Tindra är för go!

Haha jaa, vad kan man säga om denna lilla damen egentligen? Hon är ju bara för go! Idag fick hon någonting som hon ÄLSKAR till middagen. Vi käkade tacos och ungen är ju helt galen i majs! Så hon vräker i sig majs och avokado. Gurka och köttfärs gick allt också ner men majsen är ju det bästa. Till efterrätt åt hon mer än en hel clementin, hehe. Till lunch fick dom fisk på dagis i alla fall. Det kändes. För varje gång dom har ätit fisk på dagis så luktar Tindra fisk hela kvällen, haha! Mysigt värre. Men det är ju nyttigt och hon tycker om det! För tydligen äter hon en stor portion. Det är ju bra.

Sen tänkte jag få skryta lite, hehe. Som vanligt, eller hur? Men Tindra har blivit så jäkla duktig när vi ska klippa hennes naglar. Förut var hon lite rädd för nagelklipparn och så ville hon leka med den och hade verkligen inte ro att sitta stilla. Men nu sitter hon snällt och håller handen helt stilla när man ska klippa! Inget bråk, inget skrik och ingen lek. Det funkar toppen! Sen sitter hon och tittar på sina fingrar som att jag skulle ha klippt av hela fingret så att det försvann, hehe. Blir som förvånad. Haha!

En sista grej nu då. Tindra har hittat en "ny" kompis. En liten mjukiskatt som vi köpte på ikea när hon var typ 3-4 månader kanske. Den har aldrig tidigare varit intressant men nu har hon myst med den hela kvällen! Mms:ade in 2 bilder till bilddagboken faktiskt. En där hon myser med mjukiskatten och sen när hon mös med våran riktiga katt Turbo, hehe. Ni får kika in (http://MrsAnderss0n.bilddaboken.se).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0