Vilken dag!

Ja, fy, jag är helt slut nu! Har shoppat julklappar hela dagen verkligen! SUCK! Har ont överallt nu, hehe. Men det är skönt att ha allt klart nu. Vi brukar alltid vara i sista minuten annars, men inte detta året inte! Nu är vi klara innan första advent ens har kommit, hehe. Eller ja, klara och klara, vi ska väl köpa någon mer julklapp till Tindra men vi orkade inte gå på torp längre. Men som sagt, känns bra att ha klart allt till släkt och sådär. Så nu kan julen komma utan att jag har panik. Blev även köpt lite julpynt idag. Köpte 2 tomtar som ska stå ute på våran framsida och en, med en lykta, som ska stå på baksidan tänkte jag. Köpte även en ljusslinga som ser ut som istappar som vi faktiskt redan har hängt upp på framsidan. Blev betydligt mycket mysigare. Tomtarna får dock vänta till första advent. Köpte en skylt som jag ska hänga på dörren också där det står god jul. Fanken vad julig jag har blivit, haha! Men tanken är i alla fall att vi ska spendera nästa lördag utomhus tänkte jag. Få plocka iordning och ställa undan lite på baksidan. Utemöblerna står ju fortfarande upp. Nu har vi ju dock ingenstans att ställa undan dom så dom får stå kvar men det ska ställas så att inte snön kan lägga sig på det. Kanske skulle göra som grannen dörr i dörr. Hon har satt presenning över sina möbler. Det var rätt smart faktiskt. Och presenningar är ju inte jättedyra. Så vi får väl åka och kolla om vi kan köpa en stor sådan. Sen kommer även våran färgade ljusslinga åka upp då. Men det får som sagt bli ett projekt till nästa helg.

Imorn är det dags för barnmorskan igen. Säkert provtagning. Och nu har jag slarvat igen. Suck. Jag är så kass på det där. Jag har haft för mycket annat på hjärnan. Har ju lagt in påminnelse på mobilen som ska ringa klockan 18 varje dag. Det roliga är att den inte ringer varje dag. Varför vet jag inte. Nåja, det blir nog bra. Efter att jag har varit hos bm så kommer jag sticka ut en snabbis till torp igen. För jag glömde givetvis ta med mig blixten idag. Så imorn får jag sticka och lämna in den. Kan ju alltid hoppas att jag får en ny direkt men jag skulle väl gissa att dom skickar in den. Sen är det ju praktik då. Blir nog mycket planera och plocka denna veckan inför sthlm. Men då har man nått att göra i alla fall, hehe.

Nää nu ska jag kika vidare en sväng. Sen ska jag lägga mig och slappa framför tvn. Har som sagt ont i hela kroppen! Ha en trevlig kväll iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0