Bilder från förlossningen..

Upptäckte precis att vi faktiskt inte tog så många bilder från förlossningen men dom vi tog, haha, jaa jag har inget att säga. Hög var jag iaf på mer än hälften av alla kort, haha! Och mellan lustgasbilderna och tills hon kom så tänkte nog inte Jesper på att ta några bilder heller med tanke på att det gick rätt fort och jag hade ju bra ont! Men här kommer i alla fall några av bilderna som togs, skratta inte föööör mycket, haha!

Haha, jag ler ju på nästan varje kort. Det är tur att man hade hoppet uppe! För det hade jag inte på slutet kan jag säga! Så låg jag mest och gnällde över hur jävla ont det gjorde och att jag inte ville vara med längre. Jag ville inte alls ha dessa värkar och jag ville bara att det skulle sluta och sen ville jag inte trycka på heller för att det gjorde ju ont, hehe. Jag hade nog lustgasmasken tryckt konstant mot ansiktet under den sista halvtimmen! Sen skulle jag ju sys också och då var lustgasen ännu mer till hjälp! Tror till och med att jag däckade och då tog jag bort masken för jag trodde att hon var klar men efter några djupa andetag insåg jag mitt misstag och bad om den igen, hehe. Aja, nu är det över i alla fall och skönt är väl det! Min mage har dragit ihop sig otroligt mycket faktiskt, jag är lite förvånad själv men det är skönt. Snart, snaaaart kan jag sova på mage igen! Nu väntar jag bara på att mina tuttar ska försvinna.. För det lär dom ju göra snart tyvär. Tänk om man kunde fått behålla denna storleken och formen på tuttarna resten av livet, dock utan smärtan, då hade jag varit lycklig, haha!

Nä nu vankas det mat för den minsta damen i familjen. Ha det!


Kommentarer
Postat av: Sophia

Den där lustgasen funkade aldrig på mig :p Orättvist :P



Testa att låta Tindre sova typ 30 min eller något då? Så gjorde mina föräldrar med mig iaf, efter ca 30 min öppnade de dörren till rummet så att jag skulle vakna av allt brötande =) Alltid bäst att vakna självmant =)

2010-01-07 @ 14:33:54
Postat av: Nina

Tack så jätte mkt Malin.



Roligt att se så mkt bilder. riktigt kul :D mer mer mer :D Hoppas ni mår super allihopa!

2010-01-07 @ 15:45:15
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0