God kväll!

Har suttit och lekt en stund i photoshop. Jag blir aldrig helt nöjd med mina egna designer så jag blir galen på mig själv snart! Men vi får väl se om det blir lite "förnying" här inne framöver..

Men jag tänkte bara skriva här inne en liten snabbis faktiskt. Här har det inte hänt så mycket idag. När Tindra kom hem från dagis gick Jesper en långprommis med Troja. När han nästan var hemma igen så frågade Malin om inte vi hade lust att komma till fårhagen så att hundarna kunde få leka lite. Så jag klädde på ungarna och Jesper gick och mötte henne där. Eller rättare sagt så var han där och väntade typ. Så jag och ungarna promenerade bort och tjötade en stund och Tindra bergsklättrade, hehe. Snarare försökte. Sen hittade hon en "poahäst" (hennes ord!) som hon red på en stund, detta var en stor sten. När vi började frysa gick vi hemmåt, då blev det mat, mys och sen lägga ungarna. Och sen dess har jag suttit här typ..

Men en sak till hände idag. Jag fick ett roligt mail! Jag har nämligen sökt ett jobb som fotograf ute på Orust och idag fick jag ett svar. Dom vill träffa mig för ett kort möte för att prata om tjänsten, sedan vill dom att jag ska testa några bilder med deras utrustning i studion och även visa att jag har grundläggande kunskaper i photoshop! Jag blev genast nervös! Jag har bara fotat några få gånger i studio och då har jag haft min egen kamera! Och inte allt för avancerade blixtar.. Nåja, dom visar säkert lite hur deras grejer funkar så det är nog inga större bekymmer får vi hoppas. Men nervös är jag i vilket fall som helst! Så den 8 februari klockan 10 ska jag möta dom. Mitt i inskolningen för Molly på dagis.. Så jag ska ringa upp till dagis imorn och kolla om vi inte kan börja några dagar tidigare eftersom Jesper har börjat om att jobba då. Borde nog inte vara några problem eftersom jag egentligen haft "rätt" till att börja skola in henne redan 10 januari, men efter deras önskemål skjutit på det. Nåja, så ligger det till i alla fall.

Oj då, detta blev visst lite längre än en snabbis, haha! Men nu ska jag faktiskt joina gubben i soffan en stund! Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Linda Johansson från Piteå

åhhh vad roligt om du får jobbet:) Det viktigaste är ju kan jag tycka, att dom får se något som du tagit kort på, så att dom får se hur duktig du är!!! Sen om man inte direkt kan deras utrustning så kan man ju lära sig. Det är ju ungefär som att köra någon annans bil.... Inte vet man hur allt fungerar i den ändå man har körkort:)

Tror att det är bättre att säga att man aldrig fotat med just det märket, och få lite hjälp, än att låsas som att man kan och så blir allt värdelöst<3

2011-01-27 @ 23:14:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0