Och hon slog till igen!

Tindra vaknade 08.36. Mmmmm vad skönt det är att sova länge! Men det dumma är ju att man blir så bortskämd och då vill man ju inte kliva upp dom mornar som hon faktiskt vaknar klockan 7. Men men, sånt är livet. Jag får njuta dessa mornar som hon sover länge helt enkelt. Dock vaknade jag med en lätt huvudvärk och en sjujävla värk i mina höfter. Har inte sovit vidare bra inatt heller. Vad ska man göra? Funderar på att sova på soffan inatt. För den är lutad så att jag kan få ett bättre stöd för magen och så kan man göra en liten "grop" för höfterna om man säger så. Kanske man kan sova bättre eller i alla fall vakna utan att ha ont? Det är ju värt ett försök.

Men för att övergå till någon helt annat. Vad händer idag? Jo lilla Malin kommer hit och ska greja med mina naglar, hihi. Hon har ju precis börjat med sin lilla hobbyverksamhet så jag ska agera försökskanin, haha! Hon har ju bara grejat med lösnaglar innan så det ska bli spännande att se hur det går på mina naglar. Det kan ju då inte bli värre än när jag målar dom själv för då hamnar verkligen hälften utanför, haha! Jag är kass på att måla naglar. Aja, som sagt, vi får väl se. Jag kommer visa resultatet sen. Sen ska jag även greja med en massa andra saker och kanske försöka hjälpa min gubbe med lite grejer eftersom han ska åka iväg imorn. Han blir borta hela jäkla helgen! Det värsta är att han åker bort på våran "årsdag", haha! Vi "firar" nämligen hela 4 år imorgon egentligen. Men vi har väl sagt att vi inte ska fira dom dagarna längre. Men brölloppsdagen ska vi fira! Det är ju ändå våran första iår. Den 8 november. Då har vi bestämt oss för att gå ut och äta. Den 7 november för det är en lördag. Då ska vi gå ut. Ska bli mysigt! Nåja, det kan jag berätta om närmare.

Kan även erkänna nu att jag och Jesper EVENTUELLT har kommit på ett namn som vi båda gillar. Eller jo vi gillar det skitmycket! Men känns som att vi borde ha fler förslag ifall att vi skulle känna att bebisen verkligen inte skulle vara en "sån". Men nu kommer jag inte säga ett enda namn till här i bloggen i alla fall, haha! Nu ska vi vara hemlighetsfulla! Nää nu ska jag sätta mig och kolla om det har kommit in några nya jobb till mig som jag ändå aldrig kommer få...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0