Hej på er!

Medicinen gick ner som vatten för Tindra, skönt! Men hon har aldrig varit problem med att ge medicin förr, så varför skulle det varit annorlunda nu? Hon har tjatat hela kvällen att hon ska få medicin, hehe. Men jag får rysningar bara jag tänker på flytande penicillin. Fyyyy vad det smakar.. Men dom kanske har förbättrat smaken nu på senare år. Det var ju ett par år sen jag satt hemma vid köksbordet på duettgränd och försökte få i mig den där äckliga saken i koppen, bläää!!!

Nu har min blogg blivit sådär tråkig. En sån blogg som jag aldrig orkar läsa. En blogg utan bilder, finns nått tråkigare?! Borde verkligen ta och göra något åt den saken men jag har verkligen inte haft någon inspiration till det. Men jag vet liksom inte VAD jag ska fota och allt känns bara..trist! Näe, jag får nog sätta mig och kolla om det finns något uns av inspiration nånstans! Är ju lite sugen på kvällsbilder med en fin stjärnhimmel men vi får se. Har lite svårt för det just nu, hehe.

Imorn har vi i alla fall bestämt oss för att åka och rösta. Dels så jobbar Jesper på söndag och vi orkar inte stressa. Så ska bli skönt att få det gjort också. Sen får vi se vad mer vi hittar på imorn. Jag hoppas på fint väder i alla fall. Men ikväll blir det mys i soffan med chips och dip! Går det nån bra film? Snälla, säg INTE idol..för sån skit tittar jag inte på..möööjligtvis uttagningarna men inget mer (har tittat en liten snutt av en av uttagningarna iår).

Ha nu en riktigt trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0