Härligt!

Idag känner jag mig faktiskt lite piggare. Jag känner inte av att vi har ställt om klockan och det är ju positivt. För om man tänker såhär..Tindra vaknade klockan 7 imorse..hade det varit för en vecka sedan så hade klockan varit 6 och då hade inte jag varit såhär pigg! Så jaa, det är rätt skönt faktiskt att jag inte känner av tidsomställningen. Jag har faktiskt funderat på om Tindra hade ställt om sig typ en vecka tidigare än oss andra..för helt plötsligt ville hon gå och lägga sig klockan 18 och sen vaknade hon klockan 6. Men nu somnar hon 19 och vaknar 7 igen. Det är ganska skönt, hehe. Nåja, nog babblat om det där.

Vad ska man hitta på idag då? Jo vi ska städa här nu på förmiddagen för runt 13.30 så kommer en kille hit och ska göra någon reklamkampanj och tvätta våran soffa helt gratis! Det är ju inte fel det heller. Att få en soffa tvättad gratis alltså. Men denna kille skulle tydligen vara en gammal klasskompis till mig, och det fattar inte jag riktigt. För jag kände verkligen inte igen hans namn, och jag brukar vara bra på att komma ihåg namn. Jaja, vi får väl se. Jag fattade det som att det var han som skulle komma hem till oss och visa grejerna så jag kanske känner igen honom?

Sen ikväll blir det att träna! Och nu jäklar ska jag pressa ÄNNU hårdare än vad jag gjorde förra gången! Här ska svetten lacka alltså! För mitt mål är att orka hela den videon till slut. För det klarar jag inte på långa vägar. Jag klarar typ "danssessionen" inte "pump it up-sessionen" så nu blir det till att pressa faktiskt! Funderade på en promenad idag med, men det är mulet och ser ut som att det ska börja regna vilken sekund som hellst. Men vi får väl se hur vädret ser ut efter att han har varit här och rengjort soffan.

Nä nu ska jag ta och kika runt lite till.
Ha en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0