God morgon!

Ja vilken härlig dag det kommer bli idag. Vi ska ta en storstädning här hemma så fort Jesper vaknar. Toan och köket behöver en rejäl storstädning kan jag säga. Men det blir nog bra. Jag tror att jag ska ta hand om toan och sovrummet så får Jesper ta vardagsrummet och köket så borde vi vara klara ungefär samtidigt, hehe. Så får vi väl hjälpas åt med dammsugning och skurning. Ska nog försöka dammtorka idag med, men det kan jag ju göra när Jesper åkt till jobbet. Jag sammsög och skurade iofs igår, men känns som att det kommer behövas idag med. Så idag ska vi vara riktigt duktiga. Plus att vi ska visa lägenheten imorn, så då känner jag at det borde vara fint här hemma. Det är tur att det är så dåligt väder idag så man känner då ingen ångest att inte gå utanför dörren. Hujja! Det blåser svinkallt och det är mulet. Sen ska man hinna med att laga mat också. Undra vad man ska göra idag. Kyckling kanske? Jag vet inte, vi får väl se vad chefen säger när han vaknar, hehe. Det blir nog bra.

Jag fattar inte när min smak ska komma tillbaka. För nu har jag inte kännt så mycket smak på flera dagar, jag håller på att bli galen! Jag brukar tappa smaken när jag blir såhär jätteförkyld, men den brukar bara vara borta MAX en dag, men nu har jag ju knappt kännt nån smak sen i fredags kväll. Jag känner vissa smaker så sm vitlök och pepparkakorna kände jag liiite smak av. Men mer är det inte. Får hoppas att man snart kan bli frisk. Tindra verkar också mycket piggare idag trots att hon hostar. Men jag tror inte att hon har feber idag i alla fall. Så det känns bra. Men jag ska ta tempen på henne sen.

Ska nog renbädda sen med tror jag. Och renbädda lillans säng så man får bort alla bacillusker. Och koka napparna och hon ska faktiskt få sin snuttefilt tvättad, kan ju alltid hoppas att hon inte blivit för fäst vid den hon har att det inte är nått problem att byta. Annars får jag ta den smällen.

Ja nu ska jag nog sluta skriva. Kan tänka mig att det inte är så intressant att läsa om våran städning och sjukdomar, haha! Kan ju alltid hoppas att jag kanske har nått mer intressant att skriva om ikväll.

Ha en trevlig dag!
Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Tack för att du tänkte på mig på VMB :D<3

2009-03-05 @ 10:14:26
URL: http://emeliesbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0