Trött och seg..

Ja det är jag det. Ändå har jag inte lyft ett finger idag. Känner mig rätt dum faktiskt men så fort jag rörde på mig så högg det ju i höften och stråla ner i hela benet. Så det fanns inte mycket jag kunde göra faktiskt. Men ändå är jag helt slut av denna dagen. Tror det beror på att vi knappt varit hemma sen klockan 8 imorse. Tindra var trött i alla fall. Hon stenslocknade här nyss. Blir väl en tidig morgon imorn kanske? Nja det vette sjutton. Hon är också helt slut efter att ha sprungit runt som en toka där nere, hehe. Tycker nog mest synd om Jesper som inte var hemma fören 3 inatt, lade sig vid 4, upp strax innan 8 igen för att sätta igång och hjälpa till att flytta. Han kommer nog somna gott ikväll, haha.

Först får han dock komma hem tycker jag. Han är och hjälper till fortfarande. Dock är flytten klar men dom skulle till torp och köpa några kablar och grejer för imorrn ska dom fixa med nätverk. Suck! Så jag hoppas att jag känner mig lite bättre imorn i alla fall. Så kanske jag och Tindra kan hítta på något roligt. Får väl se. Nää nu ska jag sitta här och vänta på mina chips som förhoppningsvis inte är så långt borta, hehe! Ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Nina ♡

tack. alltid otrevligt då man får tråkiga nyheter sådär. kom som en chock. blev ledsen i telefonen.. mamma med då ja berätta..



hoppas du får en trevlig helg iaf.. massa kramar!

2009-10-30 @ 23:51:02
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0