God kväll!

Nu sitter jag här, väntar på att Malin ska komma hit. Sen ska vi väl se unga mödrar. Jag ska i alla fall. Tindra sitter i sin babysitter och gnäller, hon är trött som få! För hon vägrade ju sova förut, så det tog väl en timme innan hon ens somnade, sen sov hon bara en halvtimme och det märker vi ju av nu. Skulle jag lägga henne i sängen skulle hon däcka direkt. Gissar jag i alla fall. Men hon får i alla fall vara vaken en halvtimme till. Sen får hon nog vällingen i sängen och sen nana. Lilla prupp!

Just nu sitter jag och väntar på att en auktion ska gå ut på tradera. Har bjudit på en fin vårjacka till Tindra. Den var bara använd ett fåtal gånger och budet är uppe på 31kr. Kan ju alltid hoppas att man får den. För det hade varit skönt att ha en vårjacka till henne nu. Så att man slipper dra på henne overallen så fort man ska ut någonstans. Bättre med en jacka. Sen hade jag tänkt köpa ett par skor till henne. Hennes första par skor. Tänkte att hon kanske kunde vänja sig att ha dom på fötterna, hehe. Får väl se.

Jag ringde också till net on net förut. Uv-filtret som jag beställde samtidigt som kameraväskan hade varit slut på lager så dom hade inte ens skickat mina grejer än! Tack för att ni medelat mig det så att man sluppit gå och vänta!! Jävla skitställe! Så dom skulle skicka mina grejer PÅ MÅNDAG!!! VAFAN!? Dom är då inte snabba! Så nu får jag väl vänta ÄNNU en vecka till. Åååh jag blir så trött! Ska aldrig mer beställa nått från deras hemsida. Ska jag ha nått därifrån åker jag ner till Göteborg och köper det själv! Ååh jag blir så less alltså! GRR!!

Jaja, det blir nog ingen träning idag i alla fall. Jag är svintrött och det var Malin med, så vi hoppar det idag. Funderar på en promenad imorn. Jesper ska ju åka och hämta minibussen runt 12-tiden imorrn och då behöver han ju skjuts ner. Men jag funderar på om han ska få ta Tindra och bilen ner själv så går jag ner. Kan vara skönt att slippa gå med barnvagn för en gångs skull. Men vi får väl se hur jag gör.

Nu ska jag gå och byta på lillfisen, göra lite välling, sen får hon nog gå och lägga sig.
Ha en trevlig kväll allihopa!

Kommentarer
Postat av: Melissa

man kan ju alltid hoppas på det iaf speciellt nu när han faktiskt e FÄRDIG där inne då tycker jag han kan komma ut hihi

2009-03-20 @ 07:24:32
URL: http://ooomelissaooo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0