GÄSP!

Ja inte kan jag då påstå att jag sovit bra inatt. Först lyckades jag somna runt 00.30 men sen vaknade jag 01.26 av att Tindra stod och ropade efter "bappi" (nappen) så jag fick kliva upp och leta reda på nappen. Efter detta kunde jag knappt somna om för att våran älskade granne i lägenheten bredvid spelade musik så att väggarna skakade till tjaa, halv 3-3 inatt kanske? Så efter det somnade jag om med lite oregelbundna värkar. Vaknade igen 05.25 av att jag hade ont men somnade nog om efter ett par värkar runt 6 och vaknade av Tindra 07.42. Så nu känner jag mig helt slut. Men jag ska då fan inte ligga stilla idag. Har fortfarande lite värkar men det tar ju sån jävla tid så nu är jag less. Väntar bara på att torp ska öppna sen ska jag springa där ute ett tag. Bara inte vattnet går, haha!

Men nu har jag i alla fall fått 2 filmtips så att man har nått att göra ikväll, hehe. För nu känns det som sagt som att detta lär ta en vecka eller nått. Igen.. Det känns inte ens värt att hoppas..

Nää nu ska jag kolla lite till sen göra oss iordning för torp..kanske skulle slänga igång en tvättmaskin också..det behövs för att berget växer..

Kommentarer
Postat av: Sophia

Ärsch då, jag som trodde att ni hade åkt in nu :P

2010-01-03 @ 09:56:07
URL: http://slns.blogg.se/
Postat av: Emelie

Härlig natt, du ska ju vara utvilad om du ska föda barn inatt förstår du väl!? :)

Du är under babywatch nu och jag hoppas för din (eran) skull att bebisen vill komma ut snart och inte dra ut på det, kanske rundan idag hjälper :)



När vi var inskrivna på BB för att se om det skulle starta av sig själv träffade vi en som Danne känner på DollarStore, hon berättade att hon hade varit där och shoppat när vattnet gått. Precis som på film dessutom - SPLASH haha

Tur att hon redan var i Gällivare så förlossningen var nära :)

2010-01-03 @ 11:24:51
URL: http://emeliegrahn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0