Nu är det morgon igen!

Det blev inget grejande för mig igår. Jag hade så ont i ryggen efter i förrgår. Men idag känns det lite bättre, så idag ska jag nog greja lite. Men vissa kartonger kan jag inte packa upp ännu. Eller jaa, kan kan jag väl men jag hade velat fixa dvd-skåpen som jag vill ha först. Men jag kan väl ställa in dom i skåpen i datarummet så länge. Det är ju skönare att få bort alla kartonger. Så får se om jag grejar med det idag. Jag hade i alla fall tänkt hänga upp mina väggljusstakar idag. Hade bara behövt hitta lite spik. Men den ena kan jag hänga upp för den ska sitta med skruvar. Intressant va? Aja, så ligger det till i alla fall. Jag ska försöka få Jesper till att få upp resten av spegelväggen idag också. För Mikey har ju satt den snett, haha. Men Jesper trodde att han kunde fixa det, så vi får väl se..upp till bevis! Sen bara MÅSTE jag köpa nya gardinstänger! För jag har ingen gardinstång att ha i vårat sovrum och ingen i datarummet. Just nu sitter gardinerna i vårat sovrum uppe med häftstift, haha! Häftstift löser alla mina problem, hehe. Jag gillar häftstift. Sen har jag fått förfrågningar om att visa bilder på lägenheten. Jag har ju tyvärr ingen kamera längre, men så fort jag får tillbaka den så lovar jag att visa bilder!

Vad ska vi annars hitta på idag? Jag vet inte riktigt. Känner egentligen för att hitta på något för det ser ut att vara riktigt fint väder. Men jag får nog gå ut och känna på temperaturen. För igår var det ju likadant. Det var fint väder men blåste kallt som attan. Aja, nu tjötar jag bara en massa strunt. Får väl se vad vi gör.

Idag ska jag i alla fall bleka lite slingor igen, hihi. Denna färgen hette extreme blond, så det ska väl bli bra? Hehe! Denna är det i alla fall:

Ska försöka ta före och efterbilder men mobilen så kanske ni kan se "på ett ungefär" hur det blev, hihi.

Nä nu ska jag ta och byta en blöja på en stinkande unge, hehe.
Ha en trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: thaikalle

Fina bilder och blogg, häng med och kolla mina söta apor ochläs om djungeläventyr i Burma

2009-06-04 @ 15:37:51
URL: http://thaikalle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0