Mat i massor!

Ja då har vi varit och storhandlat idag. Kändes skönt faktiskt. Så nu har vi mat så att det räcker ett tag, hehe! Sen så köpte jag sånt där absolut torr också. Gött att slippa svett under armarna, hehe. Så jag tror att jag ska kladda på lite sånt ikväll innan jag går och lägger mig. För imorrn vill jag verkligen inte svettas. Ska ju på anställningsintervju. Hade jag totalt glömt bort, tur att krewer påminde mig, hehe. Så hon ska sova hos oss inatt så att Jesper inte behöver kliva upp typ 8 imorrn eller nått. Önska mig lycka till!

Idag gjorde jag lite god mat. Enkelt men gott, det är nog mitt motto, haha! Jag gjorde i alla fall pasta carbonara. Men jag kände inte för att äta så mycket. Jag har börjat må illa av varm mat eller nått. Nåja det blir nog bra. Imorrn blir det en dundermåltid i alla fall, haha. Vi ska käka tacos imorn. Det är mumma det ska ni veta! Sen blir det grillning hemma hos oss på fredag. Trevligt värre.

Nu fick jag magknip också. Är nog på grund av grädden i carbonaran. Fy på mig. Nu har ju min mage blivit ännu värre känns det som. Jag får magknip av allt. Det är inte alls roligt. Aja, man får härda ut. För jag är ju så jäkla dum så jag köper inga laktosfria produkter. Men jag kanske måste börja med det nu ändå. Får väl se.

Ikväll blir det i alla fall att sitta bänkad framför tvn. Sjukhuset, rent hus och riskförlossningar. Nice!

Föresten. Jag har ju lagt upp bilder på modellbilder nu från min och Krewers fotosession. Kika gärna här: http://www.modellbilder.se/photosession.php?id=33728

Nu ska jag sätta mig och vara social med lilla Malin, hehe.
Ha en trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0