Guten morgen!

Fy sjutton vad trött jag är idag! Känns som att jag inte ens har sovit inatt, men det har jag ju såklart! Jag somnade runt 23.30 och jag och Tindra klev inte upp fören typ halv 8 eller nått, så jag fick ju till och med sovmorgon. Men men, sånt är livet. Igår blev det ju träning som sagt. Men jag har börjat trötta på den videon så idag blir det att prova något nytt! Får väl se om det blir den 60-minuters-pilatesen eller om det blir nått annat. Jag tycker att det är roligare att prova nya saker och därför tror jag inte att friskis&svettis-passen skulle passa mig så bra faktiskt. Men man vet ju aldrig iofs. Men nää nu ska vi köra något nytt idag. Sen har ju jag beställt hem en träningsvideo från cdon också, haha! Den kostade bara 99kr och den verkade grymt bra alltså! Dirty Dancing workout hette den. Tydligen så är det massa danssteg från dirty dancing-filmen och sånt, så den ska testas!

Nåja, nog om träning. Jag tänkte tjata om denna dammsugare som en kille var och visade igår. Fy sjutton vad jag vill ha den här makapären alltså! Jag tänkte visa några bilder för er..
Detta är skit från våran matta i hallen:


Han använde dessa filter bara för att visa oss hur mycket skit det egentligen blir. Dammsugaren går ju på vatten egentligen!
Detta är skit från våran soffa:


Fatta vad äckligt alltså! Men det värsta var nog när han tog Tindras leksak. Hennes favorit från go´boken, fjärilen. Kolla här:


Fatta vad äckligt!! Och fatta vad jävla skitig man känner sig! En sak till som var hemsk var att se hur jävla mycket skit som våran egen dammsugare släpper ut medan man dammsuger. Det filtret fick jag TYVÄR ingen bild på. Men det är helt enkelt så att det är ingen idé att dammsuga, för den släpper ut så jäkla mycket damm igen. Känns helt sjukt. Och denna dammsugare funkade också som luftrengörare och det märktes. För han tog bort slangen och startade dammsugaren en stund, sen när han stängde av den fick vi se i vattnet, vattnet var grymt smutsigt bara på att ha varit igång max 2 minuter. Det var massa katthår och damm. Aa, jag har liksom svårt att sätta ord på hur bra denna dammsugare egentligen är. Men den kostar ju därefter också. Men hade vi haft dessa pengar hade jag faktiskt inte tvekat, jag hade köpt den direkt! Fast egentligen om man tänker långsiktigt så var den ju inte så fasligt dyr heller..hmm..jaa vi skulle fundera till helgen.

Jaa, vad ska man hitta på idag då? Joo, vi ska nog till öppna förskolan. Men det blir ingen promenad dit. Blir att ta bilen i så fall. Men vi får se, jag har inte bestämt mig än. Det börjar ju 13.00 så jag har en stund att fundera..

Jag måste ju också berätta att igår så ställde sig Tindra upp mot soffan! Wiie! Fast hon stod inte upp så länge, hon är ju rätt svag i benen än, men hon stog upp! Och inte bara på knä, hehe. Så nu går det undan. Hon har ju börjat gå också! Om vi håller henne i händerna så börjar hon traska iväg och vill gå och hon tycker att det är skitroligt! Hon garvar som en tok, haha! Men det är ju kul. Hon vill ju så gärna min lilla klätterapa! Hon försöker ju klättra över allt, sitter man på golvet ja då ska hon klättra över benen, ligger hon i sängen så ska hon klättra över täcken, kuddar och mjukisdjur typ, haha. Det ser rätt roligt ut, för hon hoppar över dom typ, hehe.

Shit vad långt detta inlägget blev, får nog ge mig nu!
Ha en trevlig dag..om ni nu orkat läsa såhär långt, haha!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ser ut som dammsugaren jag har sålt, samma filter plus samma blåa väska haha ;) Pro aquan eller?

2009-03-31 @ 21:37:18
URL: http://elaaine.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jo föresten köp den inte på avbetalning, ska du ha den så ska du betala allt direkt. Jag har sålt två stycken, en till hans mormor och en till hans mormors väninna och dom har inte fått någon räkning ännu och det var ett bra tag sen dom köpte. Kan säga att dammsugaren är UNDERBAR men företaget är skit, jag vet hur dom fungerar. Tänk noga först :)

2009-03-31 @ 21:42:22
URL: http://elaaine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0