Lunch på rådhuset!

Ja vi åkte iväg förut. Jag blev sjukt sugen på en baguette på rådhuscafét. Dom har så jäkla goda baguetter. Inte i klass med subland i Piteå såklart men det är nog i alla fall godast i denna stan! Jag åt så jag höll på att spricka! Trots att jag fått i mig en hel stor tallrik med film och flingor på morgonen så kunde jag ändå trycka ner en baguette, haha. Börjar man bli stor eller? Sjukt. Får väl se hur det går att trycka i sig middag på detta också, haha. Nåja, det blir nog bra.

Nu har man även sett 5e avsnittet av one tree hill. Oaaah vad spännande det är. Har Nathan varit otrogen eller ej? Man börjar ju undra. Och vad har egentligen Dan Scott med allt detta att göra? Hrm hrm, en hel vecka kvar tills nästa kommer. Gosh!

Vad ska vi nu göra resten av dagen då? Jaa, ska ju alldeles strax och hämta hem virrpannan från dagis sen kanske man skulle stanna ute en stund. Det är ändå rätt bra väder. Visserligen är det rätt kallt men blåser endel. Men vi får väl ta på henne termobyxorna. Men känns som att det kanske är för varmt för det..ääsch! Jag hatar denna årstiden just p.g.a att man aldrig vet vad man ska klä på barnen! Föresten ska jag nog ta på mig själv lite mer på benen innan. För det var kallt att gå i strumpbyxor och kjol. Det får jag nog göra! Skriver mer sen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0