Silvershampo och fjortisinvasion!

Ja just nu sitter jag och kollar när Jennifer blir alldeles lila i huvudet. Hon håller på att sätta i silvershampo i håret. Har inte riktigt förstått mig på detta. Silvershampo? Huh? Ja det ska tydligen ge håret ännu mera blondskit eller nått..hon blir väl silvrig/grå i huvet nu istället för blond, haha! Jaja vi får väl se när hon är klar. Lila är det nu i alla fall, haha! Hade ju varit fräckare att få det lila, inte sant? Nåja, det är ju inte jag som vill ha håret grått i alla fall. En annan färgar håret för att DÖLJA dom gråa håren.

Sen kommer det bli en fjortisinvasion som heter duga. Alex kompis Malin (Andersson faktiskt!!) skulle väl komma hit och sova här också. Så då blir det Alex, Jennifer och Malin. Fjortisarnas afton, haha! Får väl se vad vi hittar på. Har ju fortfarande en film kvar att se av dom vi lånade av grannen igår. Kanske får se den då. Kommer inte ihåg vad den hette, aja skit samma.

Nu är det inte långt kvar till Tindras ettårsdag. Hon fyller ju år på MÅNDAG! Hallå? Vart fasen tar tiden vägen egentligen? Jag blir ju galen vad tiden springer iväg. Men kalaset blir i alla fall helgen efter det. För vi tänkte att det för en gångs skull kunde passa alla? Förhoppningsvis. Och jag vet fortfarande inte hur vi ska göra med tårtorna. Jag är ju grymt sugen på smörgåstårta men vette fan om jag orkar ställa mig och göra en. Funderade ju även på att åka ut till tårtmakeriet i lysekil och kika lite. För dom är grymt duktiga på att göra tårtor. Äsch, vi får se hur vi gör. Det löser sig alltid.

Nä nu ska jag se på sjukhuset och sånt.
Ha en trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0