Sämsta servicen och svårt att sova..

Ja, alltså jag har nog aldrig nånsin varit med om så dålig service som på SJ´s X2000! Kan börja med batikhäxan i herrljunga som tyckte att det var otroligt roligt att stå och blåsa inte en, utan 6(!!) gånger i sin jävla visselpipa att vi skulle snabba oss på tåget istället för att faktiskt gå några meter för att hjälpa oss istället! Kan ju tillägga att vi hade så mycket folk framför oss så vi KÖADE in i tåget. Vad fan skulle jag göra då? Putta in folket eller? Jävligt lätt med barnvagn och en tung jävla väska. Ni får ursäkta mitt otroligt vårdade språk men jag blev så jävla förbannad! Sen kom samma batikhäxa och klagade för att barnvagnen stod på fel ställe, ja vart fan ska jag ställa den då?? Slängde in den i ett hörn och fick sedan en stor hockeytrunk uppe på vagnen. Trevligt. Nej jag kommer aldrig nånsin mer, frivilligt, åka x2000 med barn i barnvagnsålder. Nu är det ju dessvärre så att tåget som går hem även det är ett x2000.. Kan ju dock hoppas att man får lite längre tid på sig att kliva på då eftersom tåget ändå går från Stockholm och inte kommer från någon annanstans innan. Jag kommer i alla fall se till att vara i god tid på centralen! Tindra har faktiskt skött sig ganska exemplariskt förutom att hon blev lite sur när hon inte fick gå.

Sen var det dags för tunnelbana. Det gick väl hyfsat trots dålig vägbeskrivning. När vi anlände till Alvik fick vi nog den sämsta vägbeskrivningen av alla. Gå höger säger Björn. Men vilket jäkla höger? Nä, det slutade med att vi gick fel, fick vända, åka otrooooligt sega hissar och gå lite till innan vi till slut hittade till Jesper och Björn. Nåja, slutet gott allting gott..

Efter att vi kom fram gick vi bara upp och slängde av väskorna och Jesper tog en snabbdusch sen gick vi och käkade pizza. Det var nog den största pizza jag nånsin sett (Jespers). Jag blev glad att jag bara tog en barnpizza, som dock var lika stor som en vanlig pizza vad vi är vana med, haha! Den var rätt god i alla fall. Tog en bild med mobilen men det syns inte hur stor pizzan är så jag orkar inte lägga upp den.

Nu sitter jag på hotellet, har äntligen lyckats få Tindra till att somna. Hon får sova mellan mig och Jesper i dubbelsängen då hon totalvägrade att sova i barnsängen. Hon ville inte ens äta vällingen i den så jag lade henne i dubbelsängen och så lade jag mig själv bredvid henne. Till slut somnade hon och förhoppningsvis sover hon resten av natten. Jag undrar varför hon har blivit så. Spelar ingen roll om vi hade haft med oss våran egen resesäng, madrass, täcke, kudde, hon gallskriker och grinar ändå. Men men, förhoppningsvis går det över nån gång. Nu somnade hon ju ändå relativt fort så det var väl inga problem egentligen. Jag hade dock velat ta en dusch nu men jag vette sjutton om jag vågar ifall att hon vaknar.. Får se hur jag gör.

Imorn får vi väl se om vi skulle träffa Henke också. Har glömt fråga Jesper om han pratat med honom. Men det löser sig. Jag hoppas och ser fram emot en gooood hotellfrukost imorn! Detta var dock inte säkert att det skulle bli något då Björn tydligen avbokat det men han sa att vi allt kunde boka det om vi visste att vi skulle orka upp och käka det. Men jag menar, det är svårt att sova när Tindra är vaken så jag vet med säkerhet att både jag och Jesper kommer vilja ha frukost. Även Frida ville då käka frukost så det får nog bli så. Dock är det ett ruskigt tråkigt väder som stockholmarna bjussar på! Spöregn och blåst. Gillar dock utsikten som vi har från 9e våningen på hotellet, hehe. I alla fall än så länge, det är ju mörkt ute.

Nää nu ska jag kika vidare. detta inlägget blev nog långt ändå. Jag är helt jäkla slut! God natt och sov så gott!

Kommentarer
Postat av: Katja

Hur vore det med lite service någon gång?

Ja, vi brukar fira lite olika, julafton, förmiddagen hos en familj och eftermiddagen hos annan.. eller så han hos sina föräldrar och jag med mina (min detta året)..

Vad tycker du om min nya blogg-design? Fast jag har ju lite kvar ;)

2009-11-26 @ 01:15:39
URL: http://smultronduvan.blogg.se/
Postat av: Sophia

Usch då låter som en jobbig resa, hoppas hemresan blir bättre.

Klart man ska ha hotellfrukost, det är ju nästan det mysigaste på hela vistelsen =)

2009-11-26 @ 07:57:04
URL: http://slns.blogg.se/
Postat av: mina

God kväll..inte skoj med foglossning..Min torsdag har varit en skön & lugn dag.Ha en skön kväll.kram

2009-11-26 @ 17:51:19
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0