Lite tid..

Ja nu har jag lite tid att sitta här en liten stund. Nu sover lillan och gubben sitter vid den andra datorn och grejar något med något spel som han ska anordna i mitten på oktober, hehe. Så jag får väl passa på att sitta här då.

Har ni kikat i mitt galleri eller? http://www.mandarinklyfta.se/gallery2 för er som missat. Föresten. Något förslag på hur man kan göra framsidan? Vad man ska skriva? Jag har ingen aning. Men nått ska man väl komma på förhoppningsvis. Men i alla fall, bilderna från fredagkvällen ligger ju där. Kommentera gärna!

Imorse fick vi i alla fall sovmorgon, haha! Tindra har väl sovit lite halvdåligt inatt p.g.a hostan. Så hon sov fram till 8.30. Det var inte dumt ni! Jesper tänkte att han skulle få sova lika länge som jag gjorde igår (till halv 9) och blev nästan sur när jag väckte honom samtidigt som Tindra vakna. Men när jag sa vad klockan var blev han chockad och började skratta istället, haha! Så vi klev upp och åkte till mcdonalds och käkade frukost. Sen blev vi kvar på torp och gick runt och kikade. Jag hittade massa nytt som jag vill ha. Och som jag ska köpa när vi får pengar. Ett par vägglyktor som jag ska hänga ute! Dom var svinfina så dessa ska jag köpa. Tycker det är mysigt med utomhuslyktor faktiskt. Vet dock inte om dom är tänkta att ha ute men det går nog. Fina var dom iaf.

Aja, efter det har vi bara varit hemma. Segat och faktiskt haft tråkigt. Vi har inte kunnat vara ute p.g.a att jag glömde regnkläderna som sagt. Och jaa, vi har tänkt köpa ett till regnställ men har inte riktigt haft pengar till det, men det ska köpas. Ska även köpa nya stövlar men funderar om det är värt att köpa fodrade stövlar? Eller om man skulle köpa ordentliga, vattentäta vinterskor istället? Jaa, det är en djungel.

Kom på att jag skrev för ett tag sen att Tindra fått sin 8e tand. Detta stämmer ju inte riktigt och jag vet inte vad jag tänkte på. Det är hennes 10e tand som spruckit igenom nu, hehe. Hon har börjat bli lite rolig. Hon ska sitta på allt! En kabelvinda, en korg, kuddar, katterna, haha! Bilder finns på bilddagboken. För där sätts vattenstämpeln automatiskt. Min "ps-dator" är upptagen men dom kommer att komma upp i galleriet också.

Mer då? Män som hatar kvinnor var svinbra! Nu vill jag se flickan som lekte med elden, haha! Och såhär snyggt ser det numera ut hemma hos oss:



Snyggt va? Detta är nya modet inom heminredning för er som missat det! Hahah! Eller kanske inte. Men såhär kommer det att få se ut ett tag. För vi ska nämligen inte till ikea fören i slutet av oktober eller nått.

Aja nu ska jag sluta skriva. För nu ska jag sätta mig och kika lite på hemsidan! Ha en bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0