Min stiliga man och ensamheten!

Ja ikväll är min man ruskigt stilig måste jag säga! Han är iväg på julbord med Matsäljarna och Jesper klädde upp sig ordentligt! Kors i taket! Men snygg blev det som sjutton! Vi var nämligen in på dressman förut och köpte några skjortor och slipsar, hihi. Så är ni sugen på att se resultatet? Kolla in denna snyggingen!

GRR säger jag bara! Det är ju så sjukt sexigt med killar i kostym! Ja, nu har inte Jesper en hel kostym på sig men skjorta, slips och kavaj och ett par mörka jeans. Mmmmuuuums! Jag kan ju bara inte vara ensam med att tycka att det är sååå sexigt?! Jag hade ju hellre velat att han hade stannat hemma, haha! Men jag hoppas att han får en trevlig kväll i alla fall!

En trevlig kväll ja.. En annan sitter hemma ensamen en fredagkväll! KUL! Njaa, inte idag i alla fall. Inte ens Tindra ville vara social, hon har somnat! Så vad ska jag hitta på då? Gjorde ett tappert försök till att städa förut men efter 10 minuter såg det lika hemskt ut som när jag började, jäkla unge.. Hon har verkligen varit i sitt esse här på kvällen, haha. Tossemaja! Det har slängts sig i soffan, sprungit och skrikit, jagats, ramlats, byxor på huvudet och mammas bh..

Som sagt, en riktig tossemaja, haha! Men humöret har i alla fall varit på topp som alltid!

Jag måste bara få säga KORS I TAKET!! Det funkade på första försöket att ladda upp båda bilderna! Jag kommer inte ens ihåg när det hände senast. Wohooo!

Annars har det inte hänt så mycket idag. Har varit ruskigt slö och haft huvudvärk men nu är huvudvärken borta i alla fall, skööönt. Vi gjorde halvdag på praktiken med..fanns inte så mycket vi kunde göra nämligen. Men det var gott att komma hem tidigt och kunna få lite gjort här hemma. Och fick laga mat i "normal" tid. Normal tid för oss alltså, hehe. Men vill ni veta vad jag ska göra nu? Jag ska gå ut i köket och ta min järnmedicin! För det höll jag på att glömma!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Jennyli

Vilken söt klänning/tunika tindra har! Åååh jag blir tokig om jag inte får en tjej denna gången s Jag vill oxå köpa klänningar! Om vi får en pojke i april, ska vi byta rakt av då? ;)

2009-11-20 @ 20:20:32
URL: http://ddb.blogg.se/
Postat av: Nina ♡

oooooo gillade hans slips :D



ja förstår att du tröttnar. inge skoj då det inte funkar som det ska. men som vanligt får man väl säga om blogg.se är ju ofta mkt problem där..

2009-11-20 @ 23:16:12
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina ♡

ja håller med. någe som e sååå najs med killar å kostym.. hell yey :D

2009-11-22 @ 00:08:13
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Mina

God middag gumman.Fina bilder på familjen..Ha en skön söndag..kram kram

2009-11-22 @ 11:31:26
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0