God kväll!

Idag har dagen gått fruktansvärt snabbt! Försökte få ungarna att vila där runt halv tolv. Molly somnade efter en stund men det var lönlöst med Tindra. Så jag tog på henne kläder och struntade i att försöka. Berättade för henne att vi skulle åka till morfar när Molly vaknade. Då blev hon glad! Så jag står ute i köket och grejar med nått och då hör jag från Mollys rum: "Molly vakna nu!!!". Då har Tindra gått in där för att väcka lillasyster. Hon tyckte att Molly hade sovit tillräckligt och att vi nu skulle åka, haha! Molly hann väl sova max en halvtimme. Nåja, vi åkte i alla fall hem till min pappa efter lite blöjbyte och påklädning. Jesper hade lovat att hjälpa han med datorn så vi har spenderat hela eftermiddagen och kvällen där. Och denna gången skötte sig ungarna exemplariskt (som dom oftast gör men förra gången vi var där så var dom små monster, hehe)! Båda var glada och busiga hela tiden. Tindra slocknade väl en kvart på soffan hos pappa men det var nog behövligt. Så nu har dom båda precis somnat!

Molly var lite "jobbig" att få i säng ikväll dock. Brukar hon ju aldrig vara. Men jag tror att hon har jätteont i munnen. Hon har massor med tänder som är påväg samtidigt så jag stack iväg och köpte alvedon. Så nu har hon fått i sig alvedon plus att jag masserade in tandköttet lite med det också. Och så en flaska välling på det så tillslut somnade även hon. Hon var jätteledsen och grinade och skrek och ville inte bli lämnad ensammen i sovrummet. Stackarn! Tårarna bara sprutade!

Och Tindra har börjat få lite resfeber tror jag. För nu vill hon inte sova och hon tjatar om sina polare Theo och Natalie på dagis, hehe. Så hon ser fram emot att få komma hem! Det gör vi nog allihopa. Men dagarna kommer gå i rasande tempo. För imorn ska vi först hem till pappa för att fortsätta med hans dator (skrivaren krånglade), sen hem till farfar en sväng och sen hem till mamma för lite middag. Sen är det ju sängdags igen! Men mest ser jag nog fram emot romröran jag ska få imorn! Hade kunnat hämta den ikväll, och jaa jag ångrar lite att jag inte gjorde det, men vi ville bara hem och lägga ungarna som i och för sig inte ville somna ändå, haha! Aja, nu får jag sluta skriva så mycket. Blir bara en enda röra alltihop ändå! Night night!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0