Praktiken

Ja, då sitter man här då. Första riktiga dagen på praktiken. Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag ska börja. Jag ska greja lite inne på lagret och sådär. Tindra fick faktiskt gå till dagis idag. Prickarna är som bortblåsta! Och "febern" hon hade igår kan ju inte ens räknas som sagt. Så ja, hon fick faktiskt gå dit. Skönt för Jesper som får sova en stund extra nu efter jobbet. Han var ju stentrött efter att ha behövt gå upp tidigt igår.

Jag fick i alla fall svängt förbi apoteket påväg hit. Köpte en såndär elastisk linda till handleden. Det är skönt att ha lite extra stöd när man har ont. Den värker ju liksom inte utan det gör ont när jag rör på den så nu känns det bra. Sen svängde jag ju förbi af och lämnade papper. Nåde dom om dom stämplar över mina datum igen, då kommer jag ICKET vara lika snäll som förra gången! Jävla idiot..

Nää nu ska jag ta och sätta igång. Får väl se hur långt jag kommer. Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: mamma

Hej gumman. Jag kom precis i håg att du oxå fick feber och prickar en gång som jag inte visste vad det var men det fick sin förklaring då det poppade upp nya tänder så om Tindra har fått eller har på gång någon tand så kan prickar och feber vara p.g.a det p.s bullar och palt väntar er när ni vill här uppe i ett snöigt och otroligt vackert vinter Pite// Kramar mamma

2009-11-10 @ 18:49:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0