Allmänt om dagen!

Som sagt så har dagen gått i 180 som vanligt. Känns som att vi aldrig sitter stilla! Var ute på torp och köpte träningskläder, hem och hämta ungarna, busa med dom, laga mat, åt mat, Tindra ville bada, mera bus, välling och sängdags. Men en sak till har jag faktiskt gjort idag. Eller snarare Jesper eftersom jag skickade in han på ok att köpa frimärken, hehe! Jag har skickat iväg min ansökan till skolan i Grebbestad och utbildningen Grafisk kommunikation. Puuh! Nu börjar den stora väntan på svar.. Suck! Jag har ju verkligen 0 i tålamod för sånthär.. Men men, vi får se när svaret dimper ner i brevlådan då, hihi! Spännande värre! Ska dock sätta mig och kolla lite fler utbildningar så att man kanske har lite backup ifall man inte skulle komma in just där. Men såklart att jag hoppas speciellt på denna. Nåja, vi får se helt enkelt.

Nu ska jag kika på spårlöst och sen får det nog bli sängen! Jag är helt färdig! Men börjar i alla fall känna mig piggare från förkylningen och otroligt taggad inför träningen!

Träningskläder!

Idag har vi shoppat träningskläder! Jag fyndade ett par byxor på rea för 99 spänn! Grymt nöjd och dom var fruktansvärt sköna! Det är egentligen löparbyxor men dom var så sköna så jag köpte dom ändå. Då kan man ju använda dom både ute och inne. Sen blev det även ett linne och en sportbh.

Blir nog riktigt bra detta! Även Jesper köpte sig träningskläder men jag orkar inte leta upp bilder på det, hehe. Ringde även dit nyss och kollade om dom fått igång datasystemet och det hade dom! Så våra kort skulle vara färdiga i eftermiddag. Men då åker ju Jesper till jobbet så vi hämtar nog dom imorn medan ungarna är på dagis. Härligt värre! Sen blir det att gymma på torsdag förmiddag. Åååh vad kul det ska bli!!!

Dag 4 - Mina mål/drömmar/ önskningar

Detta är ju ett brett område egentligen. Men min dröm inom arbetslivet är ju att starta en egen studio med allt vad det innebär. Men innan jag kan/vill göra det vill jag självklart ha lite mer bakgrund. Och jag kommer försöka uppnå den drömmen även om det ska ta flera år!

Sen har jag en dröm om hus, ett hus i två våningar med sovrummen uppe, öppen planlösning nere med stort kök och vardagsrum. Dubbelgarage och stor trägård. Ja, drömma kan man ju ett tag till.

Sen har jag ju en dröm om hur min kropp ska se ut, men den drömmen lär bara vara en dröm. Den kan jag inte få hur mycket jag än tränar, men jag ska i alla fall komma så nära som möjligt, hehe!

Lärt mig nått nytt!

Igår fick jag lära mig nått nytt igen. Denna gången handlar det om bilbarnstolar! Jag fick lära mig att sånna stolar som ungarna har nu, eller egentligen alla stolar, håller "bara" i 5-6 år. Helst ska man bara använda stolarna till ett barn och sen kassera dom! Efter detta kan inte säkerheten garanteras. Se där ja! Man får lära sig nått nytt varje dag, hehe!

Idag är det full fräs IGEN! Först ska ungarna till dagis, sen blir det en promenad med Troja, sen ska jag ringa ner till sportlife och kolla om dom fått igång datasystemet så att vi kan åka ner och hämta våra kort. Efter att vi (om så är fallet) hämtat korten så blir det ut till torp och se om vi kan hitta några träningskläder. Är nog inte så checkt att träna i jeans haha! Då kommer vi nog passa på att handla också. Sen blir det hem och hämta barnen och då blir det ju fullt ös även hemma, som vanligt. Får se om vi kanske köper stjärtlappar idag, då går vi nog till någon backe och åker lite sen när Jesper åker till jobbet. Som sagt, full fräs som vanligt!

Men jag börjar känna mig lite piggare från förkylningen i alla fall..men får väl se hur jag mår ikväll. Brukar ju alltid må snäppet bättre på mornarna..

Träningskort!

Äntligen har vi fått skaffat oss varsitt träningskort jag och gubben! SOM jag längtat efter att få börja gymma, framförallt! Jag kommer nog testa några gruppträningspass med, men det är nog gymmet som lockar mest. Jag har saknat att gymma. Har inte gjort det på ett par år nu. Men om man är nybörjare på sånthär med gruppträningspass och sånt, vilka är roliga? Ge mig tips på vad man kan testa? Vi ska träna på sportlife. Vad tycker ni är roligast?

Kanske man hinner bli lite fit inför sommaren? Kan det bli beach 2011? Haha!


Jäkla förkylning!

Den verkar då aldrig vilja ge med sig! Men nu börjar jag verkligen känna mig rastlös.. Jag vill börja om med träningen igen! Men det är ju inget vidare nyttigt att träna när man är såhär förkyld. Nåja, imorn blir det i alla fall en långprommis på morgonen efter att jag lämnat ungarna på dagis. Sen får vi väl se om det blir lite pilates på kvällen, beror på om jag orkar. Det är ju inte snuvan som är värst, då hade jag gladeligen tränat, det är den förbaskade hostan som gör livet till ett helvete! Men men, det blir nog bra till slut..

Jag hade ju tänkt skriva häromdagen, om lilla Molly. Ni kommer ihåg att jag skrev att jag trodde att tänder var på G eftersom hon blev så dålig i magen? Japp, igår hittade jag den och den har spruckit igenom! Det var en kindtand uppe till höger som jävlades med henne. Men tack vare världens bästa salva så hann hennes "brännskador" i rumpan aldrig utvecklas till svamp (som alla gånger tidigare)! Vilken salva är det då? Jo, weledas zinksalva! Finns fan ingen bättre! Vi har ju alltid kört med inotyol tidigare, för den är ju också skitbra, men jag tror inte att Molly tål den riktigt, för hon blir ALLTID värre efter att man smörjt henne med den. Nåja, vi har ju hittat den bäste till slut, hehe!



Nu ska vi bara invänta att Molly vaknar och sen ska vi sticka till torp. Dom har lite skoj för barnen idag. Fiskedamm, hoppborg och ansiktsmålning. Så det ska vi roa oss med!

Men nu vill jag bara avsluta med att säga grattis till min mamma som fyller år idag! GRATTIS MAMMA! Jag ringer dig sen, om du hinner läsa här först menar jag..


Bloggstund?

Jag hade tänkt skriva några rader men får inte ihop så många. Är svintrött men fastnade såklart i en film - Murder at 1600. Så därför kommer jag inte i säng fören nu.. Och det är precis vad jag ska göra nu. Sova! Ska bara ta en slurk hostmedicin först. Imorn ska vi åka till torp och låta Tindra leka av sig i hoppborgen dom har där i helgen. Sen får vi se vad som händer och sker.

God natt gott folk!

Coolingen!

img_4737 (MMS)

Coolingen!


Tur att vi har stor bil, haha!

img_6407 (MMS)

Tur att vi har stor bil, haha!


Nya lamporna lyser jättemysigt! Bättre bil...

img_3864 (MMS)

Nya lamporna lyser jättemysigt! Bättre bilder kommer nån annan dag.


Lite nytt och lite fel

Ja, då har vi kommit hem från ikea..eller ja, det gjorde vi för flera timmar sen. Men nu sitter vi och tar det lite lugnt efter en fartfylld dag. Blev endel nytt på ikea, och endel som blev fel. Vi köpte ett bord, men fel bord, fel storlek. Bra där! Men endel annat blev det också.

- Nya lampor till vardagsrumsfönstret
- Ny matta till vardagsrummet
- En låda "lekman"
- En ny hatthylla och skohylla
- Lite doftljus och batterier
- Pipmuggar

Tror att det var allt. Och det blev jättemysigt här inne i vardagsrummet. Nu är det som sagt bara bordet som saknas. Men eventuellt får vi ta oss en vända till Göteborg imorn igen bara för att lämna tillbaka det lilla bordet och köpa storleken större och även köpa en fotölj till Molly som vi glömde idag. Vill ju ha iordning allt nu! Har inte hunnit hänga upp hatthyllan och det ännu, för vi vill inte börja borra nu när ungarna sover. Men det ska fixas imorn. Ska faktiskt bli skönt att få bort den gamla fula hatthyllan som vi har nu! Blä! Men nu är detta snart klart, då kan vi gå över till köket. Då får vi se om vi kan få till det som vi vill också. Nya köksmöbler står i alla fall högt på priolistan! Men vi får se när det händer. Är ju inget jättebrådska med det då vi faktiskt har fullt fungerande köksmöbler även om dom inte alls är snygga. Men jag ska fota hur det ser ut nu och lägga ut, men jag gör det när det är klart! Så ni får helt enkelt hålla till godo!

Föresten, är det någon som vill ha ett vardagsrumsbord i glas? Bortskänkes, bara ni kommer och hämtar det väldigt snart!

Påväg till Ikea! Tjohoo!

img_5202 (MMS)

Påväg till Ikea! Tjohoo!


Ikea!

Bestämde oss för att dra till ikea imorn, tjohoo! Ska köpa ett vardagsrumsbord som passa ihop med resten av möblerna så jag tror att det kommer bli sååå fint här inne sen! Stämningshöjare något otroligt! Detta kommer vi köpa:

Sen finns det mer som jag vill ha.. Skulle vilja ha lite nya lampor. En ny att ha i hyllan, plus två nya till fönstret i vardagsrummet. Dessa tänker jag kika på imorn:

Dom såg fina ut. Och eftersom jag vill ha röda lådor så tänkte jag att det skulle passa fint med röda lampor till, eller hur? Fast den till vänster "knubbig" stod som färgen orange, så jag måste titta hur orange den egentligen är.. Sen får vi väl se om vi hittar nått annat smått och gott, hihi. Skulle även behöva lite mer växter och sånt.. Men vi får se helt enkelt. Har inte hur tjock plånbok som helst, hehe!

Blir såå fint! Bara ett bord i samma stuk ...

img_9797 (MMS)

Blir såå fint! Bara ett bord i samma stuk som saknas, plus fyra lådor till denna, hihi! Supernöjd över mitt kap! Vi betalade 150kr för denna hyllan.


Dag 3 - Min favorit årstid och varför

Jag hade direkt tänkt skriva SOMMAREN!! Men frågan är ju.. Jag gillar ju även våren. Det är en sån underbar känsla på våren! Det börjar bli varmt ute, snön smälter, man ser dom första snödropparna och krokus, solen skiner och man blir allmänt glad! Men sommaren är ju härlig den med! Värmen, solen, stranden, kvällspromenader, slippa tjocka kläder och sånt härligt! Så jag får nog ändå säga sommaren.. Varför? För att jag gillar värmen!

Morgonpigga!

Ja, nu var det slut på sovmornarna! Här hemma tjoade den första klockan 06.00 ganska precis. Och den andre kom upp vid 06.40. Visserligen låg vi allihopa fram tills dess. Så nu sitter en liten trött dam här bredvid mig och ler sitt rufsiga leende med trötta ögon, hihi. Underbart att ha dom hemma igen! Känns som att dom varit borta i evigheter.

Själv hade jag nog kunnat sova en stund till. Har sovit helt värdelöst inatt. Hostar som en idiot och den jävla hostmedicinen hjälper ju inte ett skit. Kanske hjälper den första halvtimmen eller så. Nåja, det är bara stå ut och hoppas på att den försvinner snart. Så är det när man inte kan få grejer som hjälper från första början! Halsen värker med.. Sånt SKIT! Jag hatar att vara sjuk! Men jag får nog skita i min långpromenad idag.. Jag får göra allt för att bli frisk istället.

Nu har jag även försökt skriva detta inlägg i över en halvtimme men kommer ändå inte på nått vettigt..

Köpa bokhylla?

Imorn ska vi förmodligen köpa oss en ny bokhylla, äntligen! Eller jaa, ny är den inte egentligen men ny för oss! Hittade den på blocket och ska åka och titta på den imorn och förmodligen kommer vi ha med oss den hem också med tanke på det priset! Denna är det:



Kommer nog bli fint i vårat vardagsrum. Har velat ha en sån länge faktiskt så nu kommer jag nog slå till! Kommer bli fiiiint!!

Kväll!

Jag kan ju säga att det var två trötta ungar jag fick hem från farmor, hehe. Dom sov i bilen när vi hämtade dom och har nästan gnällt sen dess. Men det är i alla fall underbart att ha dom hemma igen! Nu har dom dock redan gått och lagt sig men det är sånt som händer, hehe.

Annars har inte så mycket hänt idag. Jag och Krewer gick en långprommis med hundarna förut. Var ute ungefär en och en halv timme. Igår gjorde jag även 100 situps. Känner att jag vill bli av med fläsket nu även om jag har så mycket "överhäng" av hud efter två graviditeter att jag vet inte vad jag ska göra med det. Man kanske kan skära bort det nån gång i framtiden när man nått den kroppen man vill ha. Finns väl inget alternativ egentligen? För jag vill inte gå med hängmage för resten av mitt liv, jag är ändå bara 24.. Aja, det löser sig nog nån gång.

Nu ska jag kika om det kan finnas nått jobb för mig! Tjing!

Äntligen är ungarna hemma och lugnet är ob...

img_9500 (MMS)

Äntligen är ungarna hemma och lugnet är obefintligt. Härligt! Skulle nog aldrig klara av att vara ifrån dom längre än såhär! Molly hade i alla fall saknat Troja, dom satt och mös på golvet, hihi!


Tävling!

Jag är med och tävlar!



Jag tävlar hos emmaoskrutten om ett "börja äta själv" paket från Bambino. Tre stycken vinner varsitt set med haklapp, bestick och tallrik. Tävla HÄR du med!


God morgon!

Det är faktiskt god morgon för mig. Jag vaknade för en kvart sen, haha! Och snart ska dagen börja med en långprommis. Så himla skönt! Solen skiner och det ser ut att vara vindstilla. Kan ju knappt bli bättre. Jo det kan det..kunde ju varit vår med +10 grader och bar asfalt. Men nu ska vi inte vara negativa!

Idag kommer mina älsklingar hem också. Ska bli så mysigt! Har saknat dom så! Dom kommer hem runt 15-tiden. Då hinner vi mysa en stund hela familjen innan Jesper ska åka och jobba igen. Frågan är också vad vi ska äta idag. Fantasin är ju inte på topp precis. Men men, vi kommer nog på nått. Kanske bara skulle göra korv och pommes eller nått.

Hmm..undra om man skulle ta med sig kameran ut på promenaden..tåls att funderas på..

Lugn dag men ändå inte!

Nä jag har ju inte haft tid att sitta här i alla fall, förutom nu. Kom även på att jag har massor att göra vid datorn så jag blir nog sittande här en stund! Ska skriva ut lite bilder till Mollys "Min Familj"-bok till dagis och så ska jag även skriva ett personligt brev till skolan jag ska söka till. Så jag är nog inte härifrån på ett tag, haha!

Men vad har vi gjort idag egentligen? Jaa, en massa! Klev upp vid elvatiden idag. Efter ett tag kom Krewer hit, jag duschade och sen åkte vi till torp. Gick och testade en BH i storleken 75D och visst passade den! Men jag tyckte att den satt tajt runt om..spännde på yttersta hacket och den satt tajt. Men jag ska åka ut någon dag och be ett proffs mäta mig..då blir det nog helt rätt! Sen käkade vi och sen åkte vi till Ö&B och jag köpte hårfärg. Åkte hem, Jesper gjorde sig iordning för jobbet och sen åkte han.

Då satte jag och Krewer igång att städa. Jag var så jäkla rastlös..jag hade ju inga ungar hemma! Men inte hjälpte städningen inte. Var fortfarande rastlös. Men sen färgade vi håret, hon fick färgen som var kvar av min flaska och färgade underhåret, blev skitsnyggt! När det var klart åkte vi till torp igen, jag skulle till apoteket och hämta ut hostmedicin. Fick äcklig jävla mollipect. Får se om den hjälper..ska ta den 3ggr/dag. Sen åkte vi hem till Ohlson (hennes boyfriends lägenhet..om jag kan kalla han det?) och tjöta, kolla lite gammla bilder och insåg hur jäkla mycket Krewer gått ner i vikt, hehe.

Och nu sitter jag här och har det jag har att göra. Så jag ska nog fortsätta med det tror jag, hehe!
Ha en trevlig kväll!

Hårfärg!

Idag färgade jag faktiskt håret. Men det syns inte så mycket. Köpte en ljusbrun färg. Visst blev det lite ljusare men det är fortfarande mörkt. Men håret ser mer livfullt ut nu så jag är i alla fall nöjd för stunden! Och nej, jag kan inte bli blond även om det kliade lite i fingrarna då jag har en blondering ståendes hemma, men jag får ju färga utväxten till tusen hela tiden.. Mitt hår växer för snabbt tyvärr. Men vi får väl se. Här är resultatet i alla fall. Det är bara en toning så vi får väl se hur länge jag håller denna färgen, haha!


Är ute och åker i (förmodligen) Sveriges s...

img_8108 (MMS)

Är ute och åker i (förmodligen) Sveriges smutsigaste lastbil just nu. Men det är i alla fall trevligt att se hur gubben har det på jobbet varje kväll, haha!


Sugen!

Jag är såååå sugen på att färga håret. Har jag i och för sig varit ett tag. Och jag tycker att min egna hårfärg är så tråkig.. Men jag vet inte vilken färg jag ska ha. Och jag är grymt sugen på att testa nått nytt. Och eftersom det blir nått nytt kommer jag nog bara slänga i en toning eller så. Men vilken färg? Vilken färg tycker ni? Kom med tips tack!


Hur ska jag göra?

För det första, gud vad ni är dåliga på att kommentera!!

Men jag är lite kluven på hur jag ska göra idag. Om Molly ska få gå till dagis eller inte.. Hon håller ju som sagt på att få tänder och är röd och hemsk i rumpan. Det såg dock tio gånger bättre ut idag, men ändå. Och hon verkar ju inte tåla salvan inotyol för hon blir alltid värre efter att man satt på den. Så jag behöver ta med mig hennes salva i så fall. Aja, jag gör så att jag klär på henne och tar med mig hennes salva och så frågar jag dom helt enkelt. För vi har en hel del att göra idag innan dom ska iväg till farmor så vi hade verkligen behövt att ha dom båda där. Nåja, det blir säkert bra..

Vad är det vi ska göra idag då? Jo först tänkte jag ju gå på promenad med Troja, det kan jag ju fortfarande göra även om Molly är hemma så det är inte problemet. Men när Jesper vaknar hade vi tänkt åka till Carinas (Jespers mamma) jobb och sätta in bilstolarna i hennes bil så att vi slipper stå ute allihopa och göra det när hon kommer. För det kan ta lite tid detdär.. Och då kan jag ju inte ha med mig Molly för jag vill ju inte att hon ska åka i bilen utan en stol.. Det skulle väl vara om jag skulle försöka knöka ner henne i babyskyddet, haha! Det skulle säkert gå bara jag slapp ta på henne overallen. Får väl se på det.

Just nu sitter bägge mina ungar som klistrade framför "Djungelhjul" på playhouse disney. Det är tydligen intressant att titta på grisar, elefanter och andra djur på hjul.

Måste ju skriva..

Ja, jag måste väl uppdatera om våran dag också. Inte för att det har hänt allt för mycket spännande men det känns som ett måste. Jag gör det ju varje dag även om jag själv tycker det är oerhört ointressant egentligen. Men jag vet inte annars vad jag ska skriva om.

Morgonen började alldeles för tidigt, men det gör den jämt. Jag har börjat vänja mig. Men jag skulle gärna ta tillbaka tiden där Tindra och Molly sov till 8-8.30 igen, hehe. Tindra var ju ändå vaken länge igår men det spelar ingen roll, hon vaknar tidigt ändå. Hur som helst så busade jag med ungarna hela morgonen. Sen upptäckte jag att Molly hade bajjat, och inte så lite heller. Jag skojar inte när jag säger att pyjamasen var blöt från ryggen ner till knäna! Så det var bara slänga in henne i en dusch och upptäcka att hon återigen har brännskadeliknande symtom innanför blöjsingen. Suck och pust! Hon håller på att få fler tänder och då blir hon alltid såhär. Så dagen har egentligen bestått av blöjbyten och insmörjning. Får se om vi måste börja smörja med daktakort snart igen då.

När Jesper klev upp vid 10 så umgicks vi en stund och sedan gick jag ut på promenad. Jag behövde även köpa grädde till middagen idag så jag traskade ner till skogslyckan. Tog ungefär en timme den vägen jag gick. Det var grymt härligt väder! Kolla själva!



Men efter promenaden började jag må skit! Halsen gör ont och snoret rinner, hostar gör jag med.. Tog precis febern och visst har jag det med såklart! Inte så hög dock men den ligger där. När jag kom hem igen var det dags för Jesper att sticka till jobbet. Krewer kom hit och höll mig sällskap en stund, jag gjorde mat, vi åt, busade lite med ungarna, bytte fler blöjor och umgicks. Sen skulle hon åka hem till sin loverboy och jag skulle lägga ungar. Och sen satte jag mig vid datorn och fick detta bloggilet. Hoppas ni hänger med, haha!

Men nu ska jag inte terrorisera er mer, men vill ni veta en sak? Från och med imorn eftermiddag och till onsdag eftermiddag är vi BARNLEDIGA! Herregud..så länge har jag aldrig varit "av med" båda ungarna samtidigt..vad fan ska man hitta på egentligen?? Kram på er!

Bh-storlek?

Jag har uppenbarligen gått i heeelt fel bh-storlek. I alla fall om man ska tro denna sidan: KLICKA HÄR!



Enligt den sidan ska jag alltså ha 75D. När jag har testat bh´s med 75 i omkrets har det känts som att jag ska kvävas! Men antagligen har jag då haft fel storlek på kupan. Jag blev i alla fall oerhört sugen på att åka ut till torp och testa en bh i denna storleken och se om det verkligen kan stämma. Jag har ju lite svårt att tro det. Nååja..värt ett försök i alla fall. Största delen av Sveriges kvinnor går ju runt med fel storlek på bharna så varför kan inte jag vara en av dom?

Lite bilder från igår.

Tänkte bara slänga upp några få bilder från våran promenad ute på Orust igår. Sen kommer jag blogga ett par gånger till under kvällens gång..kan bara förvarna er om detta, hehe!








(Läskig stuga detdär.. Har tydligen varit 2 personer som har hängt sig där inne..)


(Detta hus tycker Nixuz och Julia att vi ska flytta till. Inte mig emot, det ska totalrenoveras, men Jesper är inte så sugen just för att det ligger på Orust. Långt till jobbet och ännu längre för mig om jag ska börja plugga till hösten. Plus att vi då hade behövt två bilar. Så tyvärr får vi nog stanna i Uddevalla ett tag till..)


Dag 2 - En person jag vill träffa just nu

Detta har jag ju nyss skrivit/visat bild på så ni vet ju redan. Jag ser verkligen fram emot när min mor kommer hit. Ja självklart även lillasyster Jennifer som kommer samtidigt. Datum är väl inte riktigt bestämt än men förmodligen runt 25-26-27 maj skulle jag tro. Eftersom utställningen ute på Orust (även blandrasutställning, en inoffare) är den 28 maj så blev dom sugna på att även ställa ut lilla Nomi. Plus att vi har ju nästan sommar i slutet på maj så då blev dom ännu mer sugna, för hemma i Piteå så har träden knappt fått knoppar vid den tiden. Så jag längtar tills dess!

Sen tänkte jag även passa på att be om ursäkt för det dåliga bloggandet igår. Men jag hade helt ärligt inte tid att sitta här och blogga. På morgonen var det ju fullt ös med ungarna, sen åkte jag och Tindra på familjejympa. När vi kom hem så bestämde vi oss för att åka ut till Orust och hälsa på Nixuz och Julia en sväng så vi klädde på ungarna och stack. Tog en promenad där ute på en timme. Men den svängen hade nog inte tagit en timme om vi inte haft Tindra som gick hela vägen själv, hehe. Stannade och klappade en häst och Tindra började tjata om att hon ville rida på hästen. Så nån dag ska vi åka ut till Jespers syster Ida, som har egen häst, så Tindra får rida. Det lovade hon när dom kom förbi på en blixtvisit igårkväll. Hade tänkt stanna en liten stund där ute men då fick Molly för sig att skita så att blöjan läckte och vi hade givetvis inget ombyte med oss, haha, smart drag där! Vi borde ju ha lärt oss något med två småttingar i huset kan man ju tycka! Så vi bytte blöja och åkte hem. Då blev det bara att busa lite med ungarna, fundera på vad vi skulle äta till middag men kom inte fram till nått fören Molly hade gått och lagt sig, vi bestämde oss för thaimat! Så jag åkte och hämtade upp Krewer, beställde mat, köpte cola, hämtade maten och åkte hem. SMARRIGT VÄRRE!!

Sen blev det mys till melodifestivalen. Om jag ska skriva lite om den så tyckte jag faktiskt att detta var den bästa omgången hittils! Och båda mina favoriter gick vidare till globen! The playtones och Eric Saade! Och precis som Krewers..kusin(?) sa, han är ju lammkött! Haha! Men jag ser faktiskt fram emot melodifestivalen nästa lördag, då ska Linda Bengtzing vara med och hon gör ofta ett ruskigt bra framträdande med bra låtar!

Vad händer idag då? Förmodligen inte så himla mycket då det var 18 minus ute. Men Jesper ska åka och jobba och sen får vi se om jag får sällskap ikväll. Till middag idag blir det korvstroganoff med ris. Vi får väl se hur dagen blir. Jag behöver även tvätta som en tok idag. Så det får nog bli en innedag idag!

Blogg.se - tummen upp!

SOM att jag har längtat efter detta! Blogg.se ska komma med en app till iPhone! Tjohoo! Slipper man snart alla mms-kostnader då det inte går att blogga på annat sätt med iPhonen. Som det ser ut nu så kommer den finnas tillgänglig för alla i mars. Tjohoo! För första gången på länge kan jag verkligen skriva, tummen upp för er på blogg.se!

Annars då? Vad har hänt och skett idag? Jaa, inte mycket. Har stannat hemma hela dagen "för säkerhets skull" men inget mer har hänt på magsjukefronten så jag ser det som över lika fort som det kom. Jag och Tindra var ute en stund förut. Gick till fårhagen så att Troja fick busa lite med Thea. Efter ett tag så sa Tindra att hon fick ont på kinden, det blåste rätt kalla vindar, så då gick vi hem igen. Jesper hade gått och plockat överallt här hemma medan jag och Tindra var borta, det uppskattades verkligen! Sen har vi käkat tacos och nu sitter vi och väntar på Krewer. Jag höll på att klippa Jesper men mitt i klippningen så dog våran trimmer, hahaha! Sååå halva huvudet är klippt och resten ser förjävligt ut. Men hon skulle få låna någon, eller snarare vi, så hon skulle komma förbi med den, hehe.

När jag klippt han så ska han åka ner till bastionen och leka viktig, moahaha! Nää, han ska hjälpa sin "syster" Ida som fyllde 20 år igår. Hon och några kompisar ska ha en rätt stor fest så hon ville ha lite hjälp med att inte släppa in folk som inte är inbjudna och om det blir bråk och sådär. Så Julia ska komma hit och hålla mig sällskap medan Nixuz åker med Jesper. Får väl se vad vi kan hitta på, kanske spelar lite move eller nått. Vi får se helt enkelt.. Mer bloggande blir det förmodligen inte ikväll i alla fall.

Ha en trevlig kväll!

Nå? Passar jag som gamling eller? Stackars...

img_7653 (MMS)

Nå? Passar jag som gamling eller? Stackars mina barn, dom lär ju inte våga vistas med mig på stan om jag skulle se ut sådär, haha!


Dåligt med tid..

Det är lätt att man får lite ont om tid nu för tiden. När Jesper är hemma vill man umgås hela familjen och ikväll kommer vi få främmande. Så jag kommer förmodligen vara dålig på att uppdatera även idag. Men jag är så sjukt trött idag. Jag vet egentligen inte varför. Tindra gjorde tydligen morgon vid halv fem imorse. Men jag sov ute på soffan så det var Jesper hon väckte. Men sen klev dom upp och började gapa bägge två så självklart vaknade Molly med. Hon sover inte så hårt såhär på morgonkvisten. Så nu har jag lagt Molly igen men hon har inte somnat ännu. Jesper och Tindra åkte iväg till affären för att handla. Det är ju alltid minst folk vid denna tiden så dom skulle nog handla till middagen ikväll med.

Men jag måste få skriva att jag börjar tröttna SKARPT på denna lägenheten nu. Jag är förbannat trött på att kliva upp och frysa arslet av mig. Jag är trött på att behöva värma en liten isbit men isblock till fötter och jag är trött på att aldrig kunna gå barfota hemma för att det är FÖR KALLT! Idag hade vi precis 18 grader när vi klev upp. Ok om man hade haft en kammin så man kunde elda eller nått. Jesper gick ut på nån sida och läste. Standarden för en hyresrätt ska ligga nånstans mellan 20-23 grader. Känns ju toppen! Och lägenheten får aldrig bli kallare än 18 grader. Det har den varit flera gånger.. Så vet ni vad jag ska göra idag? Jag ska tvätta som en idiot bara för att få köra torktummlaren så att det blir varmare här inne! Sen ikväll ska jag tända alla ljus jag hittar. Burr! Och vi har inte ens 30 minus ute..

Åååh, ingen bra dag detta..

Februarilista?

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig
Dag 2 - En person jag vill träffa just nu
Dag 3 - Min favorit årstid och varför
Dag 4 - Mina mål/drömmar/ önskningar
dag 5 - Någonting jag vill ha mer än något annat just nu
dag 6 -  Typ av killar jag faller för
Dag 7 - Vad jag skulle göra om jag vann 1 miljon
Dag 8 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade
Dag 9 - En bild på mig idag och vad jag hade på mig
Dag 10 - Någonting jag oroar mig för
Dag 11 - En bild på ett ställe jag varit på
Dag 12 - Mitt drömbröllop
Dag 13 - En bild på mig själv för 1 år sedan
Dag 14 -  Nånting jag ångrar
Dag 15 -  Innehållet i min väska
Dag 16 - En person jag vill byta liv med för en dag - och varför
Dag 17 - Vad jag åt idag
Dag 18 - En bild på det jag köpte senast
Dag 19 - Min favorit film
Dag 20 - En bild på mig som är tagen av någon annan
Dag 21 - En låt som får mig att gråta
Dag 22 - Mitt favoritprogram
Dag 23 - Min favorithögtid
Dag 24 - En favoritbild tagen av mig
Dag 25 - En vanlig Måndag
Dag 26 - Semesterplanering inför sommaren
Dag 27 - Mitt drömjobb
Dag 28 - Planer 2011

Värst vad det cirkulerar listor och utmaningar på bloggar just nu. Varje gång det kommer en ny känner jag mig taggad att göra den och varje gång glömmer jag bort den, haha! Och denna gång blir det säkert lika dant. Men denna listan hade "bara" 28 dagar.. Så jag tänkte faktiskt börja med första dagen redan nu, annars glömmer jag väl det direkt, haha!

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig


- Jag är arbetslös och hatar det!
- Jag vill börja plugga och ska skicka in en ansökan till skolan i veckan.
- Jag vill avancera inom fotografin och försöker göra det på alla sätt.
- Jag vill köra lastbil.
- Jag vet inte om jag är klar med "barnafödandet" men vill inte ha ett barn till NU.
- Jag hatar att städa och laga mat.
- Jag vill driva en intressant och rolig blogg men skriver ändå bara om vardagssaker och om barnen för att jag inte har någon fantasi att skriva om annat! Tips? Vad vill ni läsa om?
- Jag vill göra en ny tatuering snart och förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge.
- Jag är rätt blyg och ibland rädd för att träffa människor jag inte känner.
- Tröttnar ganska fort på saker jag håller på med, exempelvis sånna här listor.

Magsjukan har nått oss!

Jag var lite naiv och trodde nästan att vi var immuna mot denna sjuka, haha! Men helt ärligt, vi har klarat oss fruktansvärt bra! Förrförra veckan var det en unge som spydde 2 gånger över två andra ungar på dagis när Tindra var där. Inte ens då blev vi sjuka nån av oss. Men igår klagade Tindra på ont i magen så jag började misstänka något. Inatt vid halv fyra kom hon in till oss, lade sig, började störtgrina och spydde ner hela våran säng. Mysigt! Så det var bara in i duschen med henne och Jesper bytte i våran säng. Sen intog Jesper soffan och jag och Tindra tog sängen. Sen sov vi till 8. Ingen mer spya i alla fall så vi får väl se om resten av oss kan hålla oss friska. Hur som helst så kommer resten av dagen bestå av städning. Eventuellt går vi ut i friska luften en sväng. Lite synd då det bara är två dagar kvar på Mollys inskolning. Men dom sa det, då jag ringde, att dom tror inte att hon behöver fler inskolningsdagar, så nästa vecka kör vi på som vanligt och då får hon börja gå samma tider som Tindra. Känns skönt.

Dvärgbandmasken

Kände att jag behövde skriva ett inlägg om denna äckliga lilla parasit. Den har ju ändå hittats här i Uddevalla kommun och man blir ju aningens orolig ändå. Inte för hundens skull då hundar kan bära på den men dom blir aldrig sjuka av den utan det är vi människor som blir sjuka. Men både hundarna och katterna kan ju bära på den och sedan överföra den till oss. Men sen hittade jag detta:

Huvudvärdarna kan inte smitta varandra utan en mellanvärd. Hundar kan alltså bara smittas om de äter en smågnagare – inte av att nosa på eller äta andra hundars avföring.

 
Hundarna måste alltså ÄTA en gnagare för att kunna få detta. Troja är inte intresserad av det. Inte ens när vi stötte på en liten mus när vi var ute och gick. Hon tittade bara på den för att den rörde på sig och sen brydde hon sig inte. Katterna däremot är ju lite annat. Turbo har kommit hem med 3-4 möss i sommras. Vill ni läsa mer kan ni göra det här:
http://www.sva.se/upload/pdf/Djurh%C3%A4lsa/Hund/vartattvetaomdvargbandmask.pdf 

Vi kan ju dock även bli sjuka genom att äta bär i skogen. Så man ska ju inte vara för säker. Men det enda vi egentligen kan göra åt saken, nu, är att vänta på deras andra tester. Dom skulle ju tydligen testa 7-8 rävar som var i närheten eller nått sånt. Så vi får se helt enkelt. Jag ska i alla fall avmaska både katterna och hunden nu med det dom rekomenderade i aftonbladet, Praziquantel, och Troja ska även få sig ett bad igen. Då har vi i alla fall gjort vad vi har kunnat.

Resten av bilderna!

23e bilden: En bild från i somras.

Det får bli en bild på syrran, Jennifer. Den är tagen i somras på våran baksida..

24e bilden: En bild som gör dig glad.

Denna bilden gör mig glad av den enkla anledningen att jag VET att jag KAN! Vad jag menar med det är att jag VET att jag KAN gå ner i vikt bara jag lägger manken till! Och just idag så känner jag för att köra på, så nu på morgonen blir det en LÅNG promenad innan frukost!

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

Molly kan den där förtjusningen att alltid göra en glad! Hon bara grimaserar lite så faller dom flesta i asgarv. Hon är familjens egna lilla pajas, haha!

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

Det är svårt att ha tråkigt med domhär två!

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

Haha! Tindra som bebis.. Bilden talar för sig själv, haha!

28e bilden: En tokig bild.


29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

Men kära nån, nu har jag lagt upp dessa bilder flera gånger.. Denna listan var rätt enformig om jag får säga det själv..

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.



Tar igen med lite bilder!

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

Min älskade man kan jag berätta allt för! Han stöttar mig och finns där när jag behöver det. Jag älskar dig!

12e bilden: En bild på din vardag.

Den här bilden förklarar väl min vardag ganska bra? Den består oftast av promenader med vovven och även lite träning med henne. Ja sen tränar jag ju själv med såklart.

13e bilden: Du och någon klasskompis.

Har ingen bättre än denna. Examen i sexan, en bild på alla tjejer i klassen.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

Gamla och gamla, men denna sommaren var spännande. Jag hade min första (och enda) modellfotografering med en tjej jag inte känner, och denna bilden är nog en bild som jag fortfarande är mest nöjd med tror jag. Jag ska ner dit i sommar med och fota någon igen tror jag. Se om man kan få till samma känsla.

15e bilden: En person som du vill vara med.

Denna var svår faktiskt. Men en person jag skulle må bra av att ha närmare mig är nog min mamma. Får hoppas att det inte dröjer så länge tills hon kommer och hälsar på..

16e bilden: En bild på dig själv.

Denna har ni ju redan sett idag, men jag lägger upp den ändå bara för att det är en NY bild på mig, hehe!

17e bilden: En ovanlig bild.

En ovanlig bild fick bli när jag och en kompis, för typ 2 år sen, "målade med ljus". Blev fräckt!

18e bilden: En bild på din fritid.

På fritiden (d.v.s på kvällarna när ungarna lagt sig) så brukar jag oftast träna en stund. Och då är det oftast pilates som tränas! Har ingen bättre bild att förklara det.

19e bilden: En person som är snygg.

Chad Michael Murray är väl förjävlaskitsnygg??

20e bilden: En bild på dina närmaste.

Mina bästaste älsklingar! Dom är mitt liv och mitt allt!

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

Denna var också svår.. Finns många som skulle ställa upp för mig när som helst! Men jag lägger in en bild till på min pappa. Och jag vet, Emmelie, han börjar bli väldigt lik farfar, hihi!

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

När vi var uppe i norrland och ute på stugan. Vad jag önskar att man kunde åka dit oftare! Till stugan alltså.. Var så härligt att vara nära alla igen..

Näe, nu orkar jag inte "ta igen" mer. Kommer fortsätta fylla på denna listan imorn eller så. Ska nämligen påbörja en annan utmaning sen även om jag inte är så bra på att fullfölja dom, haha!

Klippningen!

Vill bara börja med att säga att mitt hår hade börjat se mycket bättre ut ifrån allt det risiga. Och jag fick återigen höra att jag hade så bra kvalité på håret och att det var roligt med någon som vågade klippa av håret och även passade i det. Det var faktiskt kul att höra! Han sa det, vissa som kommer in och klipper sig kort så ska man låtsas om att man tycker dom passar jättebra i det fast dom egentligen inte gör det, men JAG passade väldigt bra i kort hår, hehe. För er som inte har mig på facebook tänkte jag visa lite bilder på rufset. Nu orkade jag inte byta dator så ni får bilder direkt från kameran och utan stämpel och skit..







Ska jag vara ärlig så blev det MYCKET kortare än vad jag hade tänkt mig, men jag blev nöjd ändå! Han tyckte att jag borde anmäla mig som "hårmodell" på nån kurs. Dom på den kursen har alltså fria händer att göra precis vad dom vill med håret! Har man långt kan dom klippa av det utan att man kan göra nått åt det. Men eftersom jag verkade vågad så tyckte han att jag skulle anmäla mig dit, hehe. Njaa, vi får väl se, hade ju varit lite fräckt faktiskt.

Nu tänkte jag sätta mig och leta reda på nått recept. Är sugen på att laga nått nytt och spännande till middag imorn..

Bomförkyld!

Jahapp, då var det inte tvekan längre, nu är jag förkyld igen. Tät i näsan, hostar och känner mig halvtaskig i halsen. Jäkla skit! Så då blir det att ta det lite lugnt med träningen och så i veckan. Vill ju inte göra det värre än vad det är. Aja, det går väl över nån gång. Så vad har jag att vänta nu? Jo, att tappa förmågan att känna smak på mat och sånt och även förlorat luktsinne. Som vanligt när jag är förkyld. Men jag är hellre förkyld än magsjuk i alla fall, så man ska väl inte klaga, hehe.

Men det blir i alla fall en liten promenad efter att jag lämnat ungarna på dagis. Troja ska ju inte behöva lida för att jag är förkyld heller! Och friskluft har ingen dött av! Jag ska snart gå och ta fram lite kläder som ska få agera extrakläder åt Molly och även kläder som ungarna ska få ha på sig idag. Får ju heller inte glömma att packa ner napp och snutte idag inför Mollys första vila-dag på dagis. Men jag vill inte vara sjuuuuk!!!

Träning och klippning!

Ja då har det blivit lite träning idag med. Känner mig lite skakis i kroppen. Körde först igång den vanliga pilatesvideon på 30 minuter, börjar gå bättre och bättre så att man gör rätt och får in rätt teknik. Efter den så letade jag upp en video på youtube och gjorde ytterligare övningar med bollen. Gjorde några armhävningar först..lyckades i alla fall göra 7 stycken, förhoppningsvis kan jag väl utöka eftersom. Sen var det fler ben och rumpövningar så nu känns det verkligen att man har gjort nån nytta! Shakey shakey! Så summan av dagens träning är:

- 60 min promenad
- 30 + 15 minuter pilates

Skönt som sjutton! Angående klippningen då? Jo, jag har bokat en klipptid under morgondagen. Klockan 11.30 så ryker rufset av! Ska bli skönt det med. Men innan det så planeras en långprommis på morgonen. Blir att klä på sig mer så att man slipper vända efter halva promenaden, hehe. Men jag måste ändå vara hemma till 11 igen så att jag hinner väcka Jesper och så innan jag ska åka. Får se om han åker med mig till frissan eller hur han gör.

Nää men nu ska jag sluta svammla här, på återseende!

Småshopping!

Idag fick jag äntligen köpt dom två t-shirtarna som jag kikat på åt Tindra! Tycker dom är så tuffa! Dom är köpta på pojkavdelningen men enligt mig så är dom inte speciellt pojkaktiga. Jag fattar faktiskt inte varför dom inte slår ihop båda avdelningarna, alltså pojk och flickavdelningen! Jag har väldigt svårt att förstå vissa indelningar. Nåja, såhär såg dom ut:

 
(Bilderna lånade från hm.se)

Ser ni vad det står på dom? Ja, på den gula syns det rätt tydligt men på den gröna står det "Me so hungry!". Den hade dock passat bättre till familjens matvrak, d.v.s. Molly, men ni var det Tindras tur att få lite nytt och dom var fina! Sen fick hon även en vanlig svart långärmad tröja som hon kan ha under dessa. Sen fick bägge ungarna 3 par strumpor var också. Välbehövligt då alla strumpor ALLTID försvinner..

Busig!

Jahapp, då sitter man här igen, ensam. Jesper sover (ska dock väcka honom snart) och ungarna är på dagis! Imorn och resten av veckan ska dom vara där 9-14 vilket betyder att Molly ska få prova på att sova där imorn. Spännande att se hur det kommer gå.

Har hunnit vara ute på ca. en timmes promenad också. Hade tänkt gå längre men det blåste rakt igenom mjukisbrallorna så vi vek av tidigare, hehe. Förbereder för täckbyxor imorn istället! Ikväll blir det även pilates igen, ska bli SKÖNT!

Funderar på om jag ska klippa mig idag eller imorn. Jag ska i alla fall ringa och kolla när han har tid. Så får vi väl se hur jag blir i håret, moaha! Oj, nu klev Jesper upp så nu ska jag se vad han har att säga om dagens busigheter. Känner mig knäpp!

Sjuka igen?

Undra om vi håller på att bli sjuka igen hela högen. Det skulle ju bara vara pricken över i:et! Molly har sovit dåligt inatt, hostat lite. Hon blev klarvaken under mitten av wallander igår så hon fick komma upp och mysa lite. Men sen när vi lade henne igen så somnade hon och vaknade några gånger till. När hon väl somnat fick jag sova en stund, men jag frös! Jag har vaknat flera gånger inatt av den anledningen, att jag frös alltså. Så när Tindra vaknade 06.20 ville jag verkligen inte kliva upp. Fy sjutton!

Jesper har ont i halsen igen..för tredje gången! Och jag känner mig också lite krasslig. Men det kommer inte stoppa mig från min långa morgonpromenad! När jag lämnat ungarna på dagis så går jag. Får väl se hur långt det blir idag. Är i alla fall sugen på att gå LÅNGT. Så nått sånt får det bli. Skulle bara haft lite bättre musik i lurarna, men jag orkar inte fixa det just nu så jag får väl bläddra mellan radiokanalerna.

Nää, nu ska jag kika vidare och försöka hålla mig vaken. Får skriva mer senare..

Hänt idag?

Jaa, vad har hänt idag egentligen? Inte så himla mycket faktiskt. Har blivit 2 promenader, en på en timme och en på en halvtimme. Varit ute och lekt med ungarna, lagat mat, pratat med min far och dansat loss med barnen till musik. Men jag tänkte egentligen bara bjuda på lite bilder som jag tog, inomhus, idag efter att vi kom in. På hur vårat vardagsrumsgolv ser ut efter att Tindra har varit i farten under dagarna, haha! Och ja, det är faktiskt Tindra, Molly drar bara i grejerna efter att Tindra burit dit dom. Men någonstans under leksakerna kanske ni får en skymt av vårat nya golv. Finfint är det hur som helst!








Molly har fått för sig att hon ska sitta på ALLT! Så kartongerna (som för övrigt är påväg till tippen) är väldigt roliga just nu, haha!





Haha checka in frissan på denna bejb!

Nää, nu ska jag fortsätta mitt soffhäng och kika på wallander. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Och där försvann halva hunden, eller? Haha...

img_3216 (MMS)

Och där försvann halva hunden, eller? Haha! Nu har vi i alla fall en nykammad och fin vovve, ja även kloklippt. Nu drar vi ut på promenad en stund! Återkommer senare med lite bilder på barnen.


Tindra ville gå och lägga sig och läsa/lys...

img_0030 (MMS)

Tindra ville gå och lägga sig och läsa/lyssna på sin nya sagobok som hon fick av Malin. Såhär somnade hon, hehe!


Bara bilder!

Ja nu får ni ett snabbt inlägg med bara bilder. Bilderna är ett par dagar gamla men har inte haft tid att sitta här så mycket.. Här kommer dom!


























Karate kid

Först vill jag bara tacka alla som tyckte att jag ska klippa mig kort och att jag passar i det! Jag är sugen på att göra det så vi får se hur det blir. Får bara övertala gubben först, haha! Nää, men jag är sugen som sagt. Får se när det händer bara.

Nu har vi nyss kikat på karate kid (den nya versionen av den). Jag tyckte att den var skitbra faktiskt! En film alldeles i min smak! Jag satt nästan och hoppade i soffan när dom slogs i slutet fastän jag redan visste att han skulle vinna, hehe.

Nåja, jag tänkte bara kika in en snabbis, för nu blir det sängläge med min bok (som för övrigt snart är slut.....). Blir att sticka till bibblan snart igen med andra ord, hehe. Aja, sov gott och dröm sött!

Härlig morgonpromenad!

Idag var vi uppe före tuppen! Tindra gjorde morgon 06.50 och Molly strax därefter. Så vi klev upp och stackars Jesper med. Han har ju jobbat inatt men eftersom gubbarna ska komma och fixa golvet. Men dom har fortfarande inte kommit för killen hade försovit sig, hehe. Men det är ju bara mänskligt så han dyker nog upp när som helst.

Hur som helst så gick Jesper med upp till dagis och lämnade båda barnen, sen tog vi Troja och gick en promenad. Det slutade med att vi promenerade i en och en halv timme ute i snöstormen! Men det var härligt faktiskt. Och kul att man fick med sig gubben med, hehe. Men man blir ju faktiskt mycket piggare hela dagen om man går promenaden på morgonen! Men nu är jag dock jäkligt hungrig och vi har ingen frukost hemma, hehe. Aja, vi ska bara vänta på golvkillen och sen ska vi åka och hitta på nått fram tills vi ska hämta ungarna.



Jag är sugen på att klippa mig i någon liknande frisyr som jag hade på denna bilden. Men frågan är om jag vågar göra det igen? Men jag trivdes bra i det fram tills det började växa, haha! Vad tror ni? Ska jag eller ska jag inte?

Ont i hela kroppen!

Fy fan, rent ut sagt! Nu har jag ont i hela jäkla kroppen! Full rulle från start.. Först dagis, men det vet ni ju, promenaden vet ni också. Sen när vi hämtat båda barnen så blev det matlagning. Sen satte vi igång att plocka och plocka, bära möbler och fy fan! Våran jävla soffa är ingen hit alltså! Jag orkade inte bära den. Kunde lyfta den rakt upp men så fort vi rörde på oss kändes det som att hela kroppen skulle gå av! Så Jesper fick lyfta på ena kanten och putta den framför sig medan jag styrde, stackarn. Den fick jag lyfta den över tröskeln. Sen puttade vi och pusslade in den i köket. Sen var Jesper tvungen att åka till jobbet, men jag fortsatte. Rensade hyllan, packade ner alla böcker och annat småkrafs, slängt massa skräp och dammsugit. Fy sjutton gubbar alltså! Så nu är jag utan tv och hela tjosan. Men men, jag tänker ändå snart inta sängläge. Ska bara kika på one tree hill först tänkte jag. Jag glömde totalt bort det igår, hehe.

Imorn ska vi åka till en guldsmed. Jag har lite guld som jag aldrig använder så vi tänkte kolla hur mycket man kan få för det. Är ju inga mängder direkt men ska i alla fall kolla, bättre en hundring extra i plånboken än lite guld som ändå bara ligger och skräpar, eller hur? Sen blir det att ta en långprommis med Troja också innan vi ska hämta kidsen på dagis igen. Sen får vi se vad vi hittar på. Får ju i alla fall hålla oss hemifrån eftersom dom är här och fixar med golvet. Nåja, det löser sig nog. Någon som vill bli våldgästad?? Haha!

Fan, jag har lite bilder i min kamera som jag tänkte greja med. Men jag orkar inte nu. Håll till godo..

Inskolningsdag 4

Och självklart hade det gått lika bra idag! Känns himla skönt faktiskt. Hon hade ätit bra (fast där oroade jag mig inte ett smack faktiskt!) och fruktstunden var det bästa på hela dagen, hehe. Nu har vi precis hämtat hem henne och hon har lagt sig och vila. Tindra ville stanna ett tag till så henne hämtar vi om en timme. Sen blir det samma tid imorn då. Men detta går som på räls så personligen tror jag inte att hon behöver fler inskolningsdagar. Men vi får se vad som sägs imorn helt enkelt. Sen måste jag sätta mig och skriva ut lite kort som ska in i hennes "familjepärm". Tindra har ju en men Molly måste ju självklart få sin egen hon med. Så det blir bilder på farmor, farfar, mormor och morfar. Och på oss då. Detta blir nog toppen!

Mer effektiv nu!

Nu har jag varit lite mer effektiv än klockan 7 imorse. Det tar ett tag för mig att riktigt vakna, hehe. Vid nio var vi på dagis, jag stannade en stund. Efter ett tag sa jag hej då till barnen och gick. Molly såg lite chockad ut men verkar inte ha blivit ledsen i alla fall. Så om dom inte ringer så ska jag tillbaka vid halv ett. Får se om dom vill att hon ska sova där imorn eller om vi ska ta det nästa vecka.

När jag gick så var jag bara hem och hämtade Troja och bytte jacka, sen begav vi oss ut i snöovädret. Var ute och pulsade i en decimeter tjock kramsnö - var rätt tungt - i ungefär 40 minuter. Men det var väldigt uppiggande måste jag säga. När vi kom hem igen så släppte jag in Troja och själv stannade jag ute och skottade snö. Underbart med vinter. Nåja, nu ska vi inte vara bittra.. När jag kom in så slängde jag in lite tvätt i tumlaren och slängde även igång en ny maskin. Måste erkänna att det är rätt trist när inte barnen är hemma. Man blir otroligt rastlös.. Fast ändå blir man mer effektiv.

Just nu sitter jag med min frukost som består av en mugg med yoghurt - jordgubb/smultron. Man får en smak av sommaren i alla fall. Men nu tänkte jag kika vidare en stund innan gubben vaknar. Puss på er!

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snä...

img_0047 (MMS)

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll. Det får bli en bild på min pappa som jag tycker är väldigt snäll! Här sitter han med Molly i knäet under vårat besök i Norrland i nov/dec.


Tindra övar på att gå i högklackat såhär p...

img_5960 (MMS)

Tindra övar på att gå i högklackat såhär på morgonkvisten. Tänk om man själv kunde vara lika effektiv när klockan är sju på morgonen, haha!


En snabbis innan sängdags!

Fast frågan är i och för sig om jag kommer kunna somna. Jag är skitpigg och uppåt. Kan bero på all träning det har blivit ikväll. För det var just den jag tänkte skriva om. Malin och Malin kom förbi och tränade med mig. Vi började med pilates, personlig favorit, och sedan körde vi även 20 minuters passet av zumba. Känns skönt i kroppen och man känner sig så mjuk! Jag är så glad att jag har kommit igång med träningen igen att ni fattar inte! Hela kroppen och själen mår bättre! Så dagens träning har alltså bestått av:

- 30+30 minuters promenad (bortser från de kortare svängarna)
- 30 minuter pilates
- 20 minuter Zumba

Nu ska jag bara kika färdigt på "Mean girls" som går på tv11 sen blir det sängen. Återkommer imorn!

9e bilden: Någon i din släkt. Hahaha förlå...

img_2718 (MMS)

9e bilden: Någon i din släkt. Hahaha förlåt Alex! Men du är faktiskt i min släkt och denna bilden hade jag i telefonen!


En stund för mig själv.

Ja jag fick en timme för mig själv idag. "Fröken" tyckte att jag skulle smyga ut och lämna Tindra och Molly där en timme eller så, utan att säga hej då, för att se hur hon reagerar. Så jag gick hem och hämtade Troja, tog en halvtimmes promenad med henne och sen hamnade jag här en sväng. Nu ringde dom dock från dagis och sa att allt gick så himla bra! Så jag behöver inte komma fören kvart i tolv, hehe. Gud vad skönt! Hoppas att det fortsätter gå såhär bra! Nu hade dom gått ut också och det var inga som hellst problem. Tjohoo!

Men..jaa..vad ska jag göra nu då? Jag har som lite svårt att ta det lugnt. Jag är inte van att inte ha nått av barnen hemma. Hmm.. Får väl snart väcka Jesper då så att jag kan få lite sällskap, hehe.

Vill och SKA tillbaka!







Hit vill jag tillbaka, och hit SKA jag tillbaka. Tillbaka till den kroppen alltså, och mer därtill. Nu blir det att sätta igång med pilatesen igen och även kombinera med mina videos och långpromenader. Ska även göra ett försök till att börja springa till våren. Jag känner mig motiverad igen! Känns som att livet är på rätt väg igen, hoppas jag!


Resten av dagen

Efter intervjun så var det ju dags för inskolningsdag nummer 2 för Molly, detta hade tydligen gått bra för det var Jesper som var med henne idag. Själv klädde jag på mig för en långprommis med Troja. Malin och Thea hängde på. Vi gick in i fårhagen först, tänkte att vi kunde gå den vägen upp till sandersdalar så hundarna kunde springa fritt. Men det var så jäkla blött så vi struntade i det. Men en stund blev vi där inne i alla fall. Hundarna han jaga varandra lite och "bråkade" om en grej som Thea hittade. Men vad var det dom bråkade om? Jaa, se själva.







Om ni inte ser vad det är så är det en bit av en ryggrad från ett rådjur. Mums... Sen gick vi vidare till skogslyckan, handlade lite och sen gick vi den andra vägen hem.

Efter promenaden hann jag sitta och ta det lugnt nån minut och sen kom Jesper hem med barnen. Då var det fullt ös och Tindra tröttare än tröttast (=gnälligare än gnälligast). Sen blev det mat och sen åkte Jesper till jobbet. Så jag satte mig i Tindras rum och ungarna lekte på där inne. Men innan maten hade Tindra hittat nått hon tyckte var roligt. Hon hittade ett av läppstiften som hon fick med till sin sminkdocka som hon fick i ett av paketen på skyltsöndagen i Piteå. Såhär såg hon ut..



Håret skymmer lite nu, men hon hade målat sig ovanför bägge ögonbrynen och på/runt munnen. Är hon inte fin? Haha! Ser ni hur trött hon är? Haha!

Nää, alltså nu är jag jäkligt nervös.. Kan jag inte få ett svar på min mail snart..? Haha!

Award!

Jag har fått en Beautiful Blogger Award av Nina


Med awarden följer lite frågor att svara på och här kommer dom!


Ta upp närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står där?
Kan du inte prata med oss? Vi blir ju oroliga när du är såhär inåtvänd, förstår du väl?

Vad var det senaste du såg på tv?
Våra värsta år (Al Bundy) 

Borsett från datorn, vad hör du just nu?
Hunden som ligger och tvättar sig efter promenaden.

När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Idag, nyss, var ute på promenad med vovven, Malin och Thea.

Vad har du på dig?
Ett par svarta mjukisbyxor och en stickad tunika.

Vilken var den senaste filmen du såg?
Fired up!

Skulle du överväga att flytta utomlands?
Ja, men det beror på vart och vad som erbjuds.

Nu ska Awarden skickas vidare. Till sju stycken bloggar/bloggerskor. Dom jag väljer är följande:
Nina, Alex, Nomis blogg, Anki, Sofia, Jenny, Emma

Hur gick det?

Då har jag kommit hem från intervjun och även hunnit äta lite frunch. Men det var nog ointressant, eller? Hur gick då intervjun idag? Den gick bra, jag har i alla fall fått lära mig hur man ställer in alla inställningarna på en Canon, haha! Nä, men det kändes bra och det kändes som att det var ett jobb för mig. Det var mer än "bara" fota, redigera och lägga upp på nätet. Man skulle även hjälpa till att packa upp varor och sånt. Så det kändes faktiskt toppen! När intervjun var klar så bad han mig åka hem och fundera på om jag verkligen ville ha jobbet eller inte, sedan skicka ett mail till honom med hur jag vill ha det. Jag har dock redan mailat och sagt att jag vill ha jobbet om jag blir erbjuden det! Han ville även att jag skulle skriva med ett löneanspråk.. Men sånt har väl inte jag nån koll på hur mycket jag vill ha utan att det blir för mycket eller för lite.. Glömde dock skriva det i mailet så jag får skicka ett nytt, hehe. Och det ska jag göra nu.

Snart ska jag skicka iväg Jesper och Molly till dagis och då ska jag och Troja ta en långpromenad i det fina vädret! Underbart! Kan knappt sluta le!

Nervös!

Ja nu börjar jag bli lite smått nervös faktiskt. Nervös inför imorn och min anställningsintervju. Även om jag inte har några större förhoppningar då jag inte tror att jag har tillräckligt med erfarenhet för att få det jobbet så är jag ändå nervös. Men samtidigt ska det bli väldigt spännande! Lär dock vara ännu mer nervös imorn kan jag tro! För det första ska jag hitta dit också, haha! Det är ju inte här i Uddevalla utan ute på Orust, Svanesund närmare bestämt. Nåja, det ska nog gå bra. Får väl använda gps:en!

Näe, nu får det nog vara slutbloggat för mig för idag. Har ändå inget vettigt att skriva om! Kommer jag på nått bra får jag väl blogga mer då!

8e bilden: En person som du saknar.



Denna personen saknar jag otroligt mycket och tänker på henne ofta! Hon har alltid varit min bästa vän och kommer nog alltid vara det! Gullejenny!


Inskolning dag 1

Idag var Mollys första inskolningsdag på dagis. Det gick väldigt bra och hon är väldigt frammåt faktiskt. Lekte med massa leksaker, gick, kröp, tuggade och blev klappad på av de äldre barnen, hehe. Brydde sig inte alls när fröken lyfte upp henne i famnen och brydde sig inte speciellt mycket om vart jag satt heller. Så det var skönt att det gick så bra! Kommer nog gå galant detta. Resten av hennes vecka kommer se ut såhär:

Tisdag: 13-15
Onsdag: 9-12
Torsdag: 9-12.30 (äta där)
Fredag: 9-12.30 (äta där)

Nästa vecka vet jag inte ännu. Men dom vill i alla fall köra varje dag i 2 veckor och sen se om det behövs mer eller inte. Så nästa vecka kommer hon säkert få pröva vila där och vara själv där en stund och så vidare. Blir nog bra! Just nu ligger hon och sover som en stock i alla fall, hehe.

Nää, nu ska jag ta mig en snabbkik här och sen ut med hunden en sväng!

Bilderna!

Lägger bara in bilderna snabbt. Ja det KAN förekomma en bildtext under vissa bilder..
Hon stod som förstenad och tittade, vägrade gå därifrån..vad tittar hon på? Jo detta:
Man kan ju undra om hon fick syn på "näcken" haha!
Sen var det dags igen med dessa vantar. Men nu var vi så nära hem så jag orkade faktiskt inte bry mig om att sätta på henne dom igen.. Kan man inte limma fast dom? Haha!
(P.s. Fan vilken dålig bildkvalité det blev på dom stora bilderna.. Aja, bara leva med.. D.s)

Dålig på detta..

Ja, fy skäms på mig! Nu är det nästan 24 timmar sedan jag bloggade. Vad har hänt? Haha! Nää, men jag har helt ärligt inte tid att sätta mig vid datorn längre. Jag fattar inte hur ni hinner? Hur gör ni alla proffsbloggsmorsor egentligen? Hur hinner ni med att smita in på bloggen en kvart för att skriva ett inlägg? Haha! Kanske kan bli mer bloggande dom dagar som ungarna är på dagis. Men denna veckan är fullsmockad så förvänta er inga större insatser säger jag bara!

Vad händer i veckan då?
Måndag: Första inskolningsdagen på dagis för Molly.
Tisdag: Anställningsintervju och eventuellt inskolning när jag kommer hem. Annars får Jesper gå med henne.
Onsdag och Torsdag: Säkert inskolning då med.
Fredag: Dom kommer ÄNTLIGEN och byter vårat golv i vardagsrummet. Så vi håller oss helst hemmifrån! Någon som har nått bra förslag som vi kan hitta på under tiden? Någon som vill bli våldgästade en hel dag av hela familjen? Haha!
Lördag och Söndag vet jag inte ännu. Men det lär väl märkas.


Som sagt, fullsmockat! Sen får vi väl se hur många inskolningsdagar Molly kommer behöva. Tror inte att hon behöver så många faktiskt, men man vet ju aldrig. Hoppas det går lika bra som med Tindra!


Vad har vi pysslat med idag då? Jaa, det har varit fullt ös från morgon till kväll! Började med att Tindra hällde ut alla sina leksaker från en av hennes korgar över hela vardagsrumsgolvet. Sen har jag försökt underhålla två yrväder tills pappan i familjen klev upp (han jobbar idag, därav sovmorgon ifall ni undrar). När han klivit upp så klädde jag på mig och gick ut på långprommis med Troja. Vi tog en promenad ner till OK och köpte alvedon till Jesper, var borta en timme. Sen hem och hann umgås hela familjen i nån timme innan Jesper åkte till jobbet. Försökte få Molly till att vila igen då hon bara vilade ca. 30 minuter vid lunch men det var ingen idé. Då klädde vi på oss (läs: jag klädde på ungarna och mig själv) och gick ut i det sköna vädret. Gick en sväng till stora lekplatsen där ungarna gungade lite och Molly slet av sig vantarna i tid och otid och sedan gick vi runt en sväng så att Troja kunde få en chans att pinka. När vi kom hem var det bara att sätta igång med maten! Idag blev det nått som vi inte ätit på länge! Korvstroganoff och ris! SMASKENS! Och Molly åt som en häst (där är jag dock inte vidare förvånad, haha!) och skrek så fort hon inte hade mat i munnen, slutade vid en och en halv portion. Tindra matvägrade som vanligt men käkade ändå upp hela sin portion efter mycket tjat och efter att jag till slut gjorde ätandet till en tävling. Tävlingen gick ut på att hon "inte fick" hinna stoppa sin sked med mat i munnen innan jag hann ge Molly. Det var hysteriskt roligt förstår ni, för Tindra VANN ju alltid (big surprice!). Och Molly var nöjd hon med, för det betydde att hon fick mat fortare - vilket hon gillar. Efter maten var det dags för en dusch. Molly var först ut eftersom Tindra gärna ville bada. Så jag duschade och tvättade av Molly, tog på henne blöja och pyjamas och satte henne i sin matstol en stund medan jag fyllde badkaret åt Tindra. Så Tindra åkte i badet och jag gjorde välling åt Molly (som faktiskt även slukade hela flaskan, haha!). Sen hade klockan redan hunnit bli 18.15 och Molly fick lägga sig. Hon var sjukt trött efter bara 30 minuters vila! Så medan Tindra badade började jag städa undan efter hennes framfart under dagen, men sen ville hon inte bada mer. Lade henne på soffan och kika på playhouse en stund, gav henne välling, städade mera, slängde henne i säng och nu sitter jag här. Glömde ju skriva att jag även tog lite bilder när vi var ute, men dom kommer i ett eget inlägg.
Dock blir det inte mycket till rast nu, ska bara greja till bilderna (Från RAW till JPG) och slänga in dom här, sen ska jag sätta igång och vika tvätt och tvätta lite till. Jag kommer nog somna ganska gott sen, haha! Kan ju hoppas på det i alla fall.


Näe, sätta igång med bilderna kanske, så att man blir klar nån gång!

Blåsigt värre!

Ja det blåser friska vindar kan man väl säga. Så idag har vi faktiskt inte gjort så mycket vettigt. Jag och Tindra var på familjejympa imorse vid 10. Men hon var så grymt trött efter att ha vaknat klockan 5 imorse. Men hon sprang runt där och busade och hängde i alla fall med på endel av grejerna. När vi kom hem så vilade hon faktiskt..inte mindre än 3(!) timmar!

Sen har vi mest busat med barnen och kikat på tv, ätit mat och myst. Efter maten tog jag Troja och gick på en promenad. Var väl borta ungefär en timme. Och nu börjar snart melodifestivalen så det blir att glo på det ikväll. Får väl se om det är nått att hänga i granen, hehe. Mer har jag faktiskt inte att skriva idag. Blir lite dåligt med uppdateringar när man hellre umgås med familjen på helgerna.

Nää, nu blir det melodifestivalen! Återkommer imorn!

Hej på er!

För att svara på era kommentarer: Jaa, blodtrycket..jag skulle kunna leva på energidryck, hehe. Kanske skulle köpa på mig ett lager.. Synd att det är så sjukt onyttigt bara! Jag kommer ju bli fet! Samma med lakrits. Jag ska ju faktiskt sluta med sån slisk nu tänkte jag, hehe. Men det blir nog bra. Får nog leva med det låga blodtrycket helt enkelt. Kanske ökar när man börjar röra på sig mer. Och angående blodvärdet så var det inte jättelängesen jag kollade mitt hb och det var normalt. Kanske är gravid igen? HAHAHA! Eller inte! Har nyss haft mens OCH även redan kollat att så inte är fallet (tack och lov!!)

Jaa, vad ska jag skriva nu då? Har inte mycket att säga faktiskt. Har inte gjort så mycket idag. Varit och köpt ett par vantar och sånt till Molly inför dagisstarten på måndag. Så nu har vi köpt allt som behövs. För galonkläder har vi som passar. Så nu är allt sånt kirrat! Nu ska det bara börjas namnas kläder med. Men det går ju fort.

Nää, nu hinner inte jag skriva mer, för nu ska jag kika på lets dance! Ha en bra kväll!

Trött igen..

Jessika: Nej, jag har faktiskt inte kollat blodtrycket sen jag var gravid tror jag. Och hela graviditeten hade jag jättelågt blodtryck. Kanske borde göra det. Men vad kan man göra för att höja blodtrycket annars?

Har varit piggare i 2 dagar nu men idag brast det igen. Kan dock bero på att jag inte fått sova många timmar inatt. Jag var fortfarande vaken när Jesper kom hem inatt men lyckades somna medan han var ute med Troja. Hon blir alltid så glad när han kommer hem från jobbet, hon piper av lycka, haha! Men sen har Jesper legat och hostat som f-a-n igen så inatt kommer jag inta soffan! Sen har Molly vaknat några gånger och Tindra kom in till oss nån gång inatt..och hon har nästan puttat mig ur sängen! Jag fick lyfta henne närmare in mot mitten. Jesper lade sig på soffan när Tindra kom in men jag har hört han hosta ändå. Nåja, det blir nog bra. Det är ju inte hans fel att han har hosta.. Men nu känns det verkligen som att jag skulle kunna somna stående! Satte mig här en stund för att hålla mig vaken..

Det har i alla fall snöat inatt. INTE roligt att vakna upp och se att det är vitt på backen igen. Nåja, det är ju faktiskt bara februari. Men jag vill GÄRNA ha vår! Men nu regnar det lite smått och blåser ganska mycket. Vi funderade på att åka till emaus idag. Men vi får se hur sugen Jesper är på det.

Nää, nu får det vara bra..

Pustar ut!

Vilken dag det har varit idag! Först startade den ju med en tvåtimmars promenad. Sen har den gått i 180! När vi kom hem från promenaden så käkade jag frukost och Molly lade sig för att vila, Jesper klev upp och vi surra ett tag. Sen kom jag på att jag ville åka ut och fota en sväng medan solen lös. Åkte till Uggelhult för att fota några fina islänningar. Hann med ett par halvtaskiga bilder innan jag plötsligt stod i vägen för ställägaren, haha! Hästarna var ju ute i hagarna men hon behövde in där med bilen och min bil stod ivägen.. Så då åkte jag vidare, stannade till i hamnen och dom bilderna blev ännu värre. Kanske dags att ge upp? Sen åkte jag och hämtade Tindra och vidare till affären. Jag tog mathandlingen på coop för en gångs skull. För jag behövde ha tag på ett par dojjor till Molly eftersom hon börjar dagis på måndag! Tänkte att hon kunde ha Tindras gamla, men dom ramlar av fötterna och hennes overall har inga gummiband under fötterna (idiotiskt nog!). Så det blev mat och dojjor (på halva reapriset dessutom!) och sen åkte vi hem.

Väl hemma gjordes det mat, makaroner och köttfärssås, och vi käka, hann umgås en liten stund med Jesper, ta en snabb promenad med vovven och sen åkte han till jobbet. Själv blev man kvar hemma med två gnälliga och skrikiga barn, haha! Dom var trötta bägge två. Molly har bara fått vila en gång idag och den stunden varade inte vidare länge och Tindra har som vanligt inte vilat alls. Men det gick! Molly lade sig med välling strax efter 18 och somnade efter den, Tindra har precis lagt sig. Själv satte man sig här en sväng och har fruktansvärd träningsvärk i hela kroppen! Pilatesen igår gjorde nog sitt med, haha! Och nu ska jag bara slänga in 3 bilder till er och sen ska jag gå och göra en macka och byta dator. Ha en fortsatt trevlig kväll!






(175 riksdaler är inte illa pinkat för skor av detta märke! Dom hade kostat 499 innan!)

Gött! Snart kan jag och Troja börja träna ...

img_5199 (MMS)

Gött! Snart kan jag och Troja börja träna här! Tjohoo!


Promenix innan frukost!

Fick sovmorgon även idag, så nu börjar man ju bli bortskämd! 08.10 gjorde vi morgon och det blev genast lite stressigt. Tindra skulle ju till dagis. Men det var bara upp, göra välling, ta upp Molly, byta blöja, ta av Tindra blöjan, fram med kläder, ta på dom kläder och ytterkläder och sen gick vi. Hade även bestämt med Krewer att vi skulle ta en långprommis såhär innan frukost. Så Troja gick med till dagis, lämnade Tindra och sen gick vi och mötte dom. Sen var vi ute och promenerade i nästan 2 timmar! För vi gick hemmifrån när klockan var prick 9 och kom hem 10.54! Men det var riktigt gott att vara ute och gå så länge faktiskt. Och hungrig blev man. Så nu har jag precis fått i mig lite frukost och nu ska jag bara sitta och ta det lugnt ett tag. Blir nog en sväng i fårhagen sen med, men den promenaden blir inte så lång.

Dagens händelser + foton & en film!

Vad har vi gjort idag? Jaa, får man säga att jag har varit rätt effektiv idag kanske? Jag började morgonen med att städa. Gick och plockade leksaker högt och lågt, slängde kläder i tvätten och plockade våtservetter efter ungarna. Hade bara Molly vaken. Tindra gjorde ju en raketsovning och blev väckt av mig 08.30! Anledningen att hon blev VÄCKT då var att jag var tvungen väcka Jesper som skulle till vårdcentralen och hon sov i våran säng. Hade jag inte behövt väcka Jesper hade hon lätt sovit till 9, minst! Hon var lite trött skruttan, hehe.

Som sagt, då väckte jag Jesper. När han klev upp gick jag ut med hunden en snabbis innan han skulle åka. När jag kom tillbaka så dammsög jag och sen även skurade, vek tvätt och slängde in en ny maskin. Jesper kom tillbaka från VC och hade tydligen inte fått tillbaka sin halsfluss, var bara nått virus. Då gick han och lade sig en stund för att orka jobba inatt, då somna även Molly efter en bajsning. När dom vaknade ca. 1½ timme senare så begav jag och Troja oss ut för att möta Krewer och Thea. Dom fick springa löst i fårhagen medan vi gick runt där, när vi kom ut fortsatte vi promenaden runt en sväng på kurveröd och var ute i ca. 1 timme och 20 minuter. När jag kom hem busades det med ungarna och mat beställdes. Skulle bli för stressigt annars och Jesper hade aldrig hunnit få i sig mat innan jobbet annars. Aja, skit samma. Det var i alla fall sista pizzan för denna månaden, hehe. Sen var det dags för Jesper att åka till jobbet!

Så nu har jag och ungarna roat oss (läs: mig!) med att ta lite bilder. Försökte hänga upp ett lakan för att få en renare bakgrund. Men, jag har sagt det förr och säger det igen, det är fruktansvärt svårt att få två ungar att titta in i kameran samtidigt! Och ännu svårare är det att få dom att sitta stilla, haha! Blev inget vidare resultat heller, men det får ni se själva! Men först kommer ett par bilder jag tagit innan. Jag slänger in alla i turordning.. Utomhusbilderna var ett par dagar sen..






Tindra var bergsbestigare, hehe! Dessa bilder är tagna för ett par dagar sedan.








Dom var rätt ointresserade..


Tindra ville hålla Molly i handen, Molly var dock mer intresserad av katten..


Tindras nya favoritplats!


Molly ville givetvis testa hon med!


Molly är ute och går!


Petskydd är den bästa uppfinningen! För Molly vill verkligen peta in fingrarna där! Hujja mej om vi inte haft petskydd.. Hemska tanke..

Nu försöker jag även få in en film här..men det verkar inte funka..ska testa igen..
Näpp, det funkar inte.. Blogg.se I LOVE YOU! Haha! Men klicka in här på länken istället då: http://www.youtube.com/watch?v=PGC8rWfpnsc 
Jag lyckades nämligen få på FILM att Molly går! Haha! Det går lite stappligt, minst sagt. Men hon blir lika lycklig varje gång hon förstår att hon kunde gå!

Lite träning och vägning!

Tänkte göra ett speciellt inlägg bara för vägningen och träningen. Så kommer jag göra ett nytt inlägg senare när ungarna lagt sig!

Jag blev så glad imorse så det finns inte! Jag ställde mig på vågen och den stod på 69,5 kg! Jag har äntligen lyckats ta mig under det förbaskade 70kg-sträcket! Det tog sin lilla tid, men jag har ju inte haft någon motivation alls! Men nu har jag alltså ett kilo kvar tills inskrivningsvikten (så mycket som jag vägde när jag skrevs in på mödravårdcentralen när jag blivit gravid med Molly) och det känns fruktansvärt skönt! Nu känns det som att vi är på god väg! Har som sagt pendlat fram och tillbaka mellan 70,5-72,5 i flera månader nu, till och med varit uppe på 73! Men dit ska vi inte igen kan jag säga! Nu bär det av neråt, hehe!

Träningen då? Ja, förutom att jag numera går långpromenader i stort sett varje dag med hunden, förutom dom dagarna som Jesper känner för att gå, så har jag nu börjat om med videoarna (hur fasen böjer man det då??) som jag höll på med i våras. Igår körde jag igång "Pump it up!". Orkade dock bara 30 minuter, nästan pinsamt! Såhär otränad var jag inte ens när jag började träna efter att Tindra kommit! Och idag tänkte jag köra pilates med min värkande kropp. Den videon är på 30 minuter så det är ganska lagom. Och angående "värkande kropp" så har jag sjukt mycket träningsvärk i mina ben idag efter den intensiva träningen igår, haha! Näe, nu får det tamejsjutton bli förändring på detta!

Men kan säga att dagens träning har blivit/kommer att bli:
1 timme och 20 minuters promenad och bus med Troja (Krewer och Thea)
Plus några pinkningsrundor
30 minuter pilates

Regn och slask!

Först tänkte jag tipsa er om en sida. Jag är medlem på en sida som heter Buzzador. Där kan man få möjlighet att testa en massa produkter och saker helt gratis! Allt man behöver göra är att svara på lite frågor efter en kampanj har avslutats. Just nu söker dom extra mycket efter just barnfamiljer. Intresserade? Klicka in HÄR!!

Vad har hänt idag då? Jaa, regnet har öst ner och jag känner mig lycklig! Snön försvinner ganska snabbt nu och det är SÅ skönt! Men har en känsla av att vi inte kan njuta riktigt än. Förvånar mig inte om det kommer en halvmeter snö i mars.. Men hur som helst så började dagen med en halvtimmes promenad i regnet. Troja tyckte mest det var jobbigt att gå i allt det blöta, hehe. När vi kom hem så somna Molly. Sen slöade jag fram tills det ringde på dörren. Då var det riksbyggen som ville komma och fixa några saker. Listen till våran ytterdörr (äntligen!!) och handtaget till våran balkongdörr som knappt gick att stänga.

När det var klart så klev Jesper upp. Då blev det en till promenad med hunden. Sen gjorde vi inte så mycket fram tills det var dags att hämta Tindra. Då åkte vi ut till torp och käkade, köpte hem lite bröd och sen hem. Sen har vi inte gjort så mycket mer, bara busat.

Jag satte igång en träningsvideo här hemma. Tindra diggade och försökte hänga på. Ja, jag med såklart. Men det är nästan pinsamt att skriva att jag pallade 30 min, haha! Höll fan på att dö! Nu får det bli skärpning här. Imornkväll när ungarna lagt sig ska jag köra igång med pilates igen. Det är bra träning och fruktansvärt skönt! Man töjer ut alla muskler samtidigt som man stärker dom. Så det får vi köra på tycker jag!

Keep rockin!

Snön försvinner snabbt nu. Regnet har vräk...

img_8404 (MMS)

Snön försvinner snabbt nu. Regnet har vräkt ner hela dagen..


Trött!

Alltså jag fattar inte varför jag är så himla trött!? Natten till igår sov jag över 9 timmar och inatt sov jag 8 timmar och jag kunde ändå knappt få upp ögonen. Jag känner mig helt slut varje dag och två dagar i rad har jag även fått huvudvärk. Hoppas dock att jag kan slippa den idag. Kanske skulle kollat upp om man har någon vitaminbrist eller nått. Äsch! Bara ta sig i kragen och pigga på sig lite, klä på ungarna, lämna Tindra på dagis och sedan gå en promenad med Troja i regnet. Nu kommer vi snart inte ha någon snö kvar! Tjohoo! Men som vanligt lär det väl komma en omgång snö till så att vi verkligen vill spy åt skiten..

Man kan ju alltid hoppas att regnet kan hålla upp en stund medan vi är på promenad i alla fall, haha. Men det lär vara önsketänkande. Får helt enkelt ta på mig en jacka som är någorlunda vattentät. Sen har vi ju ett regnskydd till vagnen med så det går nog bra.

Men nu får jag nog sätta lite fart. Allt tar ju alltid lite längre tid när man har två småttingar att få på kläder, haha! Ha en bra dag!

RSS 2.0