Tack!

Tänkte bara snabbt tacka för alla gratulationer! Har inte riktigt haft varken tid eller ork då jag bråkar lite med min egen kropp just nu. Men vi får väl se hur det slutar. Ska även försöka sätta mig och skriva en liten förlossningsberättelse snart medan man fortfarande har den färsk i minnet. Eller ja, någorlunda i alla fall..

Jag tänkte i alla fall lägga upp en bild på Tindra som nyfödd och Molly. Jaa, dom är ju faktiskt ganska lika måste jag säga, men inte så lika som dom kunde ha varit, syns att dom är syskon i alla fall!

Just nu ligger båda snuttarna och vilar lite. Jesper har åkt iväg till torp för att köpa en skyffel, han blev trött på att sopa bort allt snö så han skulle ha en skyffel, hehe. Sen har ju Tindra blivit helt galen i traktorer så han skulle kolla om han hittade en traktor till henne, hehe. Vi har ju som sagt fortfarande lite julklappspengar kvar som är hennes så varför inte?

Nu ska jag snart väcka lilla Molly och försöka få i henne lite mera mat. Tycker att hon äter så lite..men hon verkar nöjd i alla fall. Ha en fortsatt trevlig dag. Kanske jag kan skriva berättelsen ikväll när bebisarna sover igen.

Kommentarer
Postat av: Karoline

ÅÅå så underbart gratulerar =) Hoppas allt gick toppen och att ni har en stolt storasyster =) Kikar in senare och ser om det kommit upp en förlossningsberättelse =) Har ni en tvillingvagn föresten?

kramkram

2010-01-06 @ 12:21:37
URL: http://karolineceder.blogg.se/
Postat av: Lisa, Loves mamma

Hej! Och Grattis till lillan!

Jag vet inte om du kommer ihåg det men vi var ju med i samma forum på familjeliv. Tror du är den första som fått en tjej därifrån. 4 pojkar har det blivit också.

Tycker du ska titta in där igen! =)

2010-01-06 @ 13:52:13
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0