindra bara "ifall att". Jag ska då i alla fall packa med mig hennes regnkläder! Nä fy sjutton vad trist! Håll tummar och tår på att det blir bättre väder än dethär!

Vad ska vi göra idag då? Jo först ska vi till bvc, lillan ska få sin ettårsspruta och lite sånt. Sen ska vi åka direkt ut till torp. Vi ska handla sånt som vi ska ha med oss till skara och hämta mopeden som förhoppningsvis kom idag. Det lär ju ta ett par timmar där ute i alla fall. Sen ska vi hem och jag ska börja packa och sånt. Sen hade vi tänkt grilla idag, men vi får väl se. Sen ska vi packa in allt i bilen också. Känns skönt att ha det gjort så slipper vi kliva upp übertidigt imorrn. Så nu kan vi ta det lugnt imorgon, kliva upp, ge Tindra välling, byta blöja och ta på kläder. Sen hinner hon leka lite innan vi åker klockan 9. Och varför vi åker så tidigt är för att vi vill hinna med en frukost på mcdonalds innan, haha! Det blir nog skiiiitbra detta. Men blä på vädret.

Nä nu ska jag passa på att kolla lite innan alla kliver upp.
Ha en trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Mindy

Godmorogn..Allt bra med dig denna dag? kram

2009-06-18 @ 08:39:44
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Linda

hallo you! Fasiken! hoppas verkligen att det blir bra väder för er! här ser det faktiskt ut som om det ska bli skapligt, för en gång skull på midsommar... inget regn ialla fall (det står så i tidningen idag, imorgon är det väl regn och storm eller nå´t!)

Hoppas du och magen mår bra! (martina verkar ha det skit jobbigt :/ )

Ha en skön midsommar!

kram.

2009-06-18 @ 11:13:12
URL: http://flingan79.blogg.se/
Postat av: Martina

urch ni verkar inte få någe vidare väder fan va tråkigt men de är lika här:( hatar att de aldrig blir sol nån ggr.

ag testa åksjuke tabletter med Cornelia och de hjälpte inte då så känns som de inte kommer göra de denna gång heller men ska försöka äta lite men ofta iställlet.



På midsommar ska vi hem till en tjej som Bolle känner och äta och så där.

kram

2009-06-18 @ 18:04:33
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0