Dags igen!

Ja då var det dags igen. Nu har jag så ont i min handled att jag knappt kan röra den. Vicka den fram och tillbaka är olidligt och det är fanimej omöjligt att torka sig när man varit på toa! För det värsta är att det är min högra handled som gör så förbaskat ont. Får väl hoppas att det också är en graviditetskrämpa. Dessvärre är jag nästan helt hundra på att det INTE är det. Jag har ju haft såhär till och från i säkert 2 år nu. Så det kanske började som en graviditetskrämpa när jag väntade Tindra, haha! Aja, skönt är det inte i alla fall men jag borde kanske ha väntat det. Får väl se om jag också åker på att operera mina handleder precis som mamma, mormor och gammelmormor (vet inte om det går ännu längre tillbaka också?). Men som sagt, det återstår att se.

Just det ja, nu kom jag på vad det var jag skulle göra vid datorn, haha! Jag skulle se om jag hittar sånna där närvarorapporter på försäkringskassans hemsida och skriva ut och fylla i. För imorn måste jag förbi af och lämna in den så att jag får några pengar denna månaden!

Kommentarer
Postat av: Eva

Det låter som om du har en överanstränging i senan, det heter något fint som jag glömt nu. Ganska vanligt att man får när man är småbarnsmamma tydligen.



Jag hade det problemet när Oskar var nyfödd men med hjälp av handledsskydd och lite andring av vissa rutiner och göra saker med andra handen slapp jag både kortisonspruta och operation som är sista utvägen.



Kosta på dig ett riktigt handledsskydd finns på apoteket, då kan du inte vrida handleden.

2009-11-10 @ 14:16:46
URL: http://taweret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0