Pust vilken dag!

Jaa, jag har överlevt! Weei! Trodde nästan att jag skulle lägga mig ner och dö förut alltså. Så jävla ont! Men det gjorde jag ju inte såklart! Så vad har vi gjort hela dagen då? Jo vi har hämtat ut ett paket. Overallen som jag vann på tradera hade kommit och det billigaste fraktsättet var schenker så därför var jag tvungen hämta ut det, inga problem! Sen åkte vi till ö&b. Där köpte vi en julstjärna till Tindra, hehe. Den var så fräck så vi tänkte att det var lika bra och köpa den nu. Köpte även hårfärg till mig, kommer bli en stor färgning imorrn alltså! Kommer bli en jäkla skillnad i alla fall, haha! Sen åkte vi och köpte pizza på atlantic, ÄLSKA deras pizzor! Sen hem och käkade. Gott var det kan jag lova! Känner mig otroligt nyttig som har cravings på pizza. Sen har resten av dagen gått åt till att försöka underhålla Tindra. Gick väl sådär och hon underhöll sig själv med att dra fram i hela vardagsrummet och hallen. Nåja, här är några bilder i alla fall. Klicka på småbilderna så kommer ni till albumet så ni får se dom i rätt storlek.


Och som ni ser på den lilla bilden längst ner till höger så har hon dragit fram typ ALLT från hennes rum. Nja inte riktigt men man skulle kunna tro det. Plus att det låg leksaker i soffan och längre in i hallen där man inte ser. Det är OTROLIGT roligt med små barn, haha! Har dock inte orkat städa upp efter henne heller. Jag får göra det imorn när hon är på dagis. Lugnast så.

Sen hoppas jag på att det kanske kan vara lite bättre väder imorrn. För jag är fotosugen. Är jag väl egentligen jämt men då kan jag ju ta en kort promenad imorrn i samband med att jag lämnar lillan på dagis, det är så jag tänker. Nåja, jag fick i alla fall leka lite men kameran ikväll ändå. Med vatten som vanligt. Och godis, hehe. Här har ni två bilder. Resten var inget att se..
Om ni inte ser vad det är för godis så är det i alla fall sånna där fizzyflaskor. Bilderna blev inte riktigt som jag hade föreställt mig i huvudet. Men men, lite tuffa blev dom väl ändå.

Nu kommer jag inte på nått mer som jag kan skriva. Kommer jag på nått roligt får jag väl skriva det sen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0