Bus & lek!

Ja idag har det inte varit en lugn stund! Det är väl inget som hellst fel på Tindra? Haha! Dock äter hon fortfarande inte. Har inte gjort det på hela helgen heller. Men jag fick i alla fall svar på varför hon är dålig i magen. Tror jag i alla fall. Hittade nämligen 2 nya tänder i hennes mun idag, hehe. Kan ju vara orsaken till hennes plötsliga vägran till fast mat. Gick inte ens att muta henne med pizza. Men vi får väl se om det vänder snart. Hon fick lite blåbärssoppa efter middagen och det åt hon. Men busat har hon i alla fall orkat! Hon har hoppat, busat, dansat och lekt hela eftermiddagen här. Hon körde totalt slut på Jesper innan han skulle åka till jobbet, haha! Lite svårt att fånga hennes rörelser på bild, men kolla här!

Här får ni ju se hennes nya dress som jag köpte igår också, hehe. Den är jättemjuk och skön! Frågar man Tindra vart hennes nya kläder är så pekar hon jättestolt på koftan, hehe. Hon fick lite nya kläder även idag. En klänning av farmor och en body av oss. Dom ska hon nog få ha på sig imorn så jag får väl visa en bild då.

Det blir inget dagis för henne imorrn heller. Vårdcentralen ringde upp mig förut och sa att våran bvc-tant varit borta hela dagen. DUMT att dom inte har en typ av telefonsvarare som säger det! Men men, hon skulle i alla fall be henne ringa mig imorrn. Så då får väl Jesper åka med henne dit om det blir så. Om nu inte dessa prickar skulle försvinna under natten, det vet man ju aldrig. Feber hade hon då ytterst lite i alla fall. 38 grader prick! Och det var ändå på kvällen efter badet..

Badet ja, haha! Hon har ju lärt sig hur man sätter på och stänger av kranen..SUCK!!! Så hon står och leker med den. Idag kom hon dock på något nytt. Hon kom på att man kan dricka vattnet också! Kolla själva!

Lilla trollunge! Kul tycker hon att det är i alla fall.

Vi gick faktiskt ut och lekte en liten stund förut. Dock bara en halvtimme eller nått. Det var så jääävla kallt, haha! Sen blev det bara ensamt för alla andra gick in. Men Tindra fick i alla fall lite frisk luft, det behöver hon. Haha ojdå, detta blev visst ett inlägg helt om Tindra, haha! Jaja, det är väl så det är. Jag har i alla fall inget mer att skriva för tillfället. Kommer jag på nått mer får jag väl skriva ett inlägg till. Ha en trevlig kväll i alla fall!

Kommentarer
Postat av: Malin K

Vika söta kläder

2009-11-09 @ 19:45:19
Postat av: Piinky♥

hehe okejokej ;D gud så söt hon är :)



Kram

2009-11-09 @ 21:19:15
URL: http://piinkytheone.blogg.se/
Postat av: Isan

Schysst dans hon gör :)

Sötnosen verkar verkligen gilla att bad med hehe!!!

Kram på er

2009-11-09 @ 21:34:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0