Sådär ja!

Nu har det städats och packats rätt rejält. Jespers mamma har gått lös på köket och jag och Jesper har packat och grejat i vardagsrummet. Så nu är det nästan helt klart i dessa rum. Känns skönt! Nu är det ju badrummet och sovrummet kvar. Men det känns ändå bra. Känns som att vi är ute i rätt god tid ändå. Tack igen för all hjälp!

Idag är det ju grillfest på dagis med kom jag på. Undra om man skulle gå dit. Jag har ju så rackarns ont i min rygg men det hade ju varit trevligt. Så jag tror faktiskt att vi ska gå dit. Grannen skulle ju också upp så det kan bli trevligt. Det skulle väl vara en tipspromenad först och sen går vi tillbaka till dagis och så finns det grillmöjligheter. Kan nog bli trevligt. Det börjar klockan 17. Så nu ska jag ta och göra iordning och ge Tindra lite mat, sen ska jag byta kläder på både mig och Tindra sen får vi väl traska iväg. Det är ju inte direkt långt. Ligger väl 100 meter ifrån oss bara, hehe.

Jaa och så har man ju gått in i vecka 10 också. Och jag har fortfarande inte mått illa märkbart mycket. Det var EN dag som jag mådde lite illa, men jag spydde ju aldrig. Dock känner jag lite avsmak för viss mat. Men det går väl. Får väl se vad barnmorskan säger när jag ska dit. Ska ju dit den 25 maj.

Nä nu ska jag ta och göra mat åt Tindra.
Ha en trevlig dag!

Föresten "Anonym" så JA jag fick jobbet som jag var på intervju om inom vården, MEN jag kan inte jobba kvällar och helger så jag fick lov att tacka nej till det.

Kommentarer
Postat av: mindy

God kväll..Hoppas att allt är bra med dig denna måndag kväll? kram

2009-05-18 @ 19:14:44
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0