Hallå på er!

Här kommer en liten uppdatering. Vi har varit på torp typ hela dagen. Kollat på lite allt möjligt..allt från nätverksuttag till leggings. Blev även en matbit där ute, det var skönt att slippa stressa med det. Sen svängde vi in på ö&b på vägen hem och köpte oss ett fågelhus och solrosfrön, hehe. Småfåglarna har nämligen redan varit här bak och letat så jag hoppas dom hittar dit.

Just nu kutar Molly runt i sin gåstol och är allmänt grinig för att hon inte fick dra ner duken från vardagsrumsbordet, jag måste nog ha förstört hennes kväll just p.g.a att jag sa att hon inte fick..stackars barn! Tindra ligger här på soffan bredvid mig och är tröttare än tröttast. Hon ber om välling men jag tycker att det är alldeles för tidigt för henne att somna. För så fort hon fått sin välling skulle hon stendäcka, jag lovar er! Och hon dör inte om hon får vänta åtminstonde en halvtimme till. Så nu sitter jag här med två gnälliga barn och bryr mig mer om bloggen än dom, haha! Nää så illa är det faktiskt inte. 

Fick för mig att städa en sväng när vi kom hem med. Just för att jag tänkte att det kanske skulle hjälpa mig att piggna till lite. Är fortfarande fruktansvärt trött, trots våran fina sovmorgon imorse. Kanske lider av vitaminbrist? Aja, det får jag leva med för jag orkar inte börja smälla i mig massa nyttigheter, haha! Nu går även tvättmaskin på högvarv och så fort centrifugen stannat så blir det att slänga i en ny maskin. Har sagt det förr men säger det igen, jag MÅSTE verkligen ta tag i tvätten nu! Men nästa maskin tänkte jag faktiskt slänga in massa stora grejer..det vill säga massa sängkläder. Då får man ju bort det som ser värst ut i alla fall, hehe. Sen blir det nog en full maskin med barnkläder också innan jag får lov att vara klar för idag. Det hände en olycka på dagis i tisdags (för första gången på flera veckor!) så jag har fått tvätta hennes skor och dom fodrade galonisarna. Sånt kan jag ju inte tumla så därför kommer nog tvätten gå lite fortare idag. Sen får jag väl fortsätta mitt projekt imorn.

Nää, nu ska jag sätta mig och surfa en snabbis på blocket innan jag får lov att göra en vällingflaska åt Tindra. Jag orkar inte bråka med henne..lataste morsan i Sverige, henne hittar ni på Torsdagsvägen i Uddevalla! Tjing på er!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Fast... Jag menar texten under Betty boop, där står det fortfarande "här på annelund" :-)

2010-10-13 @ 18:06:23
URL: http://jeanny.blogg.se/
Postat av: Piinky

hejhej , skulle bara höra ifall du tar betalt när du gör designer =)

2010-10-13 @ 21:18:05
URL: http://piinkys.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0