Ganska bra dag faktiskt.

Jaa, idag åkte vi ju in till Stockholm. Gick lite i gamla stan och kollade på högvaktsbytet. Gick förbi Christina Scollins (stavas?) änglabutik också, hon jobbade faktiskt själv idag, hehe. Men vi gick aldrig in. Det är ju så ruskigt trångt när vi hade barnvagnen med oss och sådär. Tindra satt i alla fall som förstenad på Jespers axlar när militära musikkåren spelade och trummade, hehe. Sen gick vi in mot stan, gick en sväng på någon julmarknad men tröttnade väldigt fort. Jag skulle aldrig kunna bo i Stockholm. Alldeles för mycket folk och stress så jag blir galen av att bara titta på alla människor. Hur överlever ni Stockholmare egentligen? Så vi åkte tillbaka till Alvik, gick och käkade och sen har vi inte gjort så mycket mer.

När jag lagt Tindra så gick jag och Jesper ner till ica, Tindra vaknade väl efter 10 minuter. Antagligen kände hon på sig att vi var borta eller nått. När vi kom tillbaka gick Jesper in dit och lade sig bredvid henne och tänkte försöka få henne att somna om. Men när jag lämnade sovrummet blev hon hysterisk igen! Så jag fick allt ta och lägga mig där. Hon är ju så jäklarns mammig när hon är sjuk. Så vad var det jag sa? Det hade aldrig funkat att någon annan suttit här på hotellet med henne när hon dels inte känner sig hemma här och är svår i allmänhet och sen är hon sjuk på det. Aja, ingen större skada skedd, nu sover hon igen och jag ska nog snart käka en billys.

Imorn är det hemfärd och jag har nog inte längtat så mycket till nått i hela mitt liv känns det som. Komma hem och slippa bry sig liksom! Hum hum.. Men jag hoppas att alla får en trevlig kväll i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Man överlever genom att aldrig åka in till stan, speciellt inte Gamla stan! =) Jag var i Gamla stan max en gång per år när vi bodde i sthlm, oftast inte ens det. Man åker till köpcentrum istället. =)

2009-11-29 @ 11:29:27
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0