Knepigt!

Jag vet inte vad det är med msn ibland alltså. Jag kan inte ändra statusen från "inte vid datorn" till tillgänglig. Vad är det för fel? För så fort jag ändrar så ändrar den tillbaka liksom..aja, det blir väl bra.

Ja som jag skrev igår är det fullt upp idag. Men det är även så att fru Andersson hade behövt städa idag också. För en viss Fröken Andersson har hittat en reklamhög som hon tyckte var überkul! Så just nu ligger det tidningar över hela vardagsrumsgolvet OCH köksgolvet *STOR SUCK*. Hehe men vad ska man göra? Hon tycker ju att det är roligt att läsa tidningar så då får hon väl göra det. Men just nu sitter hon här bredvid mig och dansar till lady gaga - pokerface. Den är grymt rolig också!

Nu har magen börjat växa endel också. Och jag känner rörelser tydligare och tydligare. Nu är det inte långt kvar till ultraljudet. Men jag kom på att jag eventuellt måste ändra tiden igen. Fan vad jag är kass på det där alltså. Men vi får väl se om jag får göra det. För jag fick ju tiden på en fredag och den fredagen hade vi tänkt åka till skara sommarland igen. För A-C och Emmelie är här då och Emmelie ville ju gärna dit. Så det ska vi försöka fixa! För er som inte vet så är det min storasyster och hennes dotter. Ska försöka fixa barnvakt den dagen också tänkte jag. Men vi får väl se. Hade ju inte varit hela världen att ta med sig Tindra heller faktiskt. Men som sagt, vi får se hur vi gör.

Nä nu ska jag fortsätta kolla vidare lite granna!
Kram på er! Föresten..här kommer en färsk magbild.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0