Pizza och feber..igen..

Ja pizza blev det till middag idag. Inte hemkörningspizza utan hemmagjord pizza! Visserligen är den väl inte så hemmagjord när jag inte gjorde hela degen själv, haha! Men ändå. God blev den! Gjorde bara en "vesuvio" men jag blev nöjd ändå. Tindra smaskade i sig utan problem hon med!
Tyvärr hann jag ju inte få någon bild på den när den var färdiggräddad, haha. Eller rättare sagt är inte det det första jag tänker på faktiskt. Brukar väl inte fota mat direkt.
Men till febern då? Joo nu när vi kom in, efter att ha varit ute och lekt igen, så gick vi för att byta blöja och ta på pyjamasen. Då tyckte jag att hon kändes så varm! Så jag tog febern på henne och givetvis har hon feber igen.. Jag är ju osäker på om den nånsin försvunnit egentligen. Har ju inte tänkt på att ta den när hon har verkat så frisk och pigg. Men nu på kvällen har hon varit gnällig så vi gick ju ut, trodde det var p.g.a rastlöshet hon gnällde. Men jag tvivlar. Så imorrn kommer jag ringa till bvc och höra med dom vad vi ska göra nu med tanke på att hon var sjuk hela förra veckan. Får väl se vad dom säger. Nu ligger snuttis och har precis ätit upp sin välling. Dröjer nog inte många minuter innan hon sover. Så idag hoppade vi över pyamasen då jag har hört att det är bäst att sova i bara blöjan om man har feber.. Nåja så fick det bli.
Avslutar inlägget med en bild på snuttan när vi var ute igår. Hon verkligen ÄLSKAR sin bobbycar! Och hon börjar få in snitsen nu, hehe.
Alla bilder är tagna med min mobil men tycker ändå kvalitén är hyffsad för att vara mobilkamera..eller?

Kommentarer
Postat av: Mindy

Gott med hemmagjord pizza..blir så mycket godare & nyttigare..Hoppas att du får en skön torsdag.kram

2009-10-01 @ 09:15:17
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0