Mysig kväll!

Jaa jag och Tindra har en riktig myskväll ikväll. Hon är på superhumör och är bara mysig av sig. Sånt gillar vi! Så nu har vi duschat (hon var till och med snäll i duschen!) och tagit på oss pyamas. Lillan har ätit sin nattvälling och allt är frid och fröjd. Förutom för mig. För jag har ingen aning om vad jag ska hitta på nu faktiskt. Funderar på att greja lite i photoshop faktiskt. Men jag vet inte. Får se vad man kan tänkas hitta på.

Appropå pyamas så köpte vi en ny till Tindra häromdagen. Visserligen behöver hon fler än en då hon numera bara har EN som passar. Men hon verkade i alla fall gilla sin nya pyamas. Hon såg till och med ut att vara stolt över den! Om nu så små barn KAN vara stolta över något så tidigt? Hehe, men kolla själva!




Ser hon inte lite stolt ut? Hehe. Och nyss kom hon och gnugga sig i ögonen med nappen i munnen och snutten i andra handen. Så nu ligger hon faktiskt i sängen. Hon somnar säkert när som hellst. Känns lite tidigt egentligen att lägga henne vid 18-18.30 som vi gör allt som oftast. Men det är ju hon själv som vill så då tycker jag inte att det spelar någon roll. Och hon brukar ju inte vakna tidigare för det så vad spelar det för roll? Nåja.


Till helgen lär hon inte vilja lägga sig så tidigt i alla fall. För då har hon en lekkamrat här hela helgen. Då kommer nämligen Martina, Martin och Cornelia hit och hälsar på från Uppsala! Ska bli trevligt faktiskt. Får väl se vad vi hittar på. Det lutar väl åt att vi ska åka till lek o bus-landet i Göteborg i alla fall. Eller det som ligger i torslanda. Har inte riktigt bestämt oss. Så det blir garanterat en helg full i bus!


I have a confession to make.. Idag, efter maten, så satt jag och pratade med Jesper i telefonen. Jag berättade för honom att Tindra hade spottat ut en bit blodpudding och att den biten såg ut som bajs (vilket den också gjorde!) och vad tror ni Tindra säger? Joo just det, BAJS!! Sen sitter hon och repeterar bajs, bajs, bajs. Man kan ju inte annat än att skratta egentligen. Kanske inte det bästa ordet att komma till dagis och mässa senare. Bajs bajs bajs! Det är numera favoritordet hemma hos familjen Andersson. Jag som hade förväntat mig att kiss och bajs-åldern kommer lite senare i livet, hehe. Men jag borde ha fattat det. Så som hon härmar ALLT vi säger så är jag inte förvånad. Häromdagen försökte hon säga farfar. Detta gick dock mindre bra och det lät mer som pajpa eller nått, hehe. Det kommer nya ord ur den munnen varje dag. Denna tiden måste ju vara den roligaste tiden? Jag tror nog det! Jag ÄLSKAR livet som mamma och skulle inte byta bort det för allt i världen! Men appropå maten. Jag kunde inte äta. Jag brukar ju gilla blodpudding. Men jag tror jag fick i mig 4-5 tuggor sen tog det stopp när Tindra spottade ut sin bajs-bit. Jag blev äcklad! Det bara växte i munnen på mig! Jag som brukar tycka om blodpudding, blää! Så nu blir det inte att äta det på ett bra tag i alla fall....


Oj vilket långt inlägg detta blev nu. Suck.. Men jag kan inte låta bli! Jag bara skriver och skriver. Det är väl det bloggen är till för? Jag skriver ju som sagt för min skull. Och just nu är det bra att jag har någonstans att skriva ner saker..för jag har en tendens att glömma allt som är viktigt. Hrm. Men nu ska jag sluta skriva och kika vidare. Ha en bra kväll!

Kommentarer
Postat av: Eva

Så söt hon är i sin nya pyjamas. Jag tror visst att dom kan känna sig stolta redan nu, det kan jag se på Oskar när han får något nytt med.

2009-09-27 @ 19:22:53
URL: http://taweret.blogg.se/
Postat av: Nina

vilken söt bild :D

2009-09-28 @ 16:00:11
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0