Promenix och mys

Japp det blev en härlig morgonprommis imorse. Gick inte speciellt långt men det blev ändå en prommis på ungefär 40 minuter. Fotade inte så mycket. Vet inte riktigt vad det är med mig. Men jag känner nog att jag inte riktigt har tålamodet när Tindra är med. Sen vill jag inte heller bara helt plötsligt smita ifrån Malin för att fota, hehe. Får väl ta någon dag och gå en promenad själv, en fotopromenad helt enkelt. Men jag tänker inte gå någonstans fören jag får hem den nya kameraväskan så att jag får med mig BÅDA objektiven ut. Det är ganska störande att inte få det. För mitt mindre objektiv är enklare att fota närbilder med, för det stora objektivet är så tungt så det är svårt att hålla kameran stilla vilket resulterar i suddiga bilder. Aja, skit samma. Kan ju bara hoppas att väskan dyker upp imorn. För idag kom den inte!

Efter promenaden så åkte vi hem till Jespers mormor. Hon bjöd på potatis och köttbullar i brunsås och Jesper åt risgrynspudding. Det var trevligt. Sen kom Jespers storebror dit med så vi satt och tjöta ett tag. Sen blev Tindra så himla trött så då begav vi oss hemmåt. Hon somnade på 2 röda i bilen. Sen när vi kom hem så vaknade hon till lite för mycket när jag tog ur henne ur bilen, så hon ville inte somna om. Så hon har sovit typ 45-60 minuter idag på hela dagen! Vilket resulterar i att hon börjar bli rätt gnällig nu, hon är ju trött! Men men, hon ska i alla fall vara vaken till halv 7, sen får hon lägga sig i sängen med en flaska.

Så nu sitter jag här, väntar på att Krewer ska komma hit..om hon nu kommer, det vet jag inte än. Vi ska nog träna lite ikväll. Får väl se vad hon känner för att göra. Lite hip hop, pilates eller den gamla vanliga? Jag vet inte. Jag har egentligen ingen ork till att träna idag för jag blev så himla trött och så har jag huvudvärk med. Mindre skönt. Så därför hade nog en lite lugnare träning passat mig bäst idag..pilates då kanske? Jaja, vi får väl se vad miss Krewer säger.

Här kommer några få bilder från promenaden.



   



Ha en trevlig kväll!
Kanske skriver mer sen..

Kommentarer
Postat av: Jenny

Så jääävla söt hon är! nu måste ni komma så jag får träffa hon :D

2009-03-18 @ 18:41:59
URL: http://jeennyz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0