Jaha, och nu då?

Nu har precis Krewer åkt på en fest. Skulle vara en överaskningsfest för någon kompis. Så nu är man själv igen. Vad ska man hitta på då? Jag är fortfarande grymt sugen på att åka på nått race eller nått. Men vet inte om jag orkar åka till Trollhättan faktiskt. För det är ju då inte något organiserat där ikväll, så mycket vet jag. Då känns det onödigt att dra ut Tindra om det liksom inte skulle vara någonting. Sånt vet man ju faktiskt aldrig. Skulle jag ringa någon och fråga så känns det som att hela skiten kommer att ta slut innan jag skulle hinna pallra mig dit. Så jaa, jag vet faktiskt inte hur jag ska göra. Blir nog att stanna hemma och glo på tv. Jag har ju köpt mig en chipspåse som jag ska trycka i mig, haha!

Korvstroganoffen blev lika god som vanligt i alla fall. Det tyckte Tindra med, hehe. Hon orkade inte ens äta upp allt som jag gjorde till henne. Hon har fortfarande lite halvdålig aptit sen hon blev sjuk. Får hoppas att det vänder snart så att hon hinner gå upp lite mer i vikt tills vi ska till bvc. För sist hade hon ju bara gått upp 20 gram. Det är inte alls bra. Men som sagt, jag kan INTE trycka i henne mer mat. Det säger alla som ser henne. Hon får mat varannan till var tredje timme så jag kan absolut inte ge henne oftare. Och det går ju bara inte och ge henne mer än hon vill ha. Så jaa, jag vet inte vad mer det finns att göra med den ungen. För väcka henne på nätterna tänker jag absolut INTE göra. Tänker inte vänja henne med det nu då hon sover så bra! Så det så. Det kan inte bvc tvinga mig till, för jag gör det inte ändå..! Nåja, vi får väl se hur mycket hon har gått upp till nästa gång. Det är ju ändå 20 dagar kvar tills vi ska dit igen.

Imorrn kommer Jesper hem och jag ska kolla på hockey. Snällt va? Haha! Sverige spelar mot Schweiz imorrn har jag för mig att det var. Så det blir ösigt, haha! Jesper och Krewer skulle väl sitta här och möla i sig räkor eller nått. Uscha mig. Jag får väl sitta och trycka i mig vitlök jag då, haha.

Nä nu ska jag försöka underhålla min lilla trotsunge.
Ha en trevlig kväll. Och hör gärna av er om nått skoj händer ikväll!

Kommentarer
Postat av: Linda

Halloj! Jag har inget att göra ikväll heller, och det känns faktiskt väldigt bra för jag känner mig dödstrött.....Wilmer skulle tydligen upp vid halv sex (!) imorse...rackarn´s unge, han brukar annars inte vakna för än vid sju hmmm, hoppas att det inte blir repris i morgon! Håller med dig! aldrig att man skulle väcka för att mata mitt i natten, galet juh. Hur var vikten på er när ni var små? ( du och sambon, förlåt; maken ;)) för det kan ju gå i arv.Blir så förbannad när BVC får föräldrar att känna sig anklagade för att inte ge sitt barn tillräckligt med mat!vad tror dom liksom.. Jag träffade en på öf som ochså hade kännt så, så tråkigt. Vad skönt att du inte mår pyton :) jag mådde bra hela grav. och vi fick ju en lillhane! så kanske hi,hi. Hur långt är du nu? Hoppas att du får en skön lördagkväll i soffan:D!

Kramar.

2009-05-02 @ 19:40:29
URL: http://flingan79.blogg.se/
Postat av: Mindy

God kväll gumman..Hoppas att du finner ro denna kväll så du kan njuta av kvälls solen :) kram kram

2009-05-02 @ 20:04:15
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0