Oj då!

Förlåt för dålig uppdatering. Men jag har faktiskt inte haft tid att blogga idag. Har varit full upp från dagens början! Den började med lite städning. Hann nästan klart, var dammsugningen kvar. Var en hel del skräp på golvet efter vårat grejande igår. Som jag skrev så fick vi upp en hylla och även kabellister så nu slipper man se alla jävla kablar! Hur som hellst så hann vi inte dammsuga innan det var dags att klä på sig själv och barnen för att vi skulle till Trollhättan.

Väl i Trollhättan gick vi en sväng på marknaden, sen en snabbis i odenhuset, hittade inget spännande så vi drog till överby. Där käkade vi på Max och Tindra blev väldigt besviken efter att hoppborgen inte var uppblåst. Men det glömde hon ändå rätt snabbt. Sen gick vi en sväng i etage, jag hittade en jäkla massa jag ville ha men köpte inget. Sen gick vi även i siba-huset och samma där, hittade en massa men köpte inget. Men nu har vi nog bestämt oss vilka skor Tindra ska få i alla fall, om vi inte bestämmer oss för att köpa dyra, kanske mer ordentliga skor. Aja, vi får se helt enkelt.

När vi sedan åkte hem så var det inte många minutrar kvar tills sängdags för barnen. När dom hade lagt sig så tände vi lite ljus och satt oss och kollade på en film. Vi hade ju sällskap med! Nixuz och Julia var här. Så det var mycket trevligt. Filmen var dock kass enligt min mening. Nåja, det var trevligt i alla fall.

Nu sitter Jesper och spelar, sällskapet har åkt hem och jag vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt. Men man hittar väl på nått. Ska i alla fall sätta mig och kika igenom lite bloggar. Så ni får ha en trevlig kväll! See ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0