Morrn morrn

Jag tror att jag struntar i öppna förskolan idag. Jag orkar inte åka dit. Kanske tar en promenad senare idag istället. Typ i samband med att Tindra ska vila här på eftermiddagen. För då kanske solen har tittat fram och värmt lite. För det ser ut att bli toppenväder idag. HÄRLIGT!

Jag har faktiskt mindre träningsvärk idag än vad jag trodde att jag skulle ha. Lite trist faktiskt. För att det brännde som fasen i låren och man blev rejält svettig. Aja, får väl se om denna videon ger nått denna veckan. Vägning igen på måndag så får vi väl se om den gett resultat. Och så ska jag mäta mig med. Låren, midjan, magen och höfterna. Spännande. Men jag vet inte om jag gått ner så mycket. Fast det börjar märkas på mina kläder. Mina älsklingsbyxor som jag köpte på ullared är så stora att jag knappt behöver knäppa upp dem i midjan för att få av mig dom. Mina jeans som satt perfekt innan jag blev gravid börjar även dom bli för stora. Undra hur jeansen som var lite för små innan gravven sitter nu. Jag har ju fått på mig dom efter att Tindra kom men dom satt fruktansvärt tajt, så vi får väl se. Kanske skulle testa dem.. Vet inte, det är ju så spännande, haha!

Får se om det blir någon träning ikväll. Om inte grannen kommer över och kör den träningsvideon med mig ikväll så ska jag nog bara köra lite pilates. Men den träningen är också riktigt skön, och den har jag faktiskt fått träningsvärk av förut. Men det är ju ingen konditionsträning heller. Aja, får se hur jag gör.

Nä nu ska jag ta mig en snabbkik innan jag slänger mig på soffan och läser en sväng.
Ha en trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Melissa

hehe jag förstår va du menar ;)

jag ska faktiskt ta ett svep me dammsugaren tänkte ja å fixa å dona lite får vi se om d hjälper :)

2009-03-12 @ 11:21:19
URL: http://ooomelissaooo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0