Dagens outfit och läkarbesök..

Ja jag tänkte bara börja med dagens outfit. Snälla ignorera den diviga posen, hahaha! Jag vet inte vad det är med mig. Jag brukar väl inte göra så töntiga miner på kort? HAHA! Det är nått jag har börjat med nu. Men här är bilden..


Denna bild kan ni ju se som en"före-bild" till dagens färga-håret-projekt också, haha! Nää det kommer nog en bättre bild till det. Men som jag sa igår, det kommer bli en jäkla förändring i alla fall. Nästan så att jag är nervös över det hela..

Ang. läkarbesöket så är det för Tindra. Hon har ju hostat så hon har kräkts på nätterna i över en månads tid nu. Så nu börjar jag tröttna på att torka spya och jag tror faktiskt att Tindra börjar tröttna på att spy också om jag ska vara ärlig. För hon blir ju hysterisk! Så vi har fått tid hos en doktor. Det blir en kort dag på dagis med andra ord. Ska hämta henne strax innan 11. Håll tummarna på att det inte är något jätte-allvarligt nu!

Jag själv mår i alla fall bättre idag. Skönt är väl det! Har sovit bättre och vaknade därmed på bättre humör! Dock fick jag mig VÄRLDENS illamåendeattack imorse. Jag trodde verkligen att jag skulle behöva vända mig om och spy när jag bytte blöja på Tindra. Men jag klarade mig och nu är illamåendet som bortblåst, SKÖNT! Nää det var allt för denna gången. Jag ska försöka återkomma efter läkarbesöket annars återkommer jag ikväll..

PUSS

Kommentarer
Postat av: Mindy

Godmorgon söta..Söt outfitf på dig.Ha en skön tosdag.kram kram

2009-10-22 @ 10:14:49
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mindy

Ja snart är min prins hos mig.Det känns helt underbart att snart veta att man är mamma till en livlig bebis...Hur är det för dig då? Mår du bra & så? kram kram

2009-10-22 @ 12:53:18
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mindy

Skönt att du står ut..inte så jätte lång tid kvar..Har med problem med foglossning...i söndags till i går kunde jag knappt gå..så jobbigt det var...men nu börjar det blir bättre.tror att några närver satt i kläm med..inget skoj...kram kram

2009-10-22 @ 13:27:44
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0