Städdag idag då!

Ja idag ska vi ha en riktig städdag här hemma. Det ska skuras skåp, spis, bakom spis, badrum, golv och aa. Det ska med andra ord börja flyttstädas. Det blir bra det. Och för en gångs skull KAN Jesper bara med och städa, hehe. Nu jäklar ska det sparkas far i han, hehe. Sen får vi ju hjälp av Jespers mamma som sagt och då går det undan kan jag lova, hehe.

Sen ska vi ju laga någon mat idag med. Kanske skulle plocka fram något från frysen. Undra om jag ska göra köttfärs och makaroner idag bara. Så jag får plocka fram köttfärsen från frysen. Går det nått bra på tv ikväll eller? Jo just det! Det är ju spårlöst ikväll. Så det får vi nog kika på. Lär nog somna TIDIGT ikväll, haha. Lär väl vara helt slut efter städningen.

Idag fick vi i alla fall lite sovmorgon. Det var riktigt skönt faktiskt. Tindra väckte mig klockan 8, hehe. Kanske hon har kommit in i sina normala rutiner nu? För hon har ju haft en period på typ 2 veckor där hon har vaknat mellan halv 6-6. Det var mindre skönt. Men men, vad ska man göra?

I veckan har vi endel på gång. Imorrn ska vi till bvc igen. Håll tummarna på att Tindra har gått upp i vikt nu! Sen ska vi eventuellt kolla på en bil antingen onsdag eller fredag, har inte bestämt oss än. Beror på hur Jesper jobbar. Sen på fredag kväll ska jag ha tupperwareparty. Dock inte hemma hos oss utan hemma hos Krewer. Någon som är sugen på att komma? På lördag kanske jag ska iväg och ta en fika med en fotograf som jag fått kontakt med, trevlig trevligt. Jaa, det är endel. Men det är skönt att ha något att göra. Sen får vi hoppas att jag får svar om jobbet i veckan med. Nåja, det blir nog bra.

Nä nu ska jag ta och sätta igång. Ska lägga Tindra först. Tror hon vill vila.
Ha en trevlig dag allihopa!

Kommentarer
Postat av: Anonym

fick du aldrig jobbet inom vården som du var på intervju om för ett tag sen?

2009-05-18 @ 10:49:22
Postat av: Eva

Vi får väl vänta och se var finalen hamnar men det lutar väl åt Oslo =) fast jag hörde på nyheterna att det är många andra städer/byar som vill vara med och slåss om det. Fast jag har också hört att det redan är en arena bokad =)

2009-05-18 @ 10:50:56
URL: http://taweret.blogg.se/
Postat av: Lotta

jo jag har också funderat på det. :(

2009-05-18 @ 14:36:46
URL: http://lottchen88.blogg.se/
Postat av: Anonym

hejhej allt bra med dig idag? :)

kolla gärna in på min blogg och säg ditt tycke allas tycke räknas. kram

2009-05-18 @ 15:53:29
URL: http://amandasvenssson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0