Skönt med promenad!

Ja jag tog mig allt ut på min promenad. Jag gick inte alls dit jag hade tänkt gå. Vet inte varför. Men jag ångrar det lite nu. För dit jag gick istället och hade tänkt fota "miniatyrfallet" var det ju alldeles igenvuxet OCH brant som fan. Så att dra med sig stativet ut var helt bortkastat och onödig tyngd. Aja, det blir väl bra. Tog några få bilder också. Klicka på småbilderna för att komma till galleriet och för att se alla i större storlek!


Blev verkligen inte många bilder idag. Vet inte riktigt varför. Men jag såg inte nöjet med att fota det jag alltid fotar om ni förstår? Ääh skit samma.

Jag fick ett mail förut. Mina böcker är skickade! Yeah! Och dom skulle skickas som vanlig b-post för att adlibris räknade med att paketet skulle gå ner i brevlådan. Sånt gillar vi! För jag hatar att behöva åka och hämta ut paket och skit. Så nu blev jag glad. Även termobyxorna som jag vann till Tindra på tradera skulle hon skicka idag. Så det borde också vara här imorrn, om jag har tur! Annars får jag vänta ända tills på måndag ju..Håll tummarna!!

Nää nu ska vi åka och handla! Men jag avslutar med 2 bilder till. En på mig och dagens outfit och självklart ville Tindra också vara med på ett hörn. Hon skrattade när kameran pep (självutlösaren) haha!

 

Kommentarer
Postat av: Malin

Fel Fel Fel Fel Fel ;) -(fem myror är fler en fyra elefanter felfelfel....). thihi... Har börjat typ styla naglar ;9 hehe eller a börjat prova mig fram ;).. Lixom fixar lösnaglar.. hehe :P

2009-10-08 @ 13:56:25
URL: http://maliich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0