Vecka 28 (27+0)

Ja då går man in i ny vecka idag igen. En vecka närmare touchdown. En vecka närmare till vi får träffa våran lilla dotter nummer 2. Ganska fräckt faktiskt. Vi vet att vi ska få en dotter till. Har vi funderat på namn nu då? Självklart har vi det! Men jag har ett namn som jag gillar som jag inte vill avslöja än för det är rätt ovanligt. Jesper har ett namn som han gillar som är lite vanligare men ändå väldigt likt namnet som jag gillar. Så nu har jag gjort er förvirrade och med det kan jag säga att vi inte riktigt bestämt oss, hehe. Men jag får nog bearbeta min gubbe lite till, hehe. För jag gillar verkligen "mitt" namn. Men jag tror att Jesper inte gillar det just för att det är rätt så ovanligt och jag har bara hört det på ett ställe innan. Nåja, vi får väl se. Det är som sagt ett tag kvar så jag får väl fjäska, haha!

Vill ni ha en bild på magen då? Ja det kan ni väl få. Men det blir en dålig bild. Jag tänkte att jag skulle lyckas få med mig mitt stativ från bilen och ta en lite bättre bild sen. Men ni får väl en liten tjuvkik som är tagen med mobilen.



Ja den har växt en hel del faktiskt! Den börjar bli ivägen. Jag kan inte böja mig ned lika lätt och det börjar bli kämpigt att ta på sig strumporna. Men men, det är ju sånt man får ta. Idag ska jag till barnmorskan. Får väl se om man har växt mycket sen sist, hehe. Men jag får återkomma med värden och sånt när jag kommer hem.

Nu måste vi rusa till dagis i alla fall. Så jag slänger in en halvdålig bild på dagens outfit också för att avsluta!


Kommentarer
Postat av: Tova

Jag är i v. 26, lite efter dig alltså :)

Kul att ni ska få en liten dotter! Jag tycker själv det är sjukt mycket roligare med tjejnamn hihi, men vi ska ju få en pojk så det blir till att fundera så det knakar ;)

BF i december nån gång alltså?

kramar

2009-10-06 @ 11:43:03
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0