Termobyxornas nedkomst!

Jag fick i alla fall ETT av mina paket idag, hihi! Termobyxorna som jag vunnit till Tindra på tradera kom idag. Supernice! Och dom var riktigt tuffa. Dom kommer bli skitsnygga ihop med hennes nya jacka, hihi. Och som sagt så gjorde jag ett kap. Betalade 79 kr(!!) inklusive frakt. Lapparna och allt satt kvar. Visserligen hade dom varit på rea men köparen hade betalat 129 kr för byxorna i butik så jag tycker ändå att jag gjorde ett kap. Dom är ju som ni förstår helt nya! Vill ni se dom? Kolla då!
Tindra gillade dom hon med, hehe. Hon skrattade och tjoade värre än jag vet inte vad när hon fick på sig dom, hehe. Som ni ser är dom ju lite stora ännu, men det är väl bara bra kanske? Dom går ju i alla fall vika upp i benen. Funderar på om man skulle köpa hängslen och sätta på också. Vart kan man köpa sånt? Kanske skulle ta en sväng ut till kära barn. Dom brukar ha allt möjligt. Nåja, får ta det sen. Idag är det för varmt att ha dom på sig ute i alla fall.

Som sagt, varmt är det ute. Vi var ute och lekte en stund här innan lunch. Bara en kortis. Men det var skönt ändå. Solen skiner och det blåser nästan ingenting. Så vi funderar på att åka en sväng sen. Åka ner till hasselbacken och mata fåglarna kanske? Vi har en torr limpa som vi behöver bli av med, hehe. Tindra är ju så facinerad av fåglar så det får vi nog göra. Sen är jag ju grymt fotosugen med så kameran får väl följa med. Men jaa, det får bli nått sånt. Susanne skulle ju komma förbi här idag med, men jag kanske ska kolla om vi kan åka förbi där istället. För vi ska ju som sagt inte vara hemma, hehe. Aja får väl se. Nu ska jag inte skriva mer i alla fall..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0