Bilder igen!

Igårkväll tog jag bilen och skulle försöka fånga solnedgången. Men som vanligt missar jag den men himlen var fin i alla fall, hehe. Här har ni resultatet!

Idag har vi varit ute mest hela dagen. Fixat en barnsadel som Tindra kan åka i då den nya kärran var likadan den. Synd. Får väl se om jag köper biltemas istället men det blir vid ett senare tillfälle när Molly lärt sig sitta ordentligt. Men det blev en liten cykeltur med Tindra i alla fall och hon var nöjd!



Sen har vi varit ute på baksidan och grejat lite. Jag har klippt gräset och Jesper har kört lite med trimmern och plockat lite brännässlor här och där. Tindra har lekt lite med vattenspridaren innan vi gjorde det och sen fyllde vi en balja med vatten så hon var mer än underhållen undertiden vi klippte och grejade. Det gillade hon, hehe. Hon badade även i denna balja, hehe. Och jag kan lika gärna nämna det innan: SJÄLVKLART är Tindra insmord med spf 50, så jag behöver inga predikningar! Och nej, jag kommer inte köra med solskyddsdräkt på henne iår, det räcker att smörja.

Helt underbar eftermiddag har vi haft hela familjen! Nästan hela.. Molly fick ligga inomhus i vardagsrummet med dörren öppen. Jag tyckte inte att hon behövde mer sol idag.. Men hon var då nöjd i alla fall. Får väl se vad morgondagen har att erbjuda. Nu ska jag mysa ner mig i soffan med min gubbe till Göta kanal 3! Ha en fortsatt trevlig kväll!


Morsning!

Idag har vi endel att göra. Som vanligt, känns det som.. Vi ska ut till jula och byta cykelkärran och förhoppningsvis få en som funkar. Sen behöver vi även handla. Det lär ju ta lite tid. Sen ska Tindra hämtas på dagis och förhoppningsvis kan jag hämta henne med cykeln så att hon blir glad. Även om vi har typ 10 sekunders gångväg så blir hon nog glad om hon kan få åka cykel. Så ja, vi ska skruva ihop den jäkla kärran där ute på torp så att vi ser att den funkar! Och funkar den så blir det en cykeltur med stora damen idag.

Middag idag blir wok. Mmmm wok!! Jag har längtat efter woken! Haha! Funderar även på att baka om jag orkar det. Snart är det ju kalas med. Ska planeras.. Men det blir nog bara en vanlig tårta, lite kakor och kaffe. Funderade ett tag på smörgåstårta bara för att det är så gott men jag vet inte om jag orkar. Jaja, det återstår att se. Funderar även på vad vi ska köpa till henne i present. Det blir nog lite leksaker skulle jag tro. Hon har inte så mycket leksaker som är för hennes ålder längre. Skulle behöva rensa ur hennes rum innan hon fyller så att vi kan fylla på med allt nytt, hehe. Det får bli ett projekt.

Nää nu ska jag göra damen iordning för dagis sen ska resten av familjen sätta fart! Ha en trevlig dag!

Besviken dotter!

Fy vad Tindra blev ledsen och besviken förut. Vi hade ju lovat henne att hon skulle få åka cykel idag, vi skulle bara hem och skruva ihop dom. Men när Jesper höll på med kärran så upptäcker han att det är fel på den. Det var några skrevgrejer som inte gick att skruva ihop. Svårt att förklara men det gick helt enkelt inte. Och detta gick ju inte att förklara för henne. Stackarn blev så ledsen när vi sa att hon inte kunde få åka cykel idag. Fy vad ledsamt! Så imorn ska vi åka ut och byta den i alla fall. Sen kommer vi nog skruva ihop den på plats för att se att skiten funkar! Man fick ju med verktyg till den så. Tindra är på dagis imorn en stund så får vi ihop den så kommer jag hämta henne på dagis med cykeln! Jag har i alla fall hunnit testcykla med min en sväng. Det var ganska skönt faktiskt även om jag inte tog någon lång sväng. Även Jespers cykel ska vi åka ut med imorn..

Sen har jag nog inte så mycket mer att berätta faktiskt. Känns som att allt gick i stöpet idag.. Skit med alltihop.. Så jag slänger in några bilder på mina barn bara för att det varit lite dåligt med detta för ett tag..

Slö..

Det är lite pensionärsvarning på mig och Jesper måste jag erkänna. Igårkväll lade vi oss till rätta i soffan och skulle kolla på eurovision..jo tjena! Vi hann knappt se till låt 15 innan båda slocknat, hehe. Det är illa.. Sen sov vi fram till sista låten och då gick vi och lade oss istället, haha. Ja det är inte lätt att bli gammal, haha!

Vad ska vi göra idag då? Ja vi ska åka och kolla på cyklar. Jag har pratat länge om att köpa en cykel och en kärra så att barnen kan åka med. Men det har aldrig blivit av så nu jäklar ska jag ha en! Sen ska jag börja cykla också. Jag har inte cyklat på flera flera år så jag känner änna att det är dags nu, så att man inte glömmer hur man gör, haha. Tyvär är det svintråkigt väder idag så vi får se om vi orkar inviga dom redan idag. Annars har vi ju hela sommaren på oss. Sen ska vi ju även försöka komma på vad vi ska äta idag. Vad är man sugen på? Stuvade makaroner och köttbullar kanske? Jesper gillar dock inte stuvning.. Men jag kan ju alltid göra till mig själv, hehe.

Tindra är en duktig tjej. Nu säger hon att hon har bajsat och Jesper frågar henne om mamma kan byta hennes blöja. Då svarar hon "nej! Pappa byta böjja!" Hahaha! Duktiga tös! Och frågar vi henne hur många år hon fyller då säger hon "tåå" och visar upp två fingrar. Är inte det duktigt? Mammas älskling! Får nog snart försöka få hennes tjöt på film! Det var ett tag sen jag visade någon film nu. Aja det blir nog bra..

Nu har inte jag mer att skriva om..det står stilla.. Ha en trevlig dag!

Ingen kommentar!

Skoj hade vi igår, det var inget att neka till! Så detta ska vi göra om nån gång. Idag var det dock mindre roligt. Har haft huvudvärk hela dagen och mått lite si och så. Så för en stund sen gav jag upp och tog mig 2 alvedon.. Min huvudvärk brukar vanligtvis släppa efter ett par timmar och på kvällen brukar jag vara fit for fight igen men inte idag! Vet inte riktigt varför jag har mått så jäkla kasst idag, det bara är så. Tänkte ju åkt till cruisingen i Trollhättan ikväll men känner nog att jag inte ska köra, haha! Aja, sånt är livet..

Vad ska man nu hitta på ikväll då? Ingen idé att se eurovision ju eftersom inte Sverige gick med ändå. Men det var ju väntat egentligen. Låten suger ju och hennes röst höll ju inte för fem öre. Nåja vi får se om vi kollar ändå.

Nää nu orkar jag inte skriva mer..men ha en fortsatt trevlig kväll!

Äntligen fredag!

Nu har dagen kommit..fredag! Har längtat efter denna dagen länge nu, hehe. Har köpt lite cider och ikväll får vi främmande av Nixuz och Julia, trevligt! Jag och Julia ska sedan dra oss ut på krogen och DET ska bli nice! Fy vad kul vi ska ha. Så se upp nu för vi kommer garanterat göra stan osäker! Hehe! Men innan krogen ska vi sitta här och dricka lite och grilla. Smaskigt värre!

Innan det så ska det städas, Jesper ska till ögonmottagningen igen och sen behöver vi inhandla lite kött och sånt. Sen har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig. Hittade inget fint att köpa igår så jag får väl dra ur hela garderoben eller nått. Men skulle tro att det blir leggings, jeanskjol och kanske nån top om jag kan hitta någon. Sen blir det högklackat kvällen till ära! Blir nog bra..kanske.

Får väl se om jag skriver mer sen. Annars får ni ha en trevlig kväll!

Blää!

Vet inte om jag har någon ork kvar idag.. Har hänt så mycket att jag inte känner för att skriva hälften. Nu skulle man även ha kvar lite energi för städning då vi får främmande imorn men vi tog ett litet break. Sen hörde jag nånting om någon eurovision delfinal? Är det nått att titta på? När är stora finalen? Jag fattar inte..

Sen är jag lite förbannad..eller ledsen.. Jag åkte ut till torp för att kolla om jag kanske kunde hitta nått som jag kan ha på mig imorn då jag och Julia ska ut men jag hitta inget. Gick även en sväng på stan, hade bara Molly med mig, men där hitta jag inget heller. Finns inte många saker som man kan känna sig fin i när man ser ut som en michellingubbe och har valkar överallt. Nej jag skojar inte och mamma du behöver inte säga att jag är fin.. Jag har en hängmage som snart går ner till knäna och jag har börjat tappa motivationen till att ens orka träna.. Funderade ett tag på att ge upp och skita i att gå ut imorn men känner att jag kanske behöver ha lite roligt ibland själv. Men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Får väl bli nått..skumt..

Nää om man kanske skulle fortsatt att städa? Får se om jag orkar..

Nordens ark!

Ja vi bestämde oss igår för att åka till nordens ark. Så imorse åkte vi iväg och hämtade Tindra och Jespers mamma i brastad och sen åkte vi till nordens ark. Det var en mysig dag även om Tindra blev lite less efter ett tag, hehe. Men självklart blev det ju lite bilder som jag tänkte visa.. Här kommer dom!


Alltså allt från gulliga ulliga djur till slajmiga grodor! Det är vad vi har tittat på idag, hehe. Det har varit en trevlig dag i alla fall och jag kan lova er att Tindra somnade på fem röda när vi kom hem! Hehe! Efter nordens ark åkte vi hem till Jespers mamma igen och där blev det mat. Gottit! Så nu har jag sluppit laga mat två dagar i rad, hehe. Jag är bortskämd!

Nu vette sjutton vad jag ska göra..kanske skulle ta en promenad..får se om jag orkar..

God afton!

Det blev en ganska fullspäckad dag ändå. Efter att Jespers mamma hämtat Tindra så åkte vi ut till Orust och hälsade på hemma hos Nixuz och Julia. Där blev det mat och film. Såg på American Virgin. Den var faktiskt rätt bra och man fick sig några skratt. Sen satt vi mest och tjötade och hade trevligt. Ungefär som det brukar vara när man umgås med dom. Så tack för ikväll! Det hanns även med en sväng på göksäter, hehe.

Imorn då? Jaa, vi sitter och disskuterar lite om vi skulle åkt till nordens ark. Vet dock inte vad det ska vara för väder imorn?`Men det hade varit trevligt. Ska prata lite mer med Jesper så får vi se vad vi kommer fram till. Hur som så kommer våran stora plutt hem imorrn. Känns otroligt tomt här hemma. För hon tar ju en enorm plats! Allt är så tyst och stilla.. Nåja imorrn kommer hon som sagt!

Mer har jag faktiskt inte att säga nu..ha en fortsatt trevlig kväll!

Ny design!

Som ni kanske har märkt så har jag satt in en ny design. Jag fick tummen ur och lite inspiration och sedär vad man kan lyckas med, hehe. Ni som inte ser den kan trycka på f5 på tangentbordet så blir det nog bra. Blogg.se är lite sega som dom flesta vet.. Hur som hellst så blev jag nöjd. Har försökt länge med att få till det så att det blir bra så att jag får till en design som jag blir riktigt nöjd med men har inte riktigt lyckats utan jag vill alltid förbättra den.. Men nu är jag nöjd, ett tag i alla fall...

Idag blir det nog en lugn dag. Så fort Molly vaknar ska vi klä på oss och dra oss ut till torp. Där ska vi käka en frunch och sen ska vi handla. Behöver nya blöjor till dagis och sådär. Sen hem och hämta Tindra från dagis runt 13-tiden. För efter det så kommer Tindras farmor och hämtar henne. Hon ville att Tindra skulle komma ut och busa. Så imorgon kväll åker vi ut och hämtar henne igen. Så när hon har åkt vette sjutton vad vi ska hitta på. Städa kanske? Behövs verkligen kan jag lova er..

Nåja, vi får väl se helt enkelt vad man orkar..nu ska jag ta och droppa Jespers öga igen.. Ha en trevlig dag!

Bilder är alltid skoj!

Tänkte visa lite bilder bara för att lätta upp stämmningen här inne lite.. Här är en bild från igår. Alternativet till skithuslektyr = pärlor.


Efter att jag tog denna bilden så reste hon på sig, tog tre steg frammåt och kissade.. Lyckat värre..

Följande två bilder är på Molly när hon sitter och leker i sin babysitter. Hon har ju kommit på att leksakerna även i den är roliga att suga på!





Följande bild är på en kladdig och busig unge som precis ätit yoghurt och mackor. Det var smarrigt! Men erkänn att hon ser otroligt busig ut?!



En sista bild på mitt charmtroll..ja det ena av dom båda! Hon hade nått roligt för sig serni! Vi fick nämligen hem våran boxer från lagningen idag. Så kartongen stod på golvet. Då går hon och hämtar en kudde ur soffan, lägger sen i kartongen sen hämtade hon sin "bappi och tissa" sen satte hon sig i den och sa "natt natt!" haha! Men här på bilden sitter hon och äter kvällsvällingen..



Men sen har jag en sista bild att visa er..och ni blir såå avundsjuka när ni kommer se den (or not..). Ser ni vad detta är för planta?


(För det otränade ögat kan jag svallra om att det är en potatisplanta! Våra potatisar har börjat växa bara över helgen som varit, cooolt!)

Nåja, hur fortgick dagen då? Potträningen gick åt fanders. För vi fick börja med att lägga Tindra för att hon vägrat somna på dagis..skitunge.. Sen sov hon till 15.00 ungefär. Då var det dags för mat och allt annat och jag kände bara nää..jag orkar inte mer idag.. Så vi tar nya tag imorn. Ska även försöka komma på att säga till dagis att dom gärna får testa att ta henne till pottan några gånger under dagen imorn bara för att hon ska vänja sig även där. Okej om det inte kommer nått men ändå..

Hur som hellst så fick vi hämtat hem bilen med (promenaden skrivs om i träningsbloggen..) och det gick på, som vi blev tillsagda, 2200kr. Puh! Trodde det skulle gå på desto mer. Så nu ska vi snart besiktiga bilen men tänkte att vi gör det i slutet av veckan. Kanske vi hinner kika på den där jäkla lampan med..

Jesper fick remiss till ögon på sjukhuset och han är där nu. Fick en tid halv fem i eftermiddags. Aja, två timmar har han varit borta och det kan ju lätt bli två till..minst! Så vi får se hur det går för honom där.. När han kom hem skulle han hämta ut 3 olika mediciner. 1 ska han ta 8(!!) gånger om dagen, en ska han ta 2 gånger och slutligen den sista ska han ta en gång innan natten. Sjukskriven veckan ut iaf men ska på återbesök på fredag. Han har fått någon infektion av något slag men det var i alla fall skönt att det inte var någon skada. Han hade 10% nedsatt syn på det ögat med men vi får hoppas att det går tillbaka efter att infektionen är borta.

Själv blev jag svintrött. Antagligen för att jag inte har fått i mig någon riktig mat idag. Bara käkat mackor. För vi skulle ätit köttfärs men den hade hunnit bli dålig så det sket sig. Sen är inte jag det minsta sugen på varm mat..blä! Men det fick det bli ändå.. Nu ska jag sätta mig och pyssla lite i photoshop tänkte jag men först ska jag uppdatera träningsbloggen. Det var ett tag sen nu..

Suck suck suck!!!

Denna dagen finns inte jag.. Bara problem. Men jag börjar med att svara på en kommentar..

Nina: Nja det blir nog inte billigare eftersom det är en bit till IKEA. Sen har inte IKEA dom glasen som följer med heller, det är mycket fräckare glas. Vi har samlat förut och ska börja samla igen, hehe. Ska visa en bild sen på hur dom ser ut.

Dagen då..
Jag väcker Jesper. Han hade nått problem med ena ögat igår när han kom hem. Så vi ringde runt och han fick en tid på vårdcentralen. Vi åker och lämnar bilen på verkstad som dom sagt ska ta en timme men nu ändrat till ett PAR timmar..suck! Sen skulle vi åka och lämna bilen i vänersborg med hur fan skulle vi ta oss hem när bilen på verkstan inte är klar? Fick tag i snälla Niklas som hämtade mig. Ja jag fick åka och lämna hyrbilen för Jesper åkte till vårdcentralen. Fick precis sms av honom att han nu sitter och väntar på en remiss. Till vad vet jag inte ännu.. Han kommer ju bli förstörd om han fått någon skada på ögat som gör att han inte kan bära linser längre..så jag lider med honom om så är fallet. Så verkstaden kommer sticka iväg som fan i pris och antagligen inte vara samma som dom sa till oss..så nu är vi officeellt jättefattiga! Jävla skit! Nåja, vi får se hur detta ter sig. Vi kommer i alla fall få oss en promenad ner och hämta bilen. Tur att det inte är så långt. Får se om jag går eller Jesper. Förmodligen jag eftersom han hellst inte ska köra bil. Han får väl ha Tindra hemma i alla fall så att jag och Molly går med vagnen. För syskonsitsen till vagnen ligger kvar i bilen..lyckat.. och nää..båda barnen får vara hemma för jag orkar inte släpa med mig Mollys bilstol också..åååh bara problem..

Nää jag ska inte skriva mer nu..kanske återkommer ikväll..om jag orkar..

Hur har det gått idag?

Jaa, vad kan man säga? Tindra har som sagt kissat en gång på pottan..sen gick det inte mer för idag. Men det är i alla fall ett steg i rätt riktning. Men efter att jag satt henne på pottan (en av alla gånger) så tog det tio sekunder, efter att hon rest sig, så kissade hon världens pöl på golvet, haha! Sen pratade vi med Jesper i telefon. Han frågar Tindra "vad gör du?" och hon svarar "kissa på golvet" HAHA!! Jag trodde jag skulle dö av skratt när hon sa det, hahaha! Ja hon är ju ärlig i alla fall för då hade jag precis torkat upp en pöl till, hehe. Gullhumla! Imorn efter dagis kör vi igen!

Imorrn är det för övrigt fullt upp. Tindra ska till dagis sen ska vi åka ner med våran bil till hedin och laga parkeringsbromsen. När detta är klart måste vi ruscha till Vänersborg och lämna tillbaka hyrbilen. Sen hem igen och hämta Tindra och då ska vi köra potta igen så det blir inomhuslek för hela slanten. Lika bra att köra stenhårt på en gång! Sen måste vi ju även försöka klämma in mat någonstans däremellan. Hade gärna ätit någon kall mat imorn för det är ju helt sjukt varmt! Nåja, vi får se vad vi blir sugna på. En sak är säker i alla fall. Vi ska numera äta på mcdonalds en gång i veckan. Dom har börjat om att dela ut glas och denna gången ser dom helt annorlunda ut. Vi behöver nya glas nu för nu har en massa "mcdonaldsglas" gått sönder. Aja, jag ska ta kort och visa er hur dom ser ut vid ett annat tillfälle.

Nu kommer snart våran sallad som vi beställt. Ska bli gott. Jag är hungrig då middagen blev extra tidig idag.. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Potträning del 1

[13:08]

Nu har jag börjat köra igång på allvar med potträningen här hemma. Hade verkligen varit underbart att ha Tindra blöjfri innan sommarn är över. Om inte annat så blir det billigare här hemma, hehe. Har tagit på henne trosor och hon har hunnit kissa ner sig en gång. Sa då till henne att nästa gång kissar vi på pottan. Får väl se hur dagen fortgår, hehe. Hon kommer och säger till mig att hon har kissat på golvet i alla fall, hehe. Sötunge! Hon kom, ställde sig mittemot mig och sa "kissa golvet" och sen pekade hon vart det var. Så hon är ju fullt medveten om vad som hände och vad hon hade gjort. Kanske kan detta gå vägen nu, hehe. Ska i alla fall ut till torp imorn och köpa fler trosor. Dom hade 7-pack på h&m för inte allt för mycket pengar. Sen får väl tvättmaskinen gå varm. Men det anser inte jag vara ett problem. Så..önska oss lycka till nu!

[uppdat. 16.37]

Nu har Tindra kissat för första gången på pottan! TJOHOO!! (2 trosor+2 kisspölar senare!)

Utedag på heltid!

Vi har precis kommit in efter att ha varit ute sen tolvtiden. Med en matpaus förståss.. Först åkte vi till torp. Där blev det lite shopping. En klänning till Tindra+leggings, en solhatt till Molly och en till Tindra, hårsnoddar till mig och en liten present till Niklas och Suss lilla krabat. Sen blev det lite lördagsgodis till Tindra som hon åt upp redan i bilen påväg hem. Men sen hade hon ändå inte tid att äta mera för hon skulle vara ute och leka. Så sen dess har vi varit ute. Asgött! Nu ska bara Molly få lite mat sen ska jag koppla in babywatchen i Tindras rum och sen ska jag gå ut och sätta mig med grannarna. Molly får följa med ut och sova i vagnen eftersom jag inte har 2 stycken babywatch. Men det blir nog bra. Ska försöka hinna duscha innan jag går ut bara..en svalkande dusch..mm..

Undra om man har fått lite färg idag. Jag har i alla fall fått färg på mina fötter..har nämligen märken efter mina flipflops, haha! Snyggt... Men jag brukar aldrig bli brun så jag ska nog inte räkna med för mycket. Hade ju dock varit gott att få lite grundbränna innan skara så man slipper smörja sig som en tok.

Nää nu ska skrållan få lite mat. Tindra har redan lagt sig. Sen dusch och sen kan man gå ut igen. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Inget Falkenberg..

Näpp, den idén sket sig. Jesper har glömt lägga ur mitt kort och jag vet med säkerhet att jag inte tar mig fram och tillbaka på bensinen jag har i bilen. Nåja, bättre lycka nästa gång.

Funderar på vad vi ska hitta på istället. Grannen frågade igår om jag ville följa med till Munkedal och gå på Mannes och..nått mer. Kanske skulle göra det. Då har vi i alla fall nått att göra. Annars går vi nog ut och leker en stund med. Vädret verkar vara på våran sida idag.

Jag såg en film igår. Det var nog den sorgligaste film jag sett i hela mitt liv! Jag brukar ALDRIG nånsin gråta till filmer. Kanske för att jag VET att det bara är film. Även om det är verklighetsbaserade filmer så brukar det ta stopp. Jag kan inte fälla en tår över en film. Men den filmen jag såg igår. Fy faan vad jag grina! Jag kände verklig smärta när jag såg den. Smärta i hjärtat! Men fy sjutton vad bra den var. Men jag tänkte bara lägga in ett förberedande ord till er som ännu inte sett den. Ta med er ordentligt med näsdukar! Men den var helt klart värd att se. Så se den! Kanske ska säga vad den heter? My sisters keeper. Är inte helt säker på att den heter samma sak på svenska. Har för mig att jag hört nått om "Allt för min syster" eller nått i den stilen. Men se den..

Nää, nu ska jag försöka få Molly till att vila lite. Hon är INTE på bra humör..

BESÖKSREKORD!!

Måste bara få skriva en sak som jag precis upptäckte..jag har slagit mitt besöksrekord än en gång med inte mindre än 354 besökare under gårdagen!! Tjohoo! Och det är unika besökare..! Lite coolt är det ändå med tanke på att jag inte skriver om något speciellt, hehe. Tjo flöjt!

Falkenberg?

Jag funderar om jag skulle packa in ungarna i bilen och åka till Falkenberg imorn. En kompis till mig från Piteå är där så det hade varit trevligt att i alla fall få säga hej. Problemet är bara vart vi skulle träffas i så fall. Hade ju gärna sett att det kunde vara barnvänligt så att inte Tindra blir totalt uttråkad.. Finns det något lekland i falkenberg? Kanske skulle kolla upp detta. Beror väl lite på hur Tindra mår imorn. För hon verkade lite hängig här i eftermiddags.

Annars har det varit fullt upp som vanligt. Men just nu står det helt stilla i mitt huvud. Vet inte vad jag ska skriva och vet inte vad jag ska göra.. Så jag säger hej då så länge..

Låttips!

Jag är i starkt behov att få lite låttips! Behöver fylla ett minneskort på 2gb att ha i bilen och det står verkligen stilla i mitt huvud! Har väl kommit på en bra låt som jag ska ha i bilen. Känns lite sommar över denna låten. Eller vad tycker ni?



Men vad mer kan man ha? Räcker ju inte med en låt heller, hehe. Så kom med tips nu!!

Nää, mer än så hinner jag inte skriva. Ska strax dra upp min gubbe ur sängen och sen är det full fart. Speciellt med tanke på att hon som skulle vara barnvakt plötsligt bestämde sig för att åka och supa istället..

Ute i värmen!

Det åskade lite här idag. Men inte så mycket som jag hade önskat. Inte för att jag gillar åska (om jag är ensam) men det hade blivit skönt att slippa ha det så kvavt! Det är otroligt kvavt och fuktigt i luften så kläderna klibbar. När vi var ute och lekte förut blev Tindra dysvett av att springa i kortärmat! Hon hade en kortärmad tunika och leggings. Men det var skönt att vara ute i alla fall. Och Tindra blev helt vansinnig på mig när vi skulle gå in, hehe. Hon var helt slut också. Sen ville hon hela tiden gå till dagis! Vet inte hur många gånger jag sprang och hämtade henne vid trappen upp till dagis, haha! Men som sagt, det är bra att hon trivs där i alla fall! Så jag får se det positivt. Hon vill ju inte ens följa med hem när vi hämtar henne där liksom. Hur som hellt så blev det någon enstaka bild ute. Här kommmer dom..

Molly följde ju självklart med ut hon med och låg och njöt i vagnen. Till slut somnade hon.

Och vet ni vad? Imorse när jag kom hem efter att ha lämnat Tindra på dagis upptäckte jag hur mycket hägg det doftade på gården. Jag tänkte: "nää, men dom blommar väl inte redan?" Jojomänsan! Vi har ett träd här på gården där häggen slagit ut!



Behöver jag säga att det doftar helt underbart? Jag älskar doften av hägg..och syrener! Mmm..det är sommar det! Man kanske skulle skaffa sig en egen liten häggbuske? Bara för att få känna doften, haha!

Nää nu ska jag kika vidare. Missade ju hockeyn idag..suck! Men men, smällar man får ta!

Värsta morgonen på länge!

Tindra vaknar 4.50, vägrar somna om. Strax därefter vaknar Molly, får en flaska, vägrar somna om. Bråkar med dom ett tag, ger upp och är på uruselt humör. Tindra trotsar och Molly gnäller.. Tindra springer och jagar Turbo med en vattenflaska och blöter ner halva lägenheten. Molly gnäller ännu mer, säkert p.g.a trötthet men nu får hon vara vaken en stund till. Tindra tjatar hål i huvudet på mig om att få gå till sitt älskade dagis! Och jag som hade en tanke på att ha henne hemma idag men nu vägrar jag!

Nää..bara att ge upp detta innan Tindra vänder upp och ner på lägenheten..

Dålig på detta..

Ja nu känner jag att jag har varit otroligt dålig på att visa bilder här inne. I alla fall på barnen. Men jag kan väl inte påstå att min kamera har gått varm direkt. Känns som att jag inte riktigt hunnit med det. Men nu börjar ju vädret bli helt underbart också så jag för väl försöka dra ut bägge ungarna någon dag och ta en fin sommarbild kanske.. Hade tänkt promenera ner till fårhagen nån dag med och titta på fåren. Kanske är intressant.

Men jag har i alla fall tagit lite blommiga bilder.. Det märks att blommorna jag köpte är riktiga sol-blommor. För nu har dom slagit ut ordentligt och så fort det blir mörkt eller om det är molnigt nån dag så drar dom ihop sig. Riktiga gottegrisar blommorna med andra ord..

Har varit full fart hela dagen idag. Knappt varit hemma.. Har varit och skruvat och grejat hela dagen. Får se hur morgondagen ter sig... Nu ska jag snart ut till glassbilen. Blir dock ensamen denna gången då Tindra var så trött att jag till och med fick byta hennes blöja i sängen.. Tröttis, haha! Ha en fortsatt trevlig kväll!

Tröttare än tröttast!

Bara för att jag glömde att göra iordning en termos och lite mat till Molly så vaknade hon 4.45 och vägrade somna om.. Hon somnade kanske vid 6 och sov till 7.. Själv hann man knappt somna om innan det var dags att kliva upp igen. Så nu är jag rätt trött. Dock är jag faktiskt piggare än jag trodde att jag skulle vara. Kommer dock vara helt död ikväll om jag känner mig själv rätt. BLÄ för sånna här dagar. Får väl se om det blir någon träning idag. Har ju inte blivit det dom senaste dagarna.. Eller jo, jag ställde mig på wiiet häromdagen, skrev om det i träningsbloggen.. Ääh..känner ingen som hellst motivation längre..

Vad händer idag? Tanken var att vi skulle åka och kolla på Jespers nya lastbil men det blir nog ändrade planer. Eftersom vi inte har någon servo på bilen ska Jesper eventuellt åka och skruva. Beror på om vi kan köpa loss delarna av OK´s verkstad eller inte. Skulle ju lämna in den där den 26e egentligen men jag känner att jag gärna har bil i helgen när Jesper ska rymma ifrån mig. Men vi får se. Beror som sagt på om vi kan köpa av delarna eller inte.. Efter det ska vi eventuellt åka till NÄL en sväng och ta en fika med Niklas och Susanne. Deras lilla ligger ju inne på neonatalen för att hon var så liten. Så vi tänkte i alla fall åka och ta en fika med dem. Inte roligt att bara ligga där liksom.. Får se hur lång tid det tar att byta dom delarna till servon bara.. Ååh jag är så less!

Hepp, nu drog Molly igång sin dagliga gnällperiod..ska försöka få henne till att vila. Ha en trevlig dag allihopa!

Badande damer!

Idag kom jag ihåg att ta med mig kameran till badrummet när mina flickor badade tillsammans, hehe. Tindra var till och med söt och lånade ut en spade till Molly. Molly var dock inte så imponerad av den spaden inte, hehe. Hon tyckte att det var roligare att titta på sin storasyster som fjantade runt. Gullrumpor! Titta själva!



Sen när dom hade badat klart "wrappade" jag ihop Molly i en handduk och lade henne på täcket i vardagsrummet. Hon såg så söt ut när bara huvudet stack fram..



Hon ska alltid se så skräckslagen ut, haha! Hon har alltid ögonen uppspärrade som att hon precis sett ett spöke, hehe.

Funderar på om jag ska visa 2 bilder som jag tog igår. Jag hade enormt tråkigt så jag gick lös på sminkväskan och exprimenterade lite. Testade färger som jag aldrig vågat testa tidigare. Men jag har i alla fall kommit fram till hur jag ska sminka min nästa partymake! Blev faktiskt relativt nöjd över slutresultatet. Är ni nyfikna? Här kommer en bild..



Sen bara för att visa hur det faktiskt ser ut på ögonlocken så bjuder jag på en spexbild med..eller ja..kallade vad ni vill..clown?



Så såg det ut i alla fall. Det är faktiskt rätt roligt att gå lös på sminkväskan ibland. Jag brukar som sagt inte använda sånna här färger i vanliga fall och brukar faktiskt vara ganska försiktig med sminket och bara använda sånt som jag vet funkar. Men detta blev jag rätt nöjd med även om det skulle gå att få bättre. Meeen sluttjötat om detta..

Nää nu ska jag kika runt lite innan hockeyn börjar! YEAH!

Nu börjar det likna nått!

Nu har vi för närvarande 20 grader varmt..i skuggan! Kan ju säga att det är rätt behagligt. Kan ju bara önska att detta vädret fortsätter och det känns otroligt skönt att äntligen kunna använda sommarkläderna, hehe. Mys mys mys! Kan även tillägga att mina morötter jag satte i rabatten här ute har börjat komma, tjohoo! Får väl se om det bir några goda morötter, hehe. Får även se om potatisen vill till att växa.

Idag ska vi göra en liten utflykt med våran svårstyrda bil. Jag kanske inte berättade det igår men när vi skule byta slangen till returledningen på servon så gick ett rör av. Så nu har vi en bil utan servo och det är allt annat än lätt att styra. Hur som hellst så ska vi tydligen åka till Vänersborg. Jesper ska ta en tjuvkik på nya lastbilen. Jag fick äran att följa med som ett bihang..eller kanske var det fotograf? Haha! Ska faktiskt bli skoj att se det nya vrålåket som sedan ska ställas ut på lastbilsmässan på Elmia i sommar. Kommer bi gryyymt!

Natten inatt har nog varit den jobbigaste på länge dock. Så jag är lite småsliten men man blev genast piggare när man insåg hur vädret kommer att vara idag. Molly har vaknat X antal gånger och velat ha nappen. Vet inte varför hon vaknat så många gånger men vaken har hon varit. Dock sov vi sen till 7.25 så det var skönt i alla fall.

Nää nu ska jag ta mig en snabbkik på vissa bloggar. Dom jag orkar läsa..dom som i alla fall uppdaterar minst en gång om dagen..resten har jag lessnat att ens gå in på..

Gäsp..!

Jag blev ruskigt trött. Pang bom! Försöker återigen få Molly till att sova. Tindra somnade på ett kick. Vi har ju varit på dagis nu på kvällen och lekt med barnen. Dom har en grillkväll varje vår med tipspromenad och lite sånt. Så det var trevligt. Funderade på att träna idag men jag vet inte om Krewer kommer hit eller inte. Aja, får väl se. Jag har inget att skriva nu..jag skrev ju allt förut idag, hehe.

Våran digitalbox är sönder..men det kanske jag också skrev? Kommer inte ihåg.. Men död är den så den ska skickas på lagning. Nu är Tindra ledsen eftersom hon inte kan få titta på sitt älskade Musses klubbhus på playhouse disney fören vi får tillbaka boxen. Man skulle egentligen skaffat sig en tv med inbyggd box. Då hade livet varit kalas.

Nää, jag får nog ge upp detta. Funderar på om man skulle åkt nånstans här när det ska åska i veckan. Man kan ju ha tur och fånga en blixt på bild... Ääh.. ha en trevlig kväll..

Sovmorgon och olycka (långt inlägg!)

Nu ska jag skriva långt..LÅÅÅNGT! Om allt möjligt..

Kan börja med att säga att jag fick sovmorgon idag. Ända fram till kvart över 7. Är inte detta sovmorgon? Jo för mig är det en sovmorgon med hela 2 timmar minst! Jag har inte behövt kliva upp och ge Molly mat vid 5-tiden som annars hör till vanligheten. Hon vaknade runt den tiden men hon somnade om DIREKT när jag gav henne nappen. Inte illa! Sen vaknade Tindra vid halv 6 så jag pallrade mig upp lade ner henne och hon somnade om. Sen sov vi vidare. Kvart över 7 så ville Molly ha mat så vi låg kvar i sängen och hon åt. Tindra sov.... Klockan kvart i nio väckte jag henne(!!) så att hon skulle få gå till sitt äskade dagis som hon har tjatat om hela helgen, hehe.

När vi kom till dagis var allt i vanlig ordning. Tog av skor, jacka, mössa och skulle lägga i nallen som visar att Tindra är här idag. När hon ska vända och hämta sin nalle så halkar hon och slår i bakhuvudet i golvet. Tjong! sa det och tårarna sprutade. Första gången nånsin som hon gråter när hon ska gå in och leka. Dock var det ju inte för att hon inte ville vara där utan för att hon ramlat och slagit sig. Men jag stannade tills hon slutade gråta i alla fall. Min lilla plutt. Men en bula i bakhuvudet och en snäll fröken som bar in henne så gick det nog över ganska snabbt.

Molly har kommit på att det är superkul att gunga i babysittern. Trodde i mitt stilla sinne att hon kanske inte är lika gungtokig som sin storasyster men ack så jag bedrog mig. Så nu sitter hon och sparkar med benen och gungar som en galning samtidigt som hon sitter och tjötar/sjunger och skrattar. Får väl se om denna babysittern blir lika ramsne den som Tindras blev, hehe. Nu ligger hon dock och snarkar här bredvid mig i soffan.. Brås på pappa? Japp!

Tindra har hittat ännu en ny favoritmening. Kors i taket! Kanske jag har berättat? Men nu springer hon i alla fall runt och säger kors i taket! Har det på film och får väl lägga upp det snart. Har inte orkat bara. Men hon tjattrar då på för fullt den ungen. Det går alltså inte få tyst på henne, haha! Och nu är det både två och treordsmeningar som kommer ur munnen. Hon kan även säga hur många år hon fyller nästa gång och visar det på sina händer. Ni som kan lite om teckenspråk så visar Tindra 2 som man på teckenspråk visar 7. Men det är ju i alla fall 2 fingrar hon håller upp så för oss är det ju rätt. Tänk att hon om 1 månad fyller hela 2 år! Det är sjukt vad tiden går snabbt! Känns som att det var igår vi bodde på klippgatan och kom hem med det lilla knytet.

Föresten! Vet ni vad vi ska göra ikväll? Vi ska gå till dagis. Dom ska ha grillkväll så jag tänkte faktiskt att vi skulle gå dit så Tindra kan få leka lite mer, hehe. Gott hon kommer somna ikväll. Får väl bara göra iordning en termos eller helt enkelt se till så att Molly äter innan vi går så får vi väl gå hem innan hon ska ha mat nästa gång. Dagis är ju liksom inte fem minuter bort utan snarare en minut. Det blir nog bra. Vet dock inte om jag orkar trängas vid grillen men jag kan ju i alla fall ta med nån kaka eller så. Så jag hoppas verkligen att det inte regnar ikväll. Skulle vara skönt att få komma ut lite!

För övrigt är det nog inte mycket som händer idag inte. Ska väl handla lite mat om inte Jesper orkar åka själv. För jag har grymt ont i min rygg idag och känner bara för att ligga ner. Sen hade vi behövt städa med så vi får väl se hur mycket vila det blir idag. Men nu ska jag sluta skriva. Detta blev nog långt ändå. Och om något L saknas någonstans är det för att L-knappen är lite knepig på denna datorn.. Ha en fortsatt trevlig dag! Kram på er!

God kväll!

Nu har jag fått några nyfikna frågor vad jag gjorde igårkväll. Och vissa förstod det ju redan då jag skrev det. Men här kommer lite bilder från igårkväll så hoppas jag att alla förstår vad jag gjorde, haha!































Hade en allmänt trevlig kväll och måste erkänna att det var rätt skönt att få komma ut lite. Vädret var på våran sida och det var uppehåll hela kvällen. Varmt var det också. Bilens termometer stod på 15 grader ända tills jag åkte hem vid halv tolv.

Nu sitter jag här. Fått ungarna i säng, dock sover båda oroligt så jag vet inte riktigt vad som är fel.. Har precis sköljt ur hårfärgen ur håret så nu är jag ingen blondin längre. Ganska skönt med tanke på att jag förhoppningsvis slipper färga det mer nu på hela sommaren. Men samtidigt trist då jag faktiskt trivdes som blond. Men men, man kan inte få allt här i världen och jag är för lat för att hålla på. Men resultatet på detta får ni dock se någon annan dag. För håret är fortfarande blött och jag kommer nog inte blogga mer ikväll.

Funderar på om jag ska orka se hockeyn ikväll..det märker vi väl då. Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll! Kram på er!

Sådär ja!

Det var färre bilder än jag trodde. Har ju redan lagt upp alla bilder från leklandet, hehe. Men nu kom jag på vad jag skulle berätta för er. Intresseklubben antecknar.. Jag ska bli brunett igen. Jag trivs bra i blondt hår MEN jag kommer aldrig orka färga utväxten varannan vecka. INTE snyggt. Såhär ser min utväxt ut..


 Så bara att konstatera att håret har växt 2 cm på mindre än en månad gör mig inte speciellt sugen på att fortsätta hålla på.. Okej om det hade räckt med att färga håret en gång i månaden eller mindre, fine.. Men det värsta jag vet är fula utväxter och såhär tänker inte jag se ut i håret länge.. Så nu har jag köpt en ljusbrun färg som jag kommer sätta i imorrn. Ni får väl se resultatet på detta sen. Behöver dock klippa mig också men skulle inte våga sätta mig i någon frisörstol och se ut såhär utan att färga det så det får bli en senare historia.

Dock så lekte jag frisör igår. Tinda hade fått en hockeyfriss igen så nu har jag klippt henne. Blev en liknande frisyr denna gången bara för att få håret lite jämt. Fick även klippa luggen då den hängde ner i ögonen på henne. Och jag kommer fortsätta leka frisör på henne tills hon blir såpass stor att hon sitter lugnt och stilla i stolen. För jag betalar inte flera hundra för att gå till en frisör och få ett lika dåligt resultat som jag kan fixa bättre hemma. Hur som hellst så ser hon ut såhär nu.


Dock lite dålig och missvisande bild men ni ser att hon har kortare hår nu i alla fall.

Innan jag klippte henne igår så var hon en riktig trollunge i håret. Hon satt och käkade i sin stol och jag har ingen aning om vad hon gjort med håret men jag var ju givetvis tvungen att ta fram kameran, hehe. Se själva..



Nåja, nu ska jag snart börja göra mig iordning för att åka ut en sväng..eller jaa..en bra sväng, haha! Kommer väl hem inatt nån gång! Ha en fortsatt trevlig kväll!

Sjutton också!!

Mitt kamerabatteri var tomt nu när jag skulle lägga in alla bilder i datorn. Så nu ligger det på laddning inför lite kvällsaktiviteter! Så ni får härda ut tills imorgon med lite bilder helt enkelt. För jag satte Jesper i att föra över bilderna genom den bärbara till den externa hårddisken som vi har på nätverket. Ingen smart idé då det går extreeeemt segt. På en kvart hade han typ fått över 15 bilder av 165..suck! Aja, det blir nog bra. Huvudsaken är att det är klart innan jag ska åka sen.

Just nu håller jag på att bråka med en övertrött Molly som tycker att det är skittråkigt att ligga i sängen, skittråkigt att vara i famnen och allt är bara skit! Nåja, nån gång somnar ju hon också.

Var en sväng på utställningen på torp förut. Var väl en bil där som föll mig i smaken. Men som vanligt var det mest stylade volvosar och sånt som inte riktigt är min smak.. Sen blev det hem och göra tacos. Deeet var gott kan jag lova!

Nu har det tagit mig 45 minuter att skriva detta blogginlägg.... Men nu verkar det i alla fall som att Molly sover. SKÖNT i så fall, hehe. Ikväll blir det som sagt lite andra aktiviteter. Gubben får vara hemma med ungarna. Han ville ändå spela lite ps3 så inte mig emot. Och vädret ser ut att bli toppenbra så detta ser vi fram emot!

Nää nu ska jag kolla vidare. Ha en bra kväll!


Avatar!

Igår fick vi äntligen tummen ur och se Avatar. Struntade i hockeyn då jag ganska snabbt insåg att jag bara skulle bli förbannad av att titta. Så jag och Jesper gosade ner oss i soffan och kollade. Blev rätt sent bara för att denna film är nästan 3 timmar lång..herre.. Hur som hellst var filmen ruskigt bra faktiskt. Jag gillar ju inte denna typen av film egentligen men den var grym! Men alla som säger att man lipar en massa i den måste nog sluta vara så blödiga, hehe. Men jag har ju aldrig varit blödig vad gäller filmer så det är väl mig det är fel på. Inte ens när jag var gravid. Det kom nog mer efter i så fall och jag satt och lipade till ett avsnitt av one tree hill. Nåja, nu är jag tillbaka till mitt gamla jag och kan inte lipa.

Men jag fick ett glatt besked under filmen och sånt är jag desto mer blödig för. Inte så att jag grinar men jag fick ett litet lyckorus. Niklas och Susanne blev föräldrar till en liten dotter igårkväll och dom mådde bra alla 3. Så härligt och jag är glad för deras skull! Ska bli spännande att få se det lilla livet och jag lovar att hon och Molly säkerligen kommer ha roligt tillsammans då det bara skiljer 4 månader mellan dem, hehe.

Nää, nu vaknade mini så jag får väl gå och ta hand om henne. Ikväll blir det tacos och mys! Ha en trevlig dag!

Leklandet!

Ja vi bestämde oss för att åka till leklandet idag istället. Det var hur kul som hellst denna gången och Tindra äääälskade att leka där. Det har hon ju gjort gånger innan med men nu klättrade hon helt själv och var inte ens feg i fem minuter liksom. Så det var kul! Blev en del bilder med men jag hatar att fota inne i ett lekland. Bilderna blir inte bra med så dåliga objektiv. Måste ha bättre ljusstyrka för det blir inte bra med blixt heller. Blixtljuset liksom förvinner och allt blir pannkaka.. Nåja, nu var vi ju inte där för att fota utan för att leka med Tindra, hehe. Men ni får väl se bilderna ändå!



Så nästa gång vi åker dit blir i slutet av denna månaden..möjligtvis början på nästa om någon är sugen att haka på!

Nu sitter jag här, alla sover förutom jag. Jag väntar på att hockeyn ska börja. Om jag orkar se den. Kanske skulle underhålla min man lite om han vill vakna, hehe. Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram på er!

Mensvärk ftw!

Herre jisses säger jag bara.. Trodde sånna här hormonella ting skulle lindra mensvärken. Yeah right! Nu har jag precis tagit lite alvedon så vi får väl se om den släpper lite. Vi ska ju åka till trestad lekland sen ju, hehe. Om nu Jesper blir klar nån gång.

Vi skulle åkt och grejat med handbromspedalen idag egentligen men vi hann aldrig köpa den igår och idag har dom inte öppet. Så det sket sig ganska brutalt. Men vi får väl åka dit någon annan dag förhoppningsvis. Och då kanske Sophia är hemma med så att man har någon att socialisera sig med, hehe.

Nähäpp, nu vaknar Molly igen..ingen lugn stund här inte! Hon är INTE på bra humör idag......
Men innan jag går vill jag bara önska Niklas och Susanne lycka till! Dom är inne på förlossningen och blir förhoppningsvis igångsatta idag! LYCKA TILL NU!!

Förborra, my ass!

Köpte hyllor idag och tänkte ta tag i projektet kläkammaren. Dessa hyllor, med 5 stycken hyllplan, tänkte jag skulle vara piece of cake att sätta ihop eftersom hålen garanterat är förborrade så att det bara är att skruva. Yeah, right! Så nu står det en halvsne hylla i vardagsrummet eftersom jag knappast tog fram borrmaskinen för en billig jävla skithylla! Till på köpet fick jag ont i ryggen så projektet kläkammare får vänta någon dag till! Kan ju hoppas att jag orkar imornkväll men det återstår att se då vi ska ut och flyga imorn på dagen.

Annars har väl inte hänt så mycket. Misslyckades med kladdkakemuffins så det blev vanliga chokladmuffins istället. Förmodligen gick det inte bra att använda bullpapper som formar och ha dom i lika länge som när jag använde aluminiumformarna, hrmf! Så det har varit en mindre lyckad dag för fru Andersson idag.

Nu är jag hungrig också. Har två alternativ. Göra stuvade makaroner och köttbullar eller käka lite muffins och mjölk..får suga på den karamellen lite till.

Sov gott!

Tråååkiga väder!!

Hade tänkt åka ner till hasselbacken idag och mata fåglarna och vädret såg bra ut imorse. Nu är vädret grått och trist så jag tappade suget på att mata fåglar faktiskt. Får nog åka direkt till torp istället.

Tindra har mojsat ner sig i soffan under en filt, Molly ligger i resesängen och ska vila. Jag ställde upp den imorse. Dels för att jag inte orkar ha barnvagnen ståendes så att hon kan vila i den och sen vill jag inte ha henne i sovrummet så att hon väcker Jesper. Ser hellre att Jesper kommer hem levandes på nätterna. Får väl se om hon lyckas somna i den bara. Än så länge är hon i alla fall tyst, hehe.

Själv börjar man bli lite hungrig. Kanske är dags för frukost? Tror det. Min handled känns aningens bättre idag faktiskt. Den gör fortfarande ont men jag orkar inte ringa läkaren som jag tänkte göra om det inte blivit bättre. Nu känns det mer som att jag sträckte mig när jag gjorde en yogaövning på wii:et häromdagen.

Nää nu ska jag sätta mig och kolla om jag hittar nått spännande recept på någon mat. Är sugen att testa nått nytt!

Nya mascaran!

Tänkte börja med att slå ett slag för den nya mascaran. Jag vet, jag är sen, men jag hade en annan som jag ville använda upp först! Men det är alltså den gula collossal(stavning?) från maybelline tror jag..aja det kommer bild på den med..men kolla detta (orkade inte ta en före-bild..).

Den är verkligen så bra som dom säger på reklamen! Me like alot!

Hur som hellst så har dagen flytit på som vanligt. Förutom min onda hand, som det för övrigt inte var nått fel på(??)! Jag har säkert suttit och inbillat mig alltihop. Värken och svagheten att jag inte ens kan stödja mig på händerna när jag tränar pilates exempelvis. Nono! Han skulle i alla fall överlämna ärendet till någon annan läkare så fort dom fått mina journaler och provsvar och sånt..om typ en månad.. Sääääkert att jag kommer få en tid till en läkare under semestertider.. Sen ville han att jag skulle ta prover. Visst..jag är ju lite halvt spruträdd och ser gärna att en erfaren sticker mig så att det liksom går fort och det brukar liksom göra mindre ont då.. Nä då får jag en elev! Hon trycker nålen för långt in så det spränger i hela armen! Sen drar hon ut den och trycker in den igen som att hon gillar att penetrera nålar i min arm. Ont gjorde det men till slut lyckades hon i alla fall halvfylla 3 rör. Så efter det hade jag ju ont i båda armarna ett tag. Men strunt samma. Det är säkert inbillning det med. Ursäkta min sarkassm men jag vette fan om jag orkar gå till nån läkare mer för alla säger samma sak jämt.. Jag får härda ut helt enkelt och ge fan i att bli riktigt sjuk. Han försäkrade mig i alla fall om att det inte var carpaltunnelsyndrom som jag hade. Jag hade helt enkelt ont på fel ställe. Fast nu börjar det göra ont där den där satans tunneln går och jag får ondare för varje timme som går typ. Men jag ska fan inte gå till nån mer läkare. ORKA! Får bara höra: nää det är inget fel här..!

Aja, skit i sjukvården säger jag. Det gör ingen skillnad.. 100 spänn i sjön. När jag kom hem så spelade vi lite wii, jag och Jesper, och försökte få tiden att gå tills vi skulle hämta Tindra. Hon ville inte följa med mamma hem så jag funderade på att vända i dörren. Men kom på att jag faktiskt skulle sakna henne för mycket då. Hem kom vi efter en liten muta gjord av glass så den satte hon sig och smarra på. Sen blev det mat, sängdags för ungarna och nu sitter jag här. Kanske skulle gå och lägga mig jag med. Känner mig inte speciellt positiv till nått just nu.. Äsch! Ska iaf sluta skriva. Ha en fortsatt trevlig kväll!

En månad..

Då har man prövat på p-plåstrena i en månad och än så länge gillar jag dom. Man märker inte av dom och jag behöver bara komma ihåg att byta dom en gång i veckan. Nu har jag tagit av mig dom för att göra uppehåll för tant röd. Ser ut som att detta kan funka, peppar peppar..

Idag blir det läkarbesök och grejer. Ska snart väcka min gubbe också för han får följa med.. Inte för att hålla handen utan för att vi måste handla efteråt, hehe.

Jag hade nått bra jag tänkte skriva men det försvann..återkommer om jag kommer på vad det var..

Hungrig!

Ja, jag blev hungrig efter träningen (som ni hittar i träningsbloggen). Så jag ska snart sätta mig i soffan och käka lite riskakor. Det är ju sååå gott! Kan nog vräka i mig hur mycket som hellst. Det är riskakor med ostsmak jag pratar om, hehe. Smarrigt!

Men jag har faktiskt inte så mycket att skriva om. Är lite trött och känner mig lite smånere faktiskt. Orkar inte skriva om det just nu.. Men jag ska visa lite bilder.

Molly sovandes igårkväll..


Molly sitter i sin nya bumbo-stol och leker med en leksak från go´boken! Hon gillade den stolen!


Tindra ville också spela wii, hehe!


Molly är lite fundersam..undra vad detta kan vara...


Imorrn är det läkarbesök som gäller. Får väl se hur det kommer gå..
Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk! Puss!

Ännu en morgon..

Jag går som i trans. Är trött som få. Men känner mig kärleksfull. Kärek till mina barn. Mollys vaknande klockan 7 på mornarna var bara en tillfällighet. Nu vaknar hon återigen vid 5 och vill inte somna om. Så imorse vid 5 klev jag upp, gjorde en flaska, lade henne i våran säng och gav henne mat. Efter maten somnade hon om (efter ett tag) och vi sov tills Tindra stod och gnällde och bankade på sin dörr. Vet inte om hon varit uppe och lekt en stund innan vi kvicknade till för klockan var 8 när vi klev upp. Hur som hellst var det skönt att kunna ligga så länge men jag blir på så ruskigt dåligt humör när jag inte får sova tillräckligt, suck.. Men är det inte nu det ska börja vända? Ska hon inte kunna sova längre om hon får vara vaken längre? Spelar alltså ingen roll om jag ger henne sista målet med mat klockan 20-21 på kvällen hon vaknar mellan 4-5 ändå.. Nåja, nångång ska väl hon också börja sova? Hon sover ju många timmar men hade gärna sovit längre än till 5.

Idag händer nog inte så mycket. Ser ut att bi bra väder men det blåser kalla vindar. Vi ska dock åka en sväng. Vi orkade inte storhandla igår för ungarna var inte på sitt bästa humör, hehe. Och idag har jag ingen aning om vad vi ska äta men en sak vet jag. Jag ska köpa mer muffinformar och göra mer kladdkakemuffins, dom blev goda! Och dom var uppskattade även av andra, hehe. Funderar på att baka nått mer. Jag har ju aldrig riktigt gillat att baka..eller ja visst är det roligt att baka men jag gör det aldrig för att jag är extremt lat! Allt går ju att köpa omän det inte är lika gott. Nu ska jag nog sätta mig och leta efter smarriga recept som inte är allt för avancerade, för då tappar jag suget, hehe.

Ha en trevlig dag gott folk!

Lite bilder och sånt!

Ja, inte var det många bilder som jag hade i kameran nu när jag tömde den. Bara 60 stycken och det är ju otroligt lite för att vara jag. Och det var ju inte bilder enbart från idag heller utan det är ju bilder från..hmm..förrgår till och med tror jag. Aja ni får se dom snart.

Idag har jag varit duktig. Efter att vi handlat så åkte vi till plantagen och jag sprang in och köpte lite blommor. Men snacka om att jag fick beslutsångest där inne! Visste inte alls vilka blommor jag ville ha. Och Jesper satt kvar i bilen med ungarna för att jag inte orkade dra med dom in. Men till slut lyckades jag hitta en av mina favoritblommor. Stjärnöga stod det att dom hette. Ser ju nästan ut som prästkragar men med massa annan färg. Sen letade jag som en tok efter en klängväxt. Eller nått i den stilen. Vill ha nått som liksom hänger ner för krukan om ni fattar? Till slut hittade jag även det. För er info så är jag SKITKASS på blommor och har inga gröna fingrar nånstans! Men jag lyckades till slut få ihop 2 av mina krukor ganska hyfsat om man får säga det själv? Även detta visas på bild. Tindra skulle ju vara med och hjälpa till hon med. Men hon tyckte att hon skulle smaka på jorden istället och det resulterade i att hon stod och spottade och fräste och sen såg hon ut som en lortgris hela hon. Aja, sånt är livet. Bild kommer även på bilen och på Tindra när hon promt skulle ha sina armringar och badring i BADKARET! Hahaha! Söta unge alltså..

Nu sover barnen och jag inväntar att hockeyn ska börja. Jesper är ju dock inte så intresserad av detta så jag får väl se om jag kan hitta och följa matchen online. Ska nog gå det med..

Nää, bilder var det ja! Here it goes!

Aah, just det, det var ju bilder på när Molly smakar på morotspuré för första gången också, hehe! Hon grimasera och sen började hon asgarva! Sötnos. Och så en mysig Tindra på gunghästen.

Nää, nu har jag inget mer att uppdatera om. Har varit underbart väder idag och hoppas på liknande imorn! Puss på er!

Barnlistor!

Tindra:

Född:  22 juni 2008
Var: NÄL i Trollhättan
Tid: 03.24
Födsel vikt: 3110 gram
Födsel längd: 48 cm
Huvudmått vid födsel: 30cm tror jag..
Namn:  Tindra
Andranamn: Maj Carina
Efternamn: Andersson
Ålder: 1 år och 10 månader
Namnbetydelse: Kommer av det svenska adjektivet tindra. 1996 fick två barn namnet, tio år senare är det ett av de hundra vanligaste tilltalsnamnen bland nyfödda.
Nyligen lärt sig: Säga "Pang i bygget!" och "Donnals" (Mc Donalds)
Dagis: Japp, Ängabo förskola
Vikt nu: 10,7kg
Längd nu: 85cm
Mammagris eller pappagris: Vanligtvis pappagris men dom senaste dagarna har hon varit otroligt mammig..
Favoritbus: Hälla ut vatten på golvet, gunga eller hoppa i mammas och pappas säng.
Favoritmat: Fiskpinnar och mos eller wok med massa grönsaker som morötter och minimajs, det är mums!
Favoritleksak: Trakorer och bilar.
Favorit tv-program: Pippi Långstrump eller Musses klubbhus.
Favoritmusik: All musik som man kan dansa till, hehe.
Sover i: Pyjamas eller bara blöja
Favorit person förutom mamma & pappa: Hon gillar alla..kan vara lite blyg i början men det släpper ganska fort! 
Barnvagn: Phil&teds sport
Försäkring: Trygg hansa barn
Blöjor: Pampers storlek 4 
Hur många tänder: 12 stycken. 6 uppe och 6 nere.
Storlek i kläder: 86/92
Syskon: Molly Andersson

Molly

Född: 4 Januari 2010
Var: NÄL i Trollhättan
Tid: 09.50
Födsel vikt: 3090 gram
Födsel längd: 48 cm
Huvudmått vid födsel: 30cm tror jag..?
Namn:  Molly
Andranamn: Signe Elisabeth
Efternamn: Andersson
Ålder: 4 månader
Namnbetydelse: Bitter, den trotsiga, morska. Engelska smeknamnsformer av Mary och Maria.(Haha ojdå! Visste inte detta..)
Nyligen lärt sig: Hitta sina fötter och skratta högt
Dagis: Nja, det är ett tag kvar..
Vikt nu: 6260 gram
Längd nu: 62 cm
Mammagris eller pappagris: Än så länge mamma men det lär vä ändras, hehe.
Favoritbus: Hon lär väl snart följa storasysters fotspår, hehe.
Favoritmat: Ersättning än så länge, men har börjat så smått med smakisar nu..
Favoritleksak: Babygymmet är roligt och även leksakerna på babysittern.
Favorit tv-program: Allt med roliga färger och former fastnar hon i..
Favoritmusik: När mamma sjunger..ibland..
Sover i: Body eller pyjamas
Favorit person förutom mamma & pappa: Återstår att se.. 
Barnvagn: Phil&teds sport
Försäkring: Trygg hansa barn
Blöjor: Pampers storlek 3 
Hur många tänder: Inga
Storlek i kläder: 62 börjar bli för litet så jag säger 68
Syskon: Tindra Andersson


Det har hänt!!!

Jag har nu lyckats gå ner så mycket i vikt att jag får på mig mina JEANS!!! Dom är till och med stora i midjan! Problemet är bara att jag är lite bredare över höfterna denna gången så dom sitter tajt där men jag kan ändå ha dom! GUD vad lycklig jag blev! Tjohooo! Så nu ska inte jag väga mig fören 1 juni och då blir det även mätning så ska jag skriva in allt i träningsbloggen. Men glad blev jag! Nästan så att man skule fira med att köpa sig nå nya kläder, hehe.

Sorry för den dåliga uppdateringen igår men jag orkade faktiskt inte. Vi var borta i princip hela dagen och sen när vi väl kom hem så fick vi främmande och då ville jag inte sätta mig vid datorn.

Idag händer inte så mycket. Molly ligger och sover, Tindra och Jesper sitter vid datorn och kollar på lite filmer från skara sommarland förra året. Ska bli riktigt kul att åka dit med henne iår och se hur kul hon har då. För nu kan hon ju klättra upp och åka ner för vattenrutchbanorna själv. Det kommer nog sluta med att Molly också får följa så vi får väl turas om att bada helt enkelt. Men vi får se. Det är ju minst en månad kvar i alla fall. Helt sjukt..bara en månad kvar till midsommar snart..shit.. Aja, sen blir det handla när ungarna vaknar. Ska försöka handla för hela veckan när vi ändå håller på. SKÖÖÖNT att slippa handla varje dag nu enligt mig.

Nää, jag får nog uppdatera senare. Ha en trevlig dag!

Nu har jag lite tid..

Ja, ska jag skriva lite mer om dagen eller? Kan väl göra det i alla fall. Dagen har gått i rasande fart så jag har knappt hängt med själv. Tiden rusade och så gjorde även vi. Började vid lunchtid då vi GICK ner till bvc i denna blåst. Tog regnskyddet till vagnen som vindskydd. Det kändes alltså som att gå i uppförsbacke fastän det lutar neråt en bra bit till bvc. Hur som hellst tog vi oss dit och ni kan ju läsa hur mycket barna vägde i inlägget under.

Efter bvc mötte vi upp Jesper som var klar med bilen, åkte hem, gav Molly och Tindra lite mat och sen åkte vi till torp..med BIL!!! Gick in på jula, hittade en ny micro som vi ska köpa imorn (våran har lagt av..) och så köpte vi lite oljor till bilen och lite annat grejs. Åkte vidare till biltema men där fanns inte det vi sökte, en slang till styrservon. Vidare till dialekt, köpte en monteringsram till nya bilstereon och hade tänkt köpa en kontakt, som dom inte hade hemma. Vidare till trollhättan där vi hamnade på max, muuums!! Sen brl, köpte kontakten, kopplade in stereon och sen hem. Här hemma har jag städat lite och även lagt på vaxduken på utebordet som vi köpte för ett tag sen, Jesper är ute och grejar lite till med bilen, kollar lite småfix. Men fy faan vad skönt det är att ha en fungerande bil igen! Ooh yeah!

Imorrn lär det bli lika fullt upp då. Vi ska till dialekt igen för dom hade någon ljudtävling där så det ska bli skoj faktiskt. Sen ska vi ju ut till torp också och köpa micron och sen får vi väl se hur dagen slutar. Kommer nog få främmande också men vet inte om dom kommer på dagen eller kvällen. Det återstår att se. Kanske man skulle grilla imorn? Får nog kolla med gubben och främmat vad dom tycker.

Nää, nu ska jag fortsätta kolla hockeyn, även om inte Tyskland-USA intresserar mig sååå mycket.. Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk!

Snabbt inlägg!

Uppdatering..Molly väger nu 6260 gram och är 62cm lång, Tindra väger 10740 gram och är 85cm lång. Allt gick bra och nästa besök är 12 juni. Fick även tummen ur och bokade tid hos en läkare för mina handleder, duktiga jag!

Bilen funkar nu! Jesper har bytt olja och filter i växellådan och nu går den som fan!

Nu ska jag städa lite och slänga Molly i säng sen blir det hockey-vm. Får se om jag orkar skriva mer idag.. Annars, kram på er!

Nyttig dag!

Ja börja med att kika in och läs här: www.mandarinklyfta.se/traning

Sen när ni kommit tillbaka hit så förväntar jag mig applåder, haha! Näädå skämt och sido. Har varit nyttig idag. Lååång prommis, GI-middag och inga sötsaker. På rätt spår nu känner jag! Blev dock grymt trött av allt detta motionerande och hade tänkt städa, men nu vet jag inte längre om jag orkar.. Får se om jag får upp motivationen efter att ungarna lagt sig.

Annars har det väl inte hänt så mycket spännande idag. Torp, handlat, skaffat ett ica-kort som är anslutet till samma konto som Jespers så vi slipper vela ifall att bara en av oss åker och handlar. Sen nada.. Försökt underhålla mina barn, hehe. Tindra har badat. Ska se om jag orkar/kommer ihåg att lägga in bilderna på det sen, haha! För hon skulle promt bada med sina armkuddar och badring i badkaret, haha!

När jag lagt ungarna ska jag ut och greja lite i trädgården dock. Ska sätta upp våra solcellslampor (som fortfarande är hela) på baksidan. Har lite funderingar hur jag ska sätta dom så jag får försöka pussla lite. Annars finns det ju fler att köpa. Ska ta bort dom på framsidan. Ingen idé att ha dom där. Nu har vi lagat en och samma lampa minst 5 gånger så vi orkar inte längre. Blir nog inte att vi gör nått mer på framsidan än att sätta lite blommor i en kruka, för nått annat lär inte få vara ifred ändå. Om ens den får det, återstår att se.

Nää nu ska jag göra Molly iordning, byta blöja, ta på jamisen sen mat och i säng! Tindra gick precis och lade sig för hon var stentrött! Ha en fortsatt trevlig kväll!

Lite bilder!

Ja nu ska jag bjuda på lite bilder. Mer än så blir det nog inte..

Först kommer en liten film på Tindra ute i lekparken!



Och bilderna..hos oss är det ju vår ordentligt! Björkarna har börjat slå ut, vinbärsbuskarna på våran "tomt" har slagit ut och även rönnbären har börjat. Våran gräslök växer som fasen! Häromdagen lade jag lite stenar runt rabatten där jag har gräslöken, plus att jag rensade bort lite brännässlor. Blev ganska fint faktiskt men ser lite tomt ut. Undra vad man skulle sätta där mer?

Och så lite bilder på min busfia! Hon satt och skrek "pang i bygget!" och även "moln ä där!" Ja, det kan ni ju även höra på filmen..i alla fall om ni höjer volymen något, hehe.

Nä nu ska jag kika vidare..sen kanske man skulle lägga sig och sova..

Oj, inte bloggat idag!

Ojdå, upptäckte precis att jag inte har bloggat idag. Så kan det gå. Har inte hänt så mycket intressant. Vi har varit ute på torp och strosat. Inte jätteintressant att läsa va? Nu sitter Tindra och väntar på att glassbilen ska komma, hehe. Vi ska nog ta det som "tradition" att jag och hon går ut till glassbilen varannan onsdag. Det är rätt mysigt eftersom hon då får lite egentid med bara mig. Men efter det så kanske jag kan uppdatera lite mer. Och kanske lägga in bilderna som jag tänkt lägga in sen i förrgår..men inte orkat. Aja, får se.. Skriver mer sen hur som hellst!

Mammagris!

Idag har Tindra varit en riktig mammagris hela dagen! Vet inte riktigt vad det är med henne, hon kanske håller på att bli sjuk? För nu har hon ju även ätit ganska bra med mat dom senaste dagarna nu och det brukar vara ett tecken på sjukdom. Men imorse låg hon och jag på soffan och mös i säkert en timme utan att flytta på oss medan vi kollade på playhouse disney och det hör inte till vanligheten att hon gör så. Nu på eftermiddagen var nog det mest häpnadsväckande. Hon är VERKLIGEN pappas flicka egentligen. Hon satt i Jespers knä och mös men så fot jag kom och satte mig i soffan kom hon till mig istället och skulle sitta och mysa med mig. Även efter att Jesper åkt till jobbet så satt hon fortfarande kvar och mös med mig i soffan. Gullunge alltså! Men såhär mammig har hon nog aldrig nånsin varit! Visst njuter jag för fulla muggar, blev bara lite chockad, hehe.

Sen har vi lilla Molly då som har varit lite krasslig ett par dagar nu, och är fortfarande. Hon blir hela 4 månader idag! Det är helt sjukt vad tiden har gått fort. Aldrig att jag kände att tiden gick såhär fort med Tindra när hon var bebis! När hon var 2 månader tyckte jag att hon var superstor och att jag haft henne hela mitt liv. Men Molly känns fortfarande pluttig, hehe. Som att det var igår vi kom hem från BB liksom. Men pluttig är det minsta hon är! Hon är min lilla knubbsäl som bara får rundare och rundare goa kinder. På fredag är det dags för bvc igen också. Då ska vi få se hur mycket hon väger nu. Ska även ta med mig Tindra och väga och mäta henne. Det, om nått, kommer bli spännande! Har inte vägt henne på snart ett halvår, hehe.

Nää, nu ska jag glo på lite tv. Föresten kan ni ju alltid kika in i träningsbloggen, den är uppdaterad!

Hej!

Jag blir så trött! Jag har verkligen skapat mig tid för att ta mig ut och gå och kanske springa en vända men då vräker regnet ner. BAJS på vädret! Får se om det hinner bli nått uppehåll snart eller om jag helt enkelt får skita i det idag.

Annars har vi ringt runt till en massa verkstäder idag för att kolla vad det kan vara för fel på växellådan och majoriteten säger att det förmodligen bara är att byta olja+filter i lådan. Hedin bil trodde att felet var större och dom ville göra en felsökning. Men bara den felsökningen går på 1500 spänn och det är mycket för våran tajta budget. Så vi ska testa att byta olja och filter och se om det hjälper. Gör det inte det så får vi väl disskutera då hur vi ska göra. Filtret var inte farligt dyrt så det är i alla fall värt ett försök.

Annars så blir det pizza till middag här idag. Var tänkt pizza i söndags men då funkade det inte att beställa på nätet så vi käkar det idag istället bara för att slippa åka nånstans för att handla. Så var det med det. Nu ska jag kolla hur vädret ser ut! Ha en trevlig dag!

Kväll, ingenting nyttigt..

Då var det kväll igen och jag har ingenting vettigt att skriva om. Jag och Tindra har varit ute i stort sett hela dagen från det att hon kom hem från dagis. Solen har strålat och det har varit underbart varmt! Tog lite bilder förut men jag orkar inte gå och hämta kameran, hehe. Nåja, härligt har det varit i alla fall. Är det lika fint imorn tror jag att jag och Mollanbollan ska ta en liten prommis! Eller en ganska lång prommis, får se vad man orkar.

Undra när det var vi skulle vara på bvc igen. TROR att det är på onsdag men jag är inte säker. Då ska jag ta med mig både gubben och Tindra för jag vill gärna väga och mäta Tindra också.. Hmm..måste nog kolla Mollys bok. Ha en fortsatt trevlig kväll folket!

Guten morgen meine damen unt herren!

Ny dag idag och det känns aningens bättre än igår! Fortfarande lite deprimerad över bilen och ni är endel som undrat vad som hänt. När vi skulle rulla ur bilen ur garaget igår så att Jesper skulle få ut moppen höll vi inte på att få in den igen.. Växellådan är ur funktion. Vi kollade oljan i den och oljan är alldeles bubblig. Och för er som inte vet så ska växelådsolja (hydralisk) inte vara fullt i luftbubblor, det betyder inte bra! Men vi pratade med en kompis som jobbat på hedin bil här i Uddevalla och dom håller ju på med chrysler. Han sa att det KAN vara ett mekaniskt fel men ibland räcker det att byta olja+filter, köra en vecka och sen byta oljan igen. Så detta ska vi väl försöka med. Problemet är ju dock att vi inte har någonstans att stå och greja. Garaget är åt h-vete för trångt men vi får väl stå på parkeringen i värsta fall. Så här står vi nu. Utan bil igen. Får väl hoppas att det inte är för evigt..

Idag blir det för Jesper att ringa runt och kolla vad lite orginaldelar till bilen kostar som t.ex. ny handbroms. Sen ska han även fråga vad dom skulle ha för att byta den, bara för att kolla liksom. För det är ett jävelusiskt jobb att byta handbromsen på denna bilen. Sen ska vi ju även fixa ljusbilden. Sen är det dags för ombesiktning. Om det nu kan hända.. Jag och Molly ska ta BUSSEN ut til torp och handla. Har ju verkligen INGENTING hemma eftersom vi tänkte ta BILEN och åka och storhandla. Jesper tyckte att vi skulle fråga om vi fick låna svärmors bil men jag orkar inte åka och hämta den, hehe. Hur som hellst ska vi åka och handla och Tindra ska få gå till dagis. Så kommer våran dag att se ut.

Nää nu ska jag göra iordning ungarna för att gå snart. Föresten har jag uppdaterat träningsbloggen! KLICKA HÄR!
Ha en trevlig dag!!

Bilder!

Ja nu har jag suttit och lagt in alla bilder i datorn. Blev några stycken och jag vet inte om jag orkar skriva så mycket mer. Ni kan se dem själva. Tatueringarna och lite smått och gott!

Alltså denna solnedgången var nog det finaste jag sett på länge! Och bilderna gör den verkligen inte lika fin! Himlen stod verkligen i brand och det var sååå vackert! Men lite smakprov på ett ungefär fick ni i alla fall..

Jaa, det var allt från mig för ikväll faktiskt.. Ska gå och lägga mig snart så att jag kan få tillbaka lite energi! Ha en trevlig kväll, sov gott och dröm sött!

Jag visste det...

Vi tog oss hem men inte längre.. Ååh jag orkar inte ens skriva. Det är verkligen inte meningen att familjen Andersson ska ha någon bil. Punkt slut! Jävla skit!

Orka orka orka.. Får se om jag orkar skriva mer ikväll och lägga in lite bilder..

Halva vägen kvar då!

Nu har vi kommit halvvägs hem! Tjohoo! Men vi har tagit det ganska lugnt faktiskt och stannat ett par gånger och sträckt på benen. Käkade gjorde vi i Umeå sen har vi käkat lite bullar som mamma skickade med, hehe. Gott gott! Nu ska vi snart stanna igen och köpa en dricka för det börjar bli lite torrt i halsen. Vi kommer köra över Västerås och örebro, den vägen. Först ville GPS:en att vi skulle köra över Uppsala men den ändrade sig sen så vi kör väl efter den. Problemet är bara att den jäkla vägen är så sjukt tråkig att köra! Men det går nog bra. Hem ska vi ju ändå.

Nu sitter vi och lyssnar på lite Magnus Uggla. Det är grejer det! Vad kan jag mer säga? Bilen går smärtfritt och den har skött sig prima hela vägen, än så länge i alla fall. Vi har inte ens behövt fylla på servoolja så den kan då knappast läcka mycket!

Men vill ni veta en sak? FY FAAN vad skönt det kommer bli att sova i sin egen säng inatt! Mmmm!

ÄNTLIGEN påväg!

Äntligen fick dom ihop bromsarna så att dom funkar så nu är vi äntligen påväg söderut! Fick låna Pelles dongel och mobila bredband så jag sitter faktiskt i bilen i skrivande stund. Sen eftersom bilen har stått har den ju inte haft batteri och det resulterade ju i att orginalstereon inte längre funkar eftersom vi behöver en kod. Sitter på spotify och lyssnar på Timoteij, hehe. Jaa, vad kan jag mer skriva? Vi har väl inte allt för långt kvar till Umeå. Kan säga att jag faktiskt har lite hemlängtan. Eller inte egentligen men jag har en grym längtan efter mina barn! Ska bli mysigt att pussa på dom igen. Men nästa gång ska dom i alla fall med oavsett om vi kör bil eller om vi flyger. Och då ska vi stanna längre än ett dygn, hehe.

Nää nu försvinner nog snart mottagningen på bredbandet så jag får väl publicera inlägget innan allt försvinner! Får väl se om jag bloggar mer sen annars kommer jag nog uppdatera på fejjan om hur det går för oss! Ha en trevlig kväll!

RSS 2.0