Så jäkla nöjd!

Ja jag måste säga att jag är så himla nöjd! Vi har fått en massa bra feedback på bilderna på modellbilder. Både jag och självklart Amanda också som gjorde ett toppenjobb! Jag ser verkligen fram emot fler sessioner med henne! Är det någon som är intresserad av att bli fotad av mig så är det bara höra av er. Min mailadress är [email protected] (msn). Skriv gärna en kommentar om vem du är och varför du vill bli tillagd på på min lista. Eller så skriver ni en kommentar här, hehe.

Det blev dock inget med bilen. Sket sig totalt. Men vi fick oss en liten dagstur i alla fall. Och SJÄLVKLART så glömde jag kamerajäveln hemma! Det var riktigt trist faktiskt. Men men, vad gör man? För vi åkte nämligen förbi massa fint som jag hade velat fota. Nåja, det blir nog bra. Jag får skylla mig själv.

Verkar ju som att detta tupperwareparty kommer bli lite av en flopp. För jag pratade nyss med miss krewer och dom skulle inte vara hemma fören 19..och så blir vi nog inte mer än typ 7 pers eller nått. Nåja, kanske får beställt nått i alla fall. Dom verkade ju ha bra barngrejer och sådär, så vi får se.

Nä nu ska jag kika vidare. Kanske återkommer sen..
Ha en trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Sophia

Tråkigt med bilen när man åker så långt, va hände då?

2009-05-22 @ 19:31:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0